niuniu

Aktiivijäsen
  • Content count

    211
  • Joined

  • Last visited

About niuniu

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. oliskohan kenelläkään uusia kokemuksia? esim. foreverin parkista?
  2. ^ Meilläkin kukutaan nukkuessa Muita ihanuuksia tällä hetkellä: Lintu: pimpi Elefantti: tenkä
  3. kiva kuulla että tuo kaltevuus voi kuitenkin sitten oikeasti käytössä toimia!
  4. Blanca, juu, vihdoin saatiin vervet kasaan viikonloppuna ja huristeltiin täällä sisällä poika sisaristuimessa (päällä). Poika oikein hermostui kun otettiin pois. Eli näin "kuivaharjoitteluna" vaikuttavat oikein kivoille. Muutama asia kyllä mietityttää nyt kun on livenä vaunuja pyöritellyt: miten vauvan saa ujutettua kopassaan vaunuihin kun on tosi kyseessä.. ja sisaristuimen kaltevuus sillä esikoinen on normirattaissakin aina turvakaarta vasten "kenottamassa". Sisaristuimen ollessa ylhäällä siihen ei saa turvakaarta ja siten asento on koko ajan aika makaava (tai sitten en ole ymmärtänyt jotain kikkakakkosta...). En ole kokeillut vielä kuinka kätevästi kasaaminen / autoon nostaminen onnistuu, mutta enköhän sitäkin kokeile tässä vielä jonain päivänä.
  5. ^Juu, paketti tuli jo perjantaina! Oli kyllä nopeaa toimintaa (su tilaus, pe kärry kotona!!!), mutta ei olla vieläkään ehditty kasata valmiiksi... Perjantaina miehellä vapaapäivä, joskohan viimeistään silloin saisimme jotain aikaiseksi. Meilläkin se Köpiksen pysähdys taisi kestää kauiten.
  6. ^veloitus tosiaan oli ihan punnissa, eli meidän "paketille" tuli hintaa toimituskuluineen (=£30) £789. Mies katsoi heti silloin sunnuntaina veloituksen luottokorttitiedoistaan ja jos oikein muistan niin taisi olla noin 914 euroa.
  7. Me laitettiin sunnuntaina tilaus tänne: http://www.practicalpushchairs.co.uk/ Nyt innolla odottelemme koska paketti saapuu (seurantajärjestelmän mukaan paketti on tänä aamuna ollut Köpiksessä)! Taisivat olla jonkin verran halvemmat kuin snowflaksillä, mutta en ole 100% varma. Mies teki yhteislaskua ja itse vaan kahlailin että mitä pikkusälää tilaukseen voisi laittaa mukaan. Tilattiin siis vervet sisaristuimella, cocoon, maxi-cosi adapterit ja tuplasadesuoja. Pikkusälänä lisäsin tilaukseen vielä kassikoukun ja mies pumpun kun halvalla sai.... muoks. Me oltaisiin varmaan myös ostettu kärryt Suomesta jos vaan noita olisi jo saanut ja jos hintaeroa olisi ollut esim. vain 100 euroa.
  8. Blanca, me ollaan näillä näkymin päätymässä kanssa verveihin.. oletteko jo päättäneet mistä tilaatte? Mä ajattelin tehdä nyt lähipäivinä vertailuja ainakin snowflakesin http://www.prams-pushchairs.co.uk/ ja practical pushchairsin http://www.practicalpushchairs.co.uk/ välillä ja tietty muitakin tulee varmasti katsottua. Täytyy vaan toivoa parasta ettei tule mitään ongelmia sen kanssa että suostuuko poika istumaan noissa vai ei... Muoks piti vielä kiittää kaikkia ihania vervejen omistajilla jotka ovat kommentoineet niiden ominaisuuksia tänne. Niitä kun ei vielä pääse katsastamaan (kait?) missään Suomessa niin on ollut todella ihana lukea kommentteja.
  9. Meiltä löytyy tämä: http://www.lastenturva.fi/kauppa/product_info.php?cPath=133_136&products_id=292 sekä portaitten ylä- että alapäistä. Ehtona oli ostopäätöstä tehdessä itsestäänsulkeutuvuus ja tuo oli ainut portti minkä silloin löysimme. Näyttää paljon järkevämmältä livenä kuin tuossa kuvassa. On ollut todella kätevä etenkin kun kannan poikaa yläkertaan ja sitten toisessa kädessä yrittää vielä kantaa jotain.