noraneko

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About noraneko

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Niinhän se olikin, että sain terveydenhoitajalta väärää tietoa. Vasta rakenneultran jälkeen ottivat ilmoittautumisen vastaan.
  2. Toistaiseksi tehnyt mieli hernekeittoa, ruisleipää ja juustoa. Aikaisemmin söin suklaata joka päivä, nyt huomasin, etten ole syönyt sitä ollenkaan. Alkuraskaudessa vedin jätskiä, kun se upposi niin hyvin pahoinvoinnista huolimatta.
  3. Pissattaa vähän väliä. Puolen tunnin välein saa parhaimmillaan käydä. Lisäksi heinänuha vaivaa ja aivastaessa karkailee virtsaa Kovin tehokkaita allergialääkkeitäkään ei voi ottaa. Rv 17 menossa, loppuraskautta odotellessa. Mutta oikeasti ihanaa olla raskaana ja olo on näinkin hyvä!
  4. Yksityisellä käytiin varhaisultrassa, kun ei muuten hermo olisi kestänyt. Sitten jaksoi odottaa julkisen puolen käyntejä. Luultavasti ei ole tarvetta mennä privaattiin enää myöhemmin raskaudessa.
  5. Miksi Haikaranpesään täytyy ilmoittautua niin aikaisin? Neuvolakäynnillä terkkari sanoi, että ennen 20 raskausviikkoa. Valmennukset ilmeisesti on kuitenkin paljon myöhemmin.
  6. Esimiehelle kerroin heti, kun plussaa näytti, koska osa työtehtävistä on raskaana kiellettyjä. Hyvin suhtautui eikä sana ole levinnyt... tosin työkaveritkin saattavat arvata, kun en kierrä kaikissa sijoituspaikoissa. Pari viikkoa myöhemmin harmittelin pomolle syksyn koulutuksia sopiessa, että eräs mielenkiintoinen koulutus menee sivu suun, kun äippäloma ehtii jo alkaa. Ei ollut pomon mielestä mikään ongelma, voihan työnantaja sen silti maksaa, koska kuitenkin tulen takaisin sitten joskus. Selvittelin asiaa vielä ylemmältä taholta ja pääsen työnantajan kustannuksella haluamaani koulutukseen. Ilahduttavaa!
  7. Oli jollain muullakin sama. Joku mölli siellä mahassa näyttäisi olevan eli Mölli hän on toistaiseksi. Toisinaan kutsun myös Lepakoksi, kun se roikkuu siellä sitkeästi pää alaspäin.
  8. Minä kanssa kaipaisin kokemuksia. Löysin muutamasta keskustelusta, että kyseisiä vaunuja on verrattu Emmaljunga Ceroxiin ja Teutonia Prestigeen. Hintoja kun kävin itse katsomassa, niin kaksi jälkimmäistä ovat 700-800 e ja Brion Kombit puolestaan ovat tällä hetkellä useammassa paikassa tarjouksessa n. 500 e. Tarjous on ainakin heinäkuun loppuun. Tietääkö joku, pompsahtaako hinta sen jälkeen? Kombia käytiin kaupassa katsomassa ja isothan ne on kasaan laitettuna. Meillä on kuitenkin tarkoitus hommata lisäksi matkarattaat, jotka sopivat kaukalon kanssa yhteen. Kotikulmilla sitten liikuskeltaisiin noilla Kombeilla, jos niihin lopulta päädytään.