H_Q

Aktiivijäsen
  • Content count

    2460
  • Joined

  • Last visited

About H_Q

  • Rank
    Addikti
  • Birthday August 29

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    JKL
  1. From the album Meitsin kuveja

  2. Esikoinen syntyi suunnitellulla sektiolla perätilan vuoksi. Toinen sitten tulikin ihan luonnollisesti alakautta, salissakaan en ehtinyt olla kuin muutaman kymmenen minuuttia kun tyttö oli jo ulkona. Neuvolasta sanottiin että jos kolmannen meinaatte tehdä niin saapi kuulemma varautua syöksysynnytykseen.
  3. Esikoinen siirtyi omaan huoneeseen n. vuoden iässä, silloin loppui imetys ja yöheräämiset niin oli otollinen aika siirtää tyttö omaan huoneeseen. Toinen onkin sitten siirtynyt jo n. 8kk iässä omaan huoneeseen, kun imetys loppui jo silloin ja yösyöttöjä ei ollut kuin yksi n. klo 05 aamulla. Ennen omaan huoneeseen siirtoa on tytöt kuitenkin nukkuneet jo omassa pinniksessään, joka on ollut sivuvaununa meidän sängyn vieressä.
  4. Sisäkautta mennessä joutuu kyl muistaakseni seikkailemaan siellä kellarissa. Tämä oli siis viime talvena, viime vuoden puolella siis. Kandee kysästä reittiiä siitä neuvonnasta sisältä.
  5. Mulla taas esikoisen ajoilta on jäänyt mieleen se, kun lähdettiin käymään kaupungilla ja neidille iski nälkä. Menin sitten anopin työpaikalle syöttämään neitiä. Syönnin yhteydessä neiti väänsi melkoiset niskakakat ja kaikki vaatteet kakassa. Ei auttanut muu kuin juosta kauppaan ostamaan uudet vaatteet neidille. Onneksi anopin työpaikka on keskustassa joten ei ollut pitkä matka shoppailemaan ja onneksi oli alennusmyynti aika. Ja tuosta tapahtumasta eteenpäin on aina ollut hoitolaukussa vaihtovaatekerta.
  6. Onko sellaisesta kokemusta noiden Cerazettejen kohdalla, kun menkat on olleet lokakuusta asti n. 30 päivän välein ja nyt sitten mennäänkin jo kp 40 reilusti eli ainakin kaksi viikkoa on menkat olleet hukassa. Tosiaan tuosta lokakuusta asti on menkat tulleet säännöllisesti tuon 30 päivän mukaan ja nyt sit ei näy eikä kuulu.
  7. Esikoinen on tullut maailmaan sektiolla. Toinen sitten tulikin yhdellä rytinällä ehdin olla salissa n. 30min ja muksu oli jo pihalla. Neuvolassa todettiin, että jos kolmatta suunnittelette niin heti kun vedet menee niin menet sairaalaan eikä saa jäädä kotiin odottamaan. Sillä kolmas saattaa hyvinkin olla sitten syöksysynnytys.
  8. Vanhat farkut meni jalkaan heti synnytyksen jälkeen. Esikoisesta taasen jouduin tosi pitkään käyttämään isompaa kokoa.
  9. Mulla on kans sama lääkitys kuin enkulipeikolla ja samalla annoksella ja munkin ensimmäistä raskautta seurattiin useammilla ultrilla. Nyt tätä toista ei sitten seurattu ollenkaan niin tarkkaan.
  10. Esikoinen: sektiolla, lapsivesien menosta n. 6h ja lapsi oli ulkona. Toinen: normaali synnytys lapsivesien menosta n.12h ja lapsi oli ulkona. Molemmat synnytykset on siis käynnistyneet vesien menolla.
  11. Ja tämähän ei tullut tietenkään kenellekään shokkina:
  12. Mä en polta, mut mies polttaa säännöllisesti. Esikoista odottaessani mies yritti lopetta, nyt ollaan puhuttu että tämän kakkosen synnyttyä voisi yrittää lopettamista uudestaan.
  13. Vaihdetaan vuoden 2011 pakkauksen kestovaippa hässäkkä, oikeestaan mihin vaan, eniten tarvetta bodeille.
  14. ^ Voi jehna! Sen on paree tulla sitten mullekin tänään tai alan itkeä. *muoks* Oli tullut ja ihan ite kannoin kotiin tuosta tien toiselta puolelta. Yksi paketti sinne näemmä jäi, eli joku muukin on pakettinsa tänään vissiin saava tältä alueelta.