JennaK

Aktiivijäsen
  • Content count

    54
  • Joined

  • Last visited

About JennaK

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mun päiväkirjan vois poistaa, mutta en enää pääse sinne osastolle, niin en voi laittaa linkkiä... Ai paitsi allekirjoituksessa pitäis olla!
  2. Mulle tää oli (ja on) ihan itsestäänselvyys, mutta poikkis tuntuu nikottelevan Ilmoitin, että jos lapsia ikinä tulee, ne tulee mun nimelle. On sitten poikkiksen oma asia, onko mulla siinä vaiheessa mun tyttönimi vai sen sukunimi.
  3. Itse tykkään monistakin luontonimistä, Pinja on ylivertainen suosikki, mutta myös Kuura ja Kaisla ja Pihla ovat ihania. Tai Vilja tai Lumi. Mutta jos nykyisen kanssa lapsia teen, niin ko. suosikit ovat kuulemma poissuljettua, sillä poikkiksen mielestä luontonimet (tai nimet, joiden merkitys on yleensä joku muu) ovat kamalia.
  4. Me ollaan tapeltu tästä jo useasti, eikä hetkeen taideta lopettaa. Minulle on itsestäänselvyys, että lapsi saa minun nimeni. Ehdotin poikkikselle, että jos se vie minut vihille, otan sen nimen (=lapsikin saa isännimen), mutta muuten ei onnistu. Eikä kelvannut se, joten eiköhän tästä vielä väännetä kauan ja hartaasti
  5. Musta tällaiset nimisarjat on ihan kamalia.
  6. Pyrin siihen, ettei lapsen ikinä tarvitse uskoa siihen, ettei hän itsenään riitä.