einju

Aktiivijäsen
 • Content count

  3068
 • Joined

 • Last visited

About einju

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 07/18/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oulun seutu
 1. ^Ainakin Bumprider.
 2. Esikoinen on Sampuusi, Pampuusi, Pampaasi, Pampaali tms. Keskimmäinen Arbuusi, Kasparov, Kaspersson ja nuorin Peepeli, Pheebels ja Oskarsson. Etu- ja toisista nimistä sivuraiteille lähteneitä nimityksiä.
 3. From the album einjun kuvat

 4. From the album einjun kuvat

 5. From the album einjun kuvat

 6. OYS

  Pitääkö OYSiin ilmoittaa etukäteen tulostaan? Ekassa raskaudessa soitin etukäteen, kun olin epävarma, että kannattaako vielä lähteä näytille. Viimeksi en soittanut, koska neuvolasta sanottiin, että ei tarvitse. Sairaalaan saapuessa kätilö mutisi jotain, että ei löydä mun tietoja, joten tuli mieleen, että olisiko sittenkin pitänyt soittaa, että täältä ollaan tulossa. Eipä siitä soittamisesta mitään haittaakaan tietysti ole, mutta kunhan pohdiskelen.
 7. Ihan selvä viiva, arvoitus!
 8. Kiitos ehdotuksista! Miro oli harkinnassa esikoiselle. Jokin siinä vähän tökkii, mutta ei täysin poissuljettu vaihtoehto kuitenkaan. Myös Viljami on aina ollut mieleinen nimi, esikoiselle sitäkin harkittiin. Mimsin ehdotuksista Peetu Oskari kolahti eniten. Oskaria olin itsekin miettinyt toiseksi nimeksi, kun en kerran Ossia voi nimeksi antaa (meillä on sen niminen kissa ). Täytyy kysyä miehen mielipide tuosta. Sopisi kyllä hyvin veljessarjan jatkoksi. H:lla alkavat ei oikein käy, kun meidän sukunimen kanssa tulisi vähän hassu yhdistelmä. Sisukin voisi olla ihan varteenotettava vaihtoehto. Plussaa tälle ja Peetulle, että löytyy ensi vuodesta alkaen myös kalenterista. Ilmari ei niin sytytä. --- Töminän kriteereihin sopisi Joosa ja Jaani.
 9. From the album einjun kuvat

 10. From the album einjun kuvat

 11. Isoveljet Samu Valtteri ja Arttu Kasperi, mikä pikkuveljelle nimeksi?
 12. From the album einjun kuvat

 13. From the album einjun kuvat

 14. From the album einjun kuvat

 15. From the album einjun kuvat