jpo

Aktiivijäsen
  • Content count

    2388
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jpo

  1. Mulla oli ekalla kerralla (2010)omassa huoneessa suihku ja tokalla (2012) huoneen ulkopuolella, jossa oli kaksi ovea (eli yhteinen suihku?). vai muistanko väärin?
  2. Pian taas messut koittaa! Lippuarvonnat, odotukset messuilta, seuranhaku ym tänne! Itse haluan messuille tänä vuonna, kävin myös 2012. Pari Turkulaista mahtuisi kyytiin lauantaina. Itse odotan ehkä eniten vaatemyyjien osastoja (Metsola, Me&i)
  3. Mä ehdin saada traktorirsetin kun tilasin heti 8 aikaan aamulla. Sattumalta 10 koodia käyttämättä mitä en jaksanut jouluna naputella (olin säästänyt melkein vuoden koodit kun tiesin odottaa tuplapisteitä). muutenkin mälsä valikoima siel kaupassa :/
  4. Mitäs mieltä kevätkesä mallistosta?
  5. http://ts.fi/uutiset/kotimaa/585175/Pikkulapset+nukkuivat+tunnin+yksin++aiti+kapakassa tässä jutussa otettu kantaa roskien viemiseen ym.
  6. Hops! Yhdistelmien aika on ohi ja kuomurattaat on hankinnassa. Oran Terrat taitaa olla ykkösenä tällä hetkellä, lisää kokemuksia niistä? Käytettynä niitä ei vaan löydy Huutiksesta tai Toriltakaan :/
  7. ^ Ei sitä pitänyt kysyä, se kiersi kaikki huoneet läpi. tuli vielä mieleen et olisko se kuvaaja käynyt ma, ke ja pe osastot läpi. mutta niin kuin kirjotin niin se on tuurista kiinni et tuleeko kuvaaja. käteisellä maksu olis ollut edullisempi kun muuten ne tuli postiennakolla lisämaksun kans. olikohan yksi kuva 6,50 e tms.
  8. Ainakin 10/12 oli. Kysyin siltä miksei ollut 12/10 (koska olisi periaatteessa pitänyt), niin vastasi että tekevät freelancena niitä hommia että jos sairastuu tms niin kukaan ei tuuraa (eli kuvat vaan jää ottamatta) Ja kyseessähän on Turun lapsikuvaus (tms).
  9. Meillä lapsi sai 2,5 vuotiaana Kettlerin (Lekmeristä) potkupyörän ja ajaa tosi taitavasti sillä. Käsijarrua ei osaa vielä käyttää mutta isommissa mäissä talutetaan ja pienemmissä osaa jarruttaa/hidastaa jaloilla. Länsirannikolla pyöräilykausi on todella pitkä ja pyörä on näppärä ottaa tosiaan mukaankin pienen koonsa vuoksi. Kaatumisiakin on tullut, mutta reippaasti on noussut uudestaan pyörän selkään. Matkat mitä taitetaan on 500-1500 metriä. Oikea pyörä on mummolassakin mutta en tiedä koska kokeillaan sitä.
  10. Nyt menee kyl ihan OT taas, tuo Kari-Matti on meidän ex-naapurin poika. Voin kuvitella millainen tyyppi se on kun isänsä tuntee
  11. Mulla oli samat shampoo ja hoitoaine purkki molempien synnytyksen jälkeen mukana. Nyt fiilistelen niitä kotona, aina tulee mieleen et näillä pesin synnytyksen jälkeen. Oli se vaan erikoista aikaa. Sori, menee ihan OT Oli siellä sitä pesunestettä, mutta hoitoaineesta ei ole havaintoa (jollen sitä käytä niin hiukset on tosi takussa, eli oli omat mukana)
  12. Emännänlahjat oli kieltämättä mälsät. Pelkkiä paitoja, olis voinut olla jotain muutakin.
  13. Kenelläkään kokemuksia Bumbleride Flite/Flyer matkiksista? Googlaamalla ei Suomesta löytynyt :/
  14. ^^ Nauris kommentoi hyvin mun mielestä. Mä olen kyllä komentanut ostoskeskuksessa ja Ikean leikkipaikalla toisten lapsia, vaikka vanhemmat olisi ollut paikalla (mutta eivät ole nähneet/tai olleet kiinnostuneita lapsen tekemisistä...) Esim ostoskeskuksen leikkipaikassa olen monesti sanonut lapsille liukumäestä ylöskiipeämisestä jos oma tai muu lapsi on ollut odottamassa vuoroa, että pääsisi liukumaan. Kyllä omaakin lasta saa muut kieltää. Ikean leikkipaikalla on välillä järkyttävä meno, siel tönitään pienimmät kumoon jne. Eihän siellä ole meidänkään pakko olla, mutta kyllä olen sielläkin sanonut kun tönitään. Puistossa voin sanoa lapselle "ei saa syödä lunta" tms, jos tämä äiti ei näe, ja on omallekkin lapselle sanottu monestakin asiasta.
  15. Mä näin asian niin, että Vickan laittoi tutin "kannan" (vai mikä se on...) omaan suuhun josta laittoi sen tuttiosan sitten Estellen suuhun. Katsoin sen nyt uudestaan Areenasta ja ei mennyt tuttiosa Vickanin suunkautta
  16. http://www.vauva.info/foorumi/topic/11644-saa-poistaa/ Poistoon, kiitos
  17. Mulla ei näy millään sivulla sitä "lataa" nappia. Voi voi sentään, mitäs nyt :/ Muoks: siis oman päikyn, tässä esim. näkyy.
  18. Näin on. Vauva joutuu sopeutumaan, nukkuu ulkoilujen aikana ja esikoisen unien aikana ottaa pienet torkut (että jaksaa nukkua ulkoilun ajan sitten iltapäivällä) Saapa nähdä miten tässä edetään kun vauva kasvaa ja unien kestot ja määrät muuttuu. Tosin, esikoinen joustaa että odotetaan vauvan uniaikaa iltapäivällä sisällä tai toisaalta laitan vauvan parvekkeelle nukkumaan että saadaan välipala syötyä ja ulos. Eli molemmat joustaa tarpeen mukaan. Olen ollut esikoisen unikoulusta asti tähän päivään (ja hamaan tulevaisuuteen) asti rytminatsi, tosin olen paljon oppinut joustamaan.
  19. Kyllä vauva sai olla rauhassa rinnalla ennen leikkausta, esikoiselta kätilö tosin leikkasi nopeasti itse kun oli vähän hätä.
  20. Kiitos vastauksesta kolmantena päivänä maito taas alkoi maistumaan ja pikkuhiljaa palautui normaaliksi. pumpatakkin yritin mutta ei oikein herunut..
  21. Joo, se tietokone muakin on hämännyt. Kello siinä pyöri, eikä sitä kukaan koskaan käyttänyt vaikka esikoisellakin pinni päässä.
  22. Laitetaas tänne.. vauva sai keskiviikkona rotan+2 rokotetta reisiin. eilen ja tänään huono syömään. koska täs täytyy alkaa pumppaamaan että maidon tulo säilyy? esikoisella en muista tällästä..
  23. Mitäs mieltä täällä ollaan kevätmallistosta? Meille tulee traktoripaita varmasti, farkkushortsit oli kans kivat mutta ihan törkeen kalliit! Tytölle joku tunika/mekko olis kiva, ne täytyy nähdä livenä kyllä. Yrmis ei oo mun mieleen. Odotan että pääsen livenä katsomaan kaikkia