rizie

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About rizie

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Turku
  1. Yöpuku ja peitto päällä nukutaan.
  2. Mulla ei oo ollu ikinä kunnon vauvakuumetta, paitsi nyt. Poikamme on nyt 5kk ja haluaisin kovasti jo kakkosen. Olen kumminkin päättänyt odottaa. En jaksaisi kahta vaippaikäistä samaan aikaan. Näin siis mennään, vaikka vaikeeta tekee. Ja se ei auta yhtään, että mieskin olisi valmis toiseen vaikka heti.
  3. Vastasin täysimetys ja 3,5kk. Aloitimme kiinteet 3kk iässä. Neuvolan suosituksesta.
  4. Alkoivat n.5kk synnytyksen jälkeen. Itseasiassa tänään. Mutta on niitä odoteltukin. Menkkamainen olo on ollut jo 2kk, eli siitä asti kun poika alkoi syömään kiinteitä.
  5. Meillä oli myös n. 35 vierasta poikamme kastejuhlassa. Pidimme ne seurakuntakodilla. Mielestäni oli onnistunut valinta. Paikassa oli sali, jossa suoritettiin ensin kaste ja sitten juotiin kahvit.
  6. Meidän poikamme oli 2kk kun pidimme ristiäiset.
  7. Lapselle annettiin miehen sukunimi, koska minäkin tulen ottamaan hänen sukunimensä.
  8. En meikannut. Se oli luksusta kun harjasi hiukset.
  9. Vasemmalla kyljellä ponnistin poikamme maailmaan. Ponnistus kesti 26 min, ei tullut tikkejä eikä repeämiä. Jakkaraa olisin halunnut kokeilla, mutta jalkani olivat niin puutuneet.
  10. Rakenneultrassa luvattiin poika ja poika saatiin.
  11. Sama kuin edellisellä.
  12. Alatiesynnytyksen halusin ja sen sain.
  13. Esikoinen 42+1. Käynnistettiin.
  14. Olin 22 vuotias. Kirjoituksia vaille ylioppilas. Mies opintojen loppuvaiheessa. Nyt mies vakitöissä ja itse olen hakemassa yliopistoon, jossa toivottavasti aloittaisin ensi syksynä.