Ninni10

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Ninni10

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Varsinais-suomi
  1. Kyllä se taisi sitten kumminkin niin mennä, että white croc poistuu mallistosta ja sen korvaa joku uusi white leatherette, jossa ei ole croc-kuviointia. Emmaljungan ruotsin sivut oli uudistunu ja sinne oli päivitetty kunnolla nämä uudet mallit ja kuosit.
  2. Suskis: Aleksanterinkadulta
  3. Noin 10 yhteistä vuotta takana kahdestaan, kolmas jäsen perheeseemme toiveissa
  4. Mun silmään taas ne valkoiset näytti lähinnä satiinin-näköiseltä kankaalta?! (niinkuin celebration- mallistossa) Mut voin tietty olla väärässäkin... Edit. Nyt kun katsoin myös city crossien kohdalta, niin voikin hyvin olla, että kangas on white crocia. Mondial-vaunujen kohdalla kuvissa ehkä hämäävä valotus tms..
  5. Voi ei... Mä oon jo pitkään unelmoinnut white croc -väristä ja se näyttää poistuvan Kuinkakohan kauan vanhat värit on vielä myynnissä?
  6. En varsinaisesti valmistaudu mitenkään, katsotaan elintapoja sitten uusiksi kun plussa tulee. Alkoholia en juurikaan normaalisti käytä, joten siitä ei stressiä tarvitse ottaa..
  7. Onko kenelläkään tietoa mahtuuko edge duo combit ns. vanhoihin ratikoihin? Pitäisi mahtua vaunujen kanssa ratikalla liikkumaan, eikä aina jaksaisi odottaa "uutta" ratikkaa..
  8. ^ ^ ^ ^ Aivan ihania
  9. En ollutkaan ennen kuullut no0ista nextin vaatteista, mutta ihania olivat! Kiitos siis vinkistä ja linkistä
  10. Mulla määräaikainen työ ja opinnot melko pahasti kesken. Toisaalta olisi ihanaa palata äitiyslomalta kouluun, niin pienen hoitopäivätkin pysyisivät melko lyhyinä. Siinä tilanteessa toisaalta taloudellinen tilanne menisi melko tiukaksi. Vaikeita asioita, mutta luotan, että kaikki sujuu lopulta hyvin.
  11. Elän aivan normaalisti, kunnes saan plussaan. Ennen sitä tehdyt valinnat eivät juurikaan vaikuta alkioon, koska verenkierrot yhdistyvät vasta samoihin aikoihin plussan kanssa.