Freyja

Aktiivijäsen
  • Content count

    1447
  • Joined

  • Last visited

About Freyja

  • Rank
    Addikti

Contact Methods

  • Website URL
    <a href="http://pregnancy.baby-gaga.com/"><img src="http://tickers.baby-gaga.com/p/dev317ps___.png" alt="pregnancy calendar" border="0" /></a>
  • ICQ
    0
  1. http://www.vauva.info/foorumi/topic/21147-minimiesten-vaatearkku-osa-ii-koot-56-62/ Saapi poistaa.
  2. Onko kukaan nähnyt missään keltaisia hanskoja? Tai oransseja? Mieluiten tietysti ihan kunnon vk-hanskat tec-ominaisuuksilla, mutta ihan perus neulesormikkaatkin kävisivät. Ei missään tunnu nyt olevan.
  3. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/20985-%C3%A4itiyskauluspaitoja/ Saa poistaa.
  4. Henk. koht. en ole tykännyt Fuzzin One Sizeista juuri tuon takia. Sinne taskuun kun ei tunnu saavan nätisti tarpeeksi tavaraa niin millään. Kyllä meillä noita edelleen pari pyörii, mutta ovat kyllä viimeisiä jotka valkkaan päälle jos on muita kestoja puhtaana.
  5. Ekasta tuli 11 kiloa ja nyt toisesta 10. Molemmista olin lähtöpainossa jälkitarkastuksessa, vaikkakin lihas on taatusti korvaantunut läskillä...
  6. Mulla oli myös ihan juhla-asu molemmilla kerroilla. Esikoisen aikana helmenharmaa/vaaleansininen olkaimeton kotelomekko, kuopuksen juhlissa grafiitinharmaa 50-luvun tyylinen kellohelmainen mekko. Molemmilla kerroilla imetin ennen tilaisuutta juhlamekossa (vaikeasti avattavaissa) ja juhlien aikana kun tuli nälkä niin pojat saivat kerran tai kaksi pullosta pumpattua maitoa. Sitten taas imetin juhlien jälkeen/rääppiäisten aikana kun oli jo ns. rennompaa. (Vaihdoin vaatteet esikoisen rääppiäisiin.)
  7. Tämän voisi poistaa. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/19588-minimiesten-vaatearkku-koot-50-56/
  8. Molemmat oikein, eli poikia piti tulla ja niitähän tuli.
  9. Täysin samat sanat! Mahasta sen olisin oikeasti vasta huomannut. Varsinkin ekalla kerralla, kun silloin ei edes väsyttänyt.
  10. Tämän saa poistaa: http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/17919-aeitiysvaatteita-koko-s/
  11. Ensimmäinen 8 tuntia. Toinen 4,5 tuntia.
  12. Esikoinen 38+5, alkoi supistuksilla. Kuopus 36+2, alkoi vesien menolla ja sitten supistuksilla.
  13. Samoin minä näen laura!n testissä pikkuhaamun.
  14. Esikoisesta kalvot puhkaistiin salissa. Kuopuksesta vedet menivät kotona olkkarin lattialla loikoillessa tv:n ääressä.