nanneli

Aktiivijäsen
 • Content count

  1084
 • Joined

 • Last visited

About nanneli

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ^Miten mä en tajunnut että voishan noita pusseja useammankin lähettää! Yritin siihen yhteen änkeä niin paljon kun mahdollista ja surkuttelin ettei tarvitse edes alkaa jemmoja kaivelemaan vaikka varmasti olisi enemmänkin meille turhaa. Meiltä siis tulossa aikaisemmin mainittujen lisäksi 2 lakanaa (toinen pienempi menee varmasti siihen äp-laatikkoon) maidonkerääjä punttilelu 62cm body 62cm potkarit 68cm housut 68cm body 68cm collegetakki 70cm body 74cm paitoja 2kpl 74cm body 74/80 paitoja 2kpl 80cm body 3kpl 80cm housut 80cm neuletakki 86cm paita 86cm farkut sukat kesähattu lippishattu + tumput Tepsut koossa 24
 2. Mulla on nyt kasassa ainakin pakkauksen reunahörhelö kynsisakset uudet paidat kokoina 86 ja 92 Liberon käyttämätön pussissaan oleva lattiapeitto (vai oisko puuhapeitto, tytön ajoilta niin ei enää muistikuvia) äidille hemmotteluun Acon vartalorasva Harjaa ja lämpömittaria etsin vielä kun mies tulee töistä. Samoin vaatetta tulee ainakin lisää kunhan mies tuo tullessaan sen Siwan pussin ja tiedän mitä kaikkea sinne saa mahtumaan. Satuin löytämään hukassa olleen maidonkerääjän ja jos tuntuu että sille olis käyttöä niin voin nakata senkin mukaan.
 3. Meillä pitäisi olla kahdet kynsisakset, lämpömittarit ja harjat. Jos vaan löydän ne toiset jemmassa olevat niin voin pistää pakettiin mukaan. muoks. kynsisakset löydetty muiden osalta etsintä jatkuu
 4. Oiskohan äippäpakkauslaatikon reunahörhelölle tarvetta?
 5. Mä voisin kanssa jotain helposti postitettavaa laittaa Ainakin jotain vähän isompaa vaatetta löytyy mitä en varmaan tule nuoremmalla pojalla käyttämään ja täytynee tutkia hoitopöytää ja kaappeja mitä meille turhaa löytyy.
 6. Meillä nimivaihtoehtoina on käännelty mm. Oiva Oliver ja Eemi Eevert tai Eemeli. Meillä siis hakusessa samalla kirjaimella alkavat nimet. Sunnuntaina ristiäiset, joten saa nähdä päästäänkö yhteisymmärrykseen tai löydetäänkö mieleistä yhdistelmää siihen mennessä!
 7. Kiitoksia kaikille ehdotuksista! Nimeä ei vielä pojalla ole, mutta nyt näyttää sille että eiköhän ennen ristiäisiä kompromissiin päästä. Mies ehdotti Niiloa, Lenniä, Tatua ja Jamia mistä etenkin ensimmäinen yllätti suuresti. Kaksi viimeistä vaihtoehtoa tyrmäsin heti pojalle sopimattomina vaikkei mitään nimiä vastaan olekaan.
 8. Meillä olisi poika nimeä vailla joten saisikohan täältä hyviä ehdotuksia Ongelma on siis se ettei meillä miehen kanssa kohtaa nimimaku poikien kohdalla sitten yhtään ja lisäksi haluttaisiin jatkaa neljännenkin lapsen kohdalla samaa linjaa isompien lasten kanssa eli ensimmäinen ja toinen nimi alkaisivat samalla kirjaimella (MM, EE, JJ). Mies tykkää lyhyistä ja ytimekkäistä nimistä, muttei yhtään vanhahtavista. Itse taas en löytänyt kalenterista yhtään nimeä joka heti olisi miellyttänyt. Mitään muotinimeäkään ei toisaalta haluttaisiin.
 9. Meillä LV:n pyykinpesuainetta ja siellä maininta, että soveltuu myös gore tex-vaatteiden pesuun.
 10. Hei kertokaahan myös miten autoissanne jää takapaksiin tilaa! Me ollaan pitkään pähkäilty tila-autoa, mutta miestä ei miellytä niiden ulkonäkö ja toisaalta siihen autoon pitäisi saada helposti rattaat (ilman purkamista), koira ja matkatavaratkin vielä mahdutettua.
 11. Meillä vaatteita on pesty ja pidetty ja aivan loistavasti ovat kestäneet. Tai housuja meillä ei vielä ole ollut kuin pojalla käytössä, sillä esim. tytön leggareissa riittää lahjetta vielä vähän liikaakin. Jotkut vaatteet ovat siis tosiaan reilumpia, mutta onneksi lapset kasvaa
 12. Onko kellään kokemusta alle kouluikäisen migreenistä? Meillä Tellu on muutamana kertana valitellut päänsärkyä ja tänään sitten itki jo ihan tosissaan sekä voi pahoinkin. Muutenkin omiin oireisiini verraten ajattelisin migreeniksi, mutta mietin onko noin pienillä jo oikeasti tuollaisia kohtauksia?
 13. Mä laitan kuvia vain ja ainoastaan suljettuun blogiini. Joskus Veikan synnyttyä vilautin täälläkin päikyssä, mutta viimeistään kokemusten kautta sitä viisastuu eikä enää tulisi mieleenkään laittaa mihinkään missä ei voisi oikeasti itse tietää ketkä kaikki kuvan näkee.
 14. Voiko vesirokon sairastaa oikeasti vain yhdellä tai kahdella näpyllä? Meillä Tytsyllä kutiseva näppy nenänpäässä, mutta ei kuumetta eikä muuta. Tytsyn "poikaystävän" perheessä vesirokkoa ja meillä olisi sunnuntaina laivalle lähtö edessä. Nyt sit mietin voiko tuo oikeasti olla rokkoa ja mitä ihmettä tehdään reissun kanssa jos on? Tai siis eihän sinne voi lähteä muita tartuttamaan, mutta itku pääsee jos joudutaan matka perumaan, niin harvinaista se meille on.
 15. Ollaan lähdössä sunnuntaina hiihtolomaristeilylle. Meillä Tytsyllä on kova into päästä maihinkin (eihän sitä Ruotsissa ole käynyt ellei maata ole koskettanut), mutta mies taas tuskin huonolla säällä innostuu. Onko siis Siljan sataman lähettyvillä jotain paikkaa (puistoa tms. lapsen mieleen olevaa), missä voisi 5-vuotiaan kanssa käydä vähän kävelemässä?