sintti

Aktiivijäsen
  • Content count

    209
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sintti


  1. Löytyskö täältä apua :)

    Vauva on nyt vähän reilu viikon ja koko raskausajan suunnittelin luovuttavani maitoa.
    Minulle on kaksi lasta ennestään ja he ovat olleet täysimetyksellä, mutta en ole ikinä heidän imetysaikana pumpannut maitoa.

    Nyt ongelma on se että olen aamuisin tyhjentänyt rinnat pumpulla (heruu kohtalaisesti, n. 100 ml per rinta), mutta kun vauva on tästä jonkinajan päästä herännyt syömään
    niin sille syömiselle ei ole tullut loppua, siis eilenkin roikkui rinnalla kolmeen-neljään asti iltapäivällä eikä vain tuntunut saavan tarpeeksi! Eikä myöskään suostunut syömään tuttia eikä nukkumaan päiväunia tuona aikana.

    Tänään en sitten aamulla uskaltanut tyhjentää ettei tulisi samanlaista päivää kuin eilen, ja vauva onkin ollut kuin eri ihminen, nukahti aamusyötön päälle heti, eli tuli kylläiseksi.
    Miten minun siis pitäisi tuo pumppaus hoitaa että vauva saisi tarpeeksi maitoa mutta maitomäärä myös lisääntyisi? En voi istua imettämässä kokoajan (vaikka sehän se tehokkain nostattaja olisi) kun on kaksi isompaakin (alle neljävuotiasta) lasta hoidettavana..

    Pumppuna minulla on tällä hetkellä käsikäyttöinen Avent Manual, ja mietin että onkohan se "suuaukko" liian pieni nänneilleni?
    Nännin ympärille jää punainen rinkula kun on hinkannut pumpatessa siihen suuaukkoon.. Jouduin jättämään sen hierovan kumin pois kokonaan kun nännit tulivat niin aroiksi. muoks. saan sairaalasta sähköpumpun jos alan luovuttaa :)


    Mietin jo murheissani että tähänkö se nyt kaatui, etten saakkaan enempää maitoa kuin omaan tarpeeseen..
    Että olisiko jollakin vinkkejä miten edetä tästä tilanteesta?
     


  2. Nyt tarvisin apua :)

    Mikä kantokassi ois hyvä Easywalkereihin? Kriteereinä musta väri ja edullisuus, kun käyttöaika jää varmaan talven mittaiseksi.

    Tämä on toistaiseksi edullisin mitä olen löytänyt, mutta onkohan liian leveä?

    http://www.vaunula.fi/kantokassi-firkon-musta-p-971.html

    Toinen vaihtoehto on Oran musta peruskantokassi joka varmaan leveyden puolesta mahtuisi mutta hinta on 20 e enemmän.

    http://www.orasel.fi/www/popupcard.php?id=70

     


  3. Mä haluisin molemmille lapsille tuon Molon mustan välikausihaalarin (piristää asusteilla sitä sitten) MUTTA kun se vesipilari on huonontunut (nyt 5000), niin miten sen vaikuttaa käytännössä?
    Onko kuitenkin vedenpitävä kun kurahousuja en aio hommata näille erikseen? Samalla hinnalla kun saisi vaikka Ticketin tai Reimatecin jotka ovat vedenpitäviä, niin kannattaako tuota edes harkita?
    En vain tiedä tuleeko muilta merkeiltä yksiväristä mustaa, ja sehän tässä on se ongelma ;)

    muoks. ja lisään vielä että toisaalta vaikuttaa se jälleenmyyntiarvokin, samalla rahalla kun saisi esim. Popin haalarin (sinne on tulossa tummansinistä).
    Että kärsiikö jälleenmyyntiarvo "huonontuneista luvuista". :)


     


  4. ^ aivan huippusöpö tuo PimPamin pipo! :)

     

    Scarlet, on semmosta ihanan pehmeää ja hurjan joustavaa, mutta silti aika jämäkkää/palautuu muotoonsa heti. Oliko tarpeeks sekavasti selitetty :D

    Mä tykkäsin tosta materiaalista hirmusti, tosin käyttökokemusta ei oo vielä.