ingenjoor

Aktiivijäsen
 • Content count

  2730
 • Joined

 • Last visited

About ingenjoor

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Winkulle voisin vinkata että miehille oma lapsettomuus voi olla iso kriisi. Miehuus on koetuksella. Itse varmaan odottaisin n.1v. Panostaisin (tai yrittäisin) parisuhteeseen. Jos miehen pää ei käänny, niin nostaisin kytkintä. Ehkä mieli muuttuu tai kriisi hälvenee vuoden aikana. Ehkä ei. Pidempään en olisi valmis odottelemaan. Biologinen kello on armoton.
 2. 5V5kk käyttää syksystä alkaen kokoa 134/140. Mittaa 125-127. Jalka 34-34. 3V0kk siirtyy käyttämään kokoa 110/116. Mittaa n.1m ja kenkä n.28. 1V3kk käyttää noin kokoa 92. Paidoissa koko 98 on käytössä myös. Mittaa n.83. Kenkä n.24-25.
 3. Viivat näkyy suurentamatta tai tihrustamatta.
 4. En tiedä, miksi uskon että sterilisaatio pettää kohdallani. Kuulemma 6kk sisällä se yleensä tapahtuu, jos tapahtuu. Mulla kontrollissa katsottiin, että implantit on paikoillaan. Muuta ei pystytä varmistamaan. Hintaa julkisella tuli n.98e (3×n.32e). Huomattavasti vähemmän kuin kierukka.
 5. Tämä Tampereella ja lähete tehtiin jälkitarkastuksessa. Mulla oli paperit sektiota varten jo synnärillä. Jos olisi mennyt sektioon, sterilisaatio olis tehty silloin.
 6. Kunnallisella tehtiin. Ei valittamista! Lähete laitettiin viime heinäkuussa. Soitin perään marras-& joulukuussa. Tammikuussa juuri ennen soittoa tuli aika maaliskuun puoleen väliin. Veikkaan, että ilman soittamista olisi mennyt kesälle. Lähetteestä operaatioon n.9kk. Lähetteestä kontrolliin 12kk.
 7. Kaverilla on sekä kierukka että kohdunlaskeumaa. Ei ole ollut ongelmia, vielä.
 8. Viime ma kävin jälkitarkastuksessa. Implantit paikallaan ja tehoon voi luottaa. Mulla on kuitenkin pelko, että tulisin raskaaksi. No, ei voi jäädä pelkäämään, joten kattellaan. Ongelmia ei oo ollu sterilisaation jälkeen. Menkat on tullu normaalisti. Viime menkat oli ehkä vähän niukahkot tai sitten mä osasin elää niiden kanssa. Joskus alavatsalla tuntuu painetta/nippailuja, mutta niin tuntui oviksessa ennen vikaa raskautta. Ei mitään poikkeavaa. Voin suositella ja saa kysellä lisää!
 9. Mulla on 3 lasta. Neljäs jäi väliin kun se olisi ollut liian kallis. Lisäksi en halunnut tai jaksanut olla enää raskaana tai synnyttää. Neljäs olisi sopinut mukaan hyvin mutta mä en vaan viitsinyt enää. Kaikki suttaantuu ja mies kunnolla mukaan, niin siitä se lähtee
 10. Onnea Petite
 11. Mites Kukan testaukset?
 12. Yritin tiirailla kukan testiä. Ihan kuin jotain näkyis, mutta sitten taas ei mitään. Uutta testiä kehiin!
 13. Steri takana. Tehtiin Essurella. Operaatio meni tosi hienosti. Lääkärikin kehui! Lepäilin huoneessa tunnin verran. Olo oli vähän hutera. Laitto tuntui epämiellyttävältä, ei sinällään kipeältä. 6h operaatiosta ja toinen munajohdin juilii. Toinen on melko ok jo. Särkylääkettä oon ottanut pari operaation jälkeen. Otan varmasti pari vielä. En jaksa kärsiä jomottelusta.
 14. Hyvältä näyttää
 15. Onnea selkeistä plussista! Päike, vUhtia lääkäriin!?