lennea

Aktiivijäsen
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

About lennea

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Aika hiljaista tuntuu täällä nykyään olevan. Kiva on ollut täällä lueskella isompien perheiden elämästä, kun itsellä nyt neljäs haaveissa. Vaikka ei se 4 lasta omasta mielestä edes vielä suurperheeltä tunnu, mutta alkaahan se nykymittapuun mukaan jo olla
 2. Minut keskenmenon aiheuttamat tunteet on yllättäneet. Nyt kkm:stä 6 viikkoa, ja monenlaisia tunteita on näihin viikkoihin mahtunut. Siinä vaiheessa, kun kkm todettiin, ei tuntunut oikein miltään. Ajattelin vaan, että meille nyt näköjään kävi näin. Pikkuhiljaa sitä myötä kun sain kohtua tyhjäksi, aloin varmaan tajuta tilannetta paremmin ja tunteetkin nousi pintaan. Vaikka meillä raskaus meni kesken aika alussa (todettiin 9+4, mutta vastasi 5+6), olin jo täysin ehtinyt asennoitua raskauteen ja lapsen synytmään, ja nyt yhtäkkiä pitikin asennoitua loppuvuoteen ihan eri tavalla. Enää km ei ole päivittäin mielessä, mutta uskon sen edelleen vaikuttavan jossain taustalla tietynlaiseen alakuloisuuteen ja itkuherkkyyteen, jota mulla on viime aikoina ollut. Mutta uskon, että asiasta puhuminen, aika ja toivon mukaan joskus se uusi raskaus viimeistään tuo helpotusta oloon. Meillä on jo 2 lasta, ja uskon, että jos oltaisiin ensimmäistä yrittämässä, olisin vielä enemmän hajalla. Nyt en panikoi lapsettomuutta. Uskon, että meidän on ihan mahdollista vielä lapsia saada, mutta se ei vaan toteutunut tässä kohtaa.
 3. 3 raskautta ja 2 lasta. Keskenmeno nyt viimeisimmäksi.
 4. Mulla todettiin kkm viikoilla 9+4, (alkio vastasi viikkoja 5+6). Lääkkeellinen tyhjennys toimi hyvin, ja alle 5 viikkoa sen alusta alkoi menkat, eli melkein normiaikataulussa. Vähän normaalia pidemmät ja runsaammat ehkä oli nää menkat, mut ei kipuja tai muuta erityistä.
 5. Meillä oli toiveissa alle 2 vuoden ikäero. Esikoinen syntyi kuitenkin sektiolla, minkä takia piti vähän malttaa odotella. Esikoinen oli 8kk kun jätettiin ehkäisy, mutta tämä toinen antoi vähän pidempään odotuttaa itseään, ja nyt toisen laskettu aika menee hyvin tarkkaan esikoisen 2v-päivän tienoille. No, nyt tuntuu siltä, että ehkä tämä oli sitten hyvä aika, vaikka itse toivoinkin pienempääkin ikäeroa.
 6. Aika rauhassa olen saanut vauvauteluilta olla, mutta nyt ne harvatkin ärsyttää, koska toiveissa olisi, mutta ei se ole niin yksinkertaista.. Varsinkin utelut ihmisiltä, joilla on ekasta yrityksestä tai vahingossa tärpännyt, ärsyttää.
 7. Onnea Salama! Me ei olla ainakaan vielä kerrottu yrityksestä suoraan kellekään, mutta moni kyllä tietää mun vauvakuumeilusta ja siitä, että tässä aika pian (ollaan sanottu tyyliin et parin vuoden sisään) lapset olis tervetulleita. Luulen kyllä, että plussan jälkeen en minäkään pysty kauaa olemaan hiljaa!
 8. Ärsyttää jatkuva oman kehon ja olon tarkkailu. Ei sitä vaan osaa ottaa rennosti ja odottaa.
 9. Voisiko tämän ketjun siirtää tuonne koti ja talous -osastolle? Itselleni ei olisi tullut mieleenkään etsiä tätä ketjua kohdasta "vauvat". Löysin tänne samaa ihmetelleen kysymyksen kautta koti ja talous -puolelta.
 10. Viimeisen vuoden aikana olen yllätyksekseni alkanut vauvakuumeilla. Koko ajan ajatus omasta lapsesta on alkanut tuntua ajankohtaisemmalta. Viimeinen niitti kuumeilulle oli, kun sain kuulla hyvän ystäväni olevan raskaana. Ja nyt surffailen täällä vauvafoorumilla ihan perhosia vatsassa, vaikkei raskaudesta ole tietoakaan Miehen pehmittely jatkukoon..
 11. Loistava!
 12. Haaveilen ja kuumeilen. Ja opiskelen vielä syksyn. Eli mulla ei ongelmaa opiskelujen loppuunviemisessä, mutta mieskin haluaisi olla valmis ennen lasten miettimistä, ja hänellä on vielä pari vuotta jäljellä. Tuntuu pitkältä ajalta odottaa, kun nyt on iskenyt ihan totaalinen vauvakuume. Pari vuotta sitten en edes tiennyt, mitä se sana tarkottaa, ja nyt oon täällä foorumilla..