Enskalainen

Aktiivijäsen
  • Content count

    210
  • Joined

  • Last visited

About Enskalainen

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Onnea ja iloa kaikille pienten taaperoiden saaneille!
  2. Antsa, pyysitkö neuvolan lääkäriltä tuon "sika"reseptin vai keneltä? Itse olen miettinyt ihan samaa ja sen hommaamista tuota matkaa varten.. Tuota en tiennyt, että vakuutuksesta voisi kysellä noita toimistokuluhommia matkojen peruutuksista, joten kiitos vinkistä!
  3. Siitä lentämisestä.. Itse otin selvää, koska syksyllä ois reissu pohjois-amerikkaan, noista yläilman tiloista ja niiden vaikutuksesta. Itse en ainakaan löytänyt mitään tuollaista happeen liittyvää rasitetta. Lentokoneen ilma on ihan käypää käsittääkseni sikiölle. Eniten ehkä huolestuttaa valloilla oleva sikainfluenssa... Ja saako siihen rokotetta ennen matkustamista?
  4. Joo, ei ne alkuraskauden ultrat aina ole mitään kovin luotettavia. Mulla kävi niin, että epäili viikkoja olevan tosi vähän. Nyt kuitenkin varmistui, että laskettu aika on kuten alussa laskettiinkin, eli se alkuraskauden ultra viikolla 5 oli vielä hyvin vajavainen... Pienen sydämen sykkiminen on ihana tunne Onnea!
  5. Siis ilmiannot jatkuu, minä plussasin vihdoista ja viimein jo kesäkuussa.. Tänään näin pieneni ensimmäiset liikkeet ultrassa (yksityisellä) - aika uskomaton fiilis..
  6. Tyhmä kyselee.. Siis mikä tuo endometria on?
  7. Hei, tosi hyvä idea tuo lyhenteiden selvittäminen.. Itse on vielä paljon opittavaa raskaudesta ja lyhenteistä