Meyr

Aktiivijäsen
 • Content count

  1007
 • Joined

 • Last visited

About Meyr

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Keski-Suomi
 1. William ja Catherine odottavat vauvaa, luin äskettäin jostain sivuilta että ihan on kuningashuoneen vahvistama tieto!
 2. En olekaan tänne näköjään kirjoitellut kuin ekasta synnytyksestä että 4 h kesti, mutta päivitän nyt sen verran että toka kesti 2 h. "Onneksi" toinen käynnistettiin kalvojen puhkaisulla (alkoi muuten melkein samantien säännölliset supistukset joten tiedossa oli ettei paria tuntia pidempään mene) niin oltiin valmiiksi sairaalassa. Ponnistusvaihe kesti pari minuuttia, eli toinen tuli melko helposti.
 3. Sarjassa Iltalehden fiksut otsikot; "Onko Megan Fox raskaana? Katso paljastava kuva!" kun Meganilla on jo aivan selkeä vauvamaha ja kyseisessä kuvassa näkyy olevan jonkinlainen bola-korukin kaulassa Että oiskohan tuo raskaana, hmmn. http://www.iltalehti.fi/iltvviihde/2012060807791208_a2.shtml
 4. GTA:a pelaavat minunkin monet monet tuttuni, nuorin tuntemani pelaaja on 6-vuotias. Olen kyllä ilmaissut varsin painokkaasti näiden lasten vanhemmille että itse kyseistä peliä pelanneena tiedän varsin hyvin ettei sovi nuorille tai pienille lapsille ja onhan siinä se k18-leimakin mutta ei tunnu auttavan. Vanhemmat ei vaan välitä, on helpompaa antaa sen kitisevän lapsen viihdyttää itseään räiskimällä ihmisiä kuoliaaksi ja juoksemalla huorissa tv-ruudulla.
 5. Meillä ainakin on katsottu mm. True Bloodia imetysviihteenä ja jos jonkun mielestä on aivan kamalaa että altistetaan vauva () tuollaiselle niin nauran. Kun se imetettävä ei ole tajunnut mistään mitään tai edes kertaakaan vilkaissut telkkariin. Nyt kun pienin on 9 kk niin katson yhäkin lapsille sopimattomia ohjelmia hänen läsnäollessaan kun neitiä ei tv kiinnosta ja leikkii toisella puolella olkkaria samaan aikaan. Isompi neiti on melkein 2 v eikä hänen nähtensä katsota mitään vähänkään sopimatonta kun ymmärtää kyllä varsin hyvin telkkaria katsoa. En veisi myöskään vauvakinoon häntä mitään aikuisten leffaa katsomaan. Alle 1-vuotiaan voi minusta periaatteessa viedä mutta omaa harkintaa saa käyttää. Vauvakinojen kieltämistä (tai aikuisten leffojen esittämisen kieltämistä) en tajua enkä tue.
 6. ^Kappas, kuin omasta suustani. Sultan Ultra Thiniin täälläkin luotetaan. Hormonaalinen ehkäisy ei iske sitten yhtään eikä me oikein tiedetä millä me nyt sitten ryhdyttäisiin ehkäisemään mutta toistaiseksi kyllä mennään näillä kortsuilla.
 7. Jossain ehkä luki että Jessican due date olisi 20.4. eli ei varmaankaan ole synnyttänyt vielä. Ja itse olen ymmärtänyt hänen saavan tytön, tai siis että on haastatteluissa puhunut baby girlistä.
 8. Aiemmin, painoindeksin ollessa 23, olin kokoa 75D. Kaksi raskautta ja imetystä on nyt mennyt ja painoindeksi nyt on päälle 22 ja kuppikoko yhä 75D. Tyhjemmät nämä on ehdottomasti ulkomuodoltaan mutta jännä kyllä koko on siis sama vaikka välissä raskausaikana ja etenkin imettäessä oli karmeat melonit, about E-kokoiset. Myönnän että harmittaa kun mun hyvät tissit on tuhoutuneet mutta lasten takia antaisin tissit vaikka kokonaan pois.
 9. Mulla on lähipiirissä nelikymppinen vela, joka nyt (ei voi enää lapsia saada) katuu valintaansa. Hänellä on ulkopuolisen silmin erittäin mukava elämä harrastuksien, työn (ja hyvien tulojen) parissa mutta kuulemma se yksi puuttuu kuitenkin... Harmittaa hänen puolestaan, mutta omapa on ollut valintansa. Minun puolestani ihmiset saavat toki olla lapsia hankkimatta, ainoastaan silloin oikeasti ärsyttää kun täysin vanhemmaksi sopimaton ihminen saa lapsen/lapsia. Tällainenkin tuttu kun minulta löytyy...
 10. Erittäin tuttua, tokan synnytyksen jälkeä on ollut ihan kaikenlaista kipua vatsassa ja muuallakin, vasta n. 6 kk synnytyksestä helpotti kaikki krempat. Mutta siis nyt on jo hyvä olla taas eikä olo ole lörpsähtänyt enää.
 11. ^Minä ainakin tiedän tapauksia joissa about 12-vuotiaat pojat olisivat tahtoneet keskenään HopLoppiin (eivätkä ole mitään kovin hyväkurisia lapsia) mutta onneksi siellä pitää olla AIKUINEN mukana, joten eivät voineet lähteä sinne pistämään paikkaa palasiksi.
 12. Meillä on alle 1-vuotiaalle tehty emlan kera kaikennäköistä, mutta verikokeissa sitä ei ole käytetty.. Kanyylin kanssa joo. Lapsi oli silloin 8 kk joten ei ihan samanikäinen kuin teillä.
 13. ^Pakko sanoa että tuo on todella surullinen tapaus. Tuntuu tosi pahalta heidän puolestaan.
 14. Valitettavasti tilanteessa jossa poliiseja ei ole kutsuttu paikalle eli kolaria ei ole kirjattu, ei peräänajaja ole velvollinen korvaamaan yhtään mitään sillä kolarin tapahtumia ei voi enää todistaa (ellei sitten sinulla ole kirjallista, peräänajajan allekirjoittamaa tunnustusta tapahtumasta). Poliisille kannattaa aina ilmoittaa. Meidän auto meni juuri samanlaisessa tilanteessa lunastukseen vaikkei pinnalle näkynyt kuin pikkuinen peltiruttu, oltaisiin oltu pulassa jos törmäyspaikalle ei ois kutsuttu poliiseja kirjaamaan kolari. Ja istuin täytyy vaihtaa, sillä kolauksesta on voinut tulla näkymättömiä vaurioita. Toivottavasti perään kolahtanut joutuu korvaamaan vahinkonne.
 15. ^Herreguud. Ymmärrän toki että vahinkoja sattuu kaikille, mutta todellako sokeriliuos ja syövyttävä puhdistusaine säilytetään samassa paikassa samanlaisissa pulloissa niin että ne voivat mennä sekaisin?? En taida enää käydä lukemassa tätä ketjua kun täällä on aina tosi surullisia juttuja.