jpo

Aktiivijäsen
 • Content count

  2388
 • Joined

 • Last visited

About jpo

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulla oli ekalla kerralla (2010)omassa huoneessa suihku ja tokalla (2012) huoneen ulkopuolella, jossa oli kaksi ovea (eli yhteinen suihku?). vai muistanko väärin?
 2. Pian taas messut koittaa! Lippuarvonnat, odotukset messuilta, seuranhaku ym tänne! Itse haluan messuille tänä vuonna, kävin myös 2012. Pari Turkulaista mahtuisi kyytiin lauantaina. Itse odotan ehkä eniten vaatemyyjien osastoja (Metsola, Me&i)
 3. Mä ehdin saada traktorirsetin kun tilasin heti 8 aikaan aamulla. Sattumalta 10 koodia käyttämättä mitä en jaksanut jouluna naputella (olin säästänyt melkein vuoden koodit kun tiesin odottaa tuplapisteitä). muutenkin mälsä valikoima siel kaupassa :/
 4. Mitäs mieltä kevätkesä mallistosta?
 5. http://ts.fi/uutiset/kotimaa/585175/Pikkulapset+nukkuivat+tunnin+yksin++aiti+kapakassa tässä jutussa otettu kantaa roskien viemiseen ym.
 6. Hops! Yhdistelmien aika on ohi ja kuomurattaat on hankinnassa. Oran Terrat taitaa olla ykkösenä tällä hetkellä, lisää kokemuksia niistä? Käytettynä niitä ei vaan löydy Huutiksesta tai Toriltakaan :/
 7. ^ Ei sitä pitänyt kysyä, se kiersi kaikki huoneet läpi. tuli vielä mieleen et olisko se kuvaaja käynyt ma, ke ja pe osastot läpi. mutta niin kuin kirjotin niin se on tuurista kiinni et tuleeko kuvaaja. käteisellä maksu olis ollut edullisempi kun muuten ne tuli postiennakolla lisämaksun kans. olikohan yksi kuva 6,50 e tms.
 8. Ainakin 10/12 oli. Kysyin siltä miksei ollut 12/10 (koska olisi periaatteessa pitänyt), niin vastasi että tekevät freelancena niitä hommia että jos sairastuu tms niin kukaan ei tuuraa (eli kuvat vaan jää ottamatta) Ja kyseessähän on Turun lapsikuvaus (tms).
 9. Meillä lapsi sai 2,5 vuotiaana Kettlerin (Lekmeristä) potkupyörän ja ajaa tosi taitavasti sillä. Käsijarrua ei osaa vielä käyttää mutta isommissa mäissä talutetaan ja pienemmissä osaa jarruttaa/hidastaa jaloilla. Länsirannikolla pyöräilykausi on todella pitkä ja pyörä on näppärä ottaa tosiaan mukaankin pienen koonsa vuoksi. Kaatumisiakin on tullut, mutta reippaasti on noussut uudestaan pyörän selkään. Matkat mitä taitetaan on 500-1500 metriä. Oikea pyörä on mummolassakin mutta en tiedä koska kokeillaan sitä.
 10. Nyt menee kyl ihan OT taas, tuo Kari-Matti on meidän ex-naapurin poika. Voin kuvitella millainen tyyppi se on kun isänsä tuntee
 11. Mulla oli samat shampoo ja hoitoaine purkki molempien synnytyksen jälkeen mukana. Nyt fiilistelen niitä kotona, aina tulee mieleen et näillä pesin synnytyksen jälkeen. Oli se vaan erikoista aikaa. Sori, menee ihan OT Oli siellä sitä pesunestettä, mutta hoitoaineesta ei ole havaintoa (jollen sitä käytä niin hiukset on tosi takussa, eli oli omat mukana)
 12. Emännänlahjat oli kieltämättä mälsät. Pelkkiä paitoja, olis voinut olla jotain muutakin.
 13. Kenelläkään kokemuksia Bumbleride Flite/Flyer matkiksista? Googlaamalla ei Suomesta löytynyt :/
 14. ^^ Nauris kommentoi hyvin mun mielestä. Mä olen kyllä komentanut ostoskeskuksessa ja Ikean leikkipaikalla toisten lapsia, vaikka vanhemmat olisi ollut paikalla (mutta eivät ole nähneet/tai olleet kiinnostuneita lapsen tekemisistä...) Esim ostoskeskuksen leikkipaikassa olen monesti sanonut lapsille liukumäestä ylöskiipeämisestä jos oma tai muu lapsi on ollut odottamassa vuoroa, että pääsisi liukumaan. Kyllä omaakin lasta saa muut kieltää. Ikean leikkipaikalla on välillä järkyttävä meno, siel tönitään pienimmät kumoon jne. Eihän siellä ole meidänkään pakko olla, mutta kyllä olen sielläkin sanonut kun tönitään. Puistossa voin sanoa lapselle "ei saa syödä lunta" tms, jos tämä äiti ei näe, ja on omallekkin lapselle sanottu monestakin asiasta.