einju

Aktiivijäsen
  • Content count

    3068
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by einju

  1. ^Ainakin Bumprider.
  2. Esikoinen on Sampuusi, Pampuusi, Pampaasi, Pampaali tms. Keskimmäinen Arbuusi, Kasparov, Kaspersson ja nuorin Peepeli, Pheebels ja Oskarsson. Etu- ja toisista nimistä sivuraiteille lähteneitä nimityksiä.
  3. From the album einjun kuvat

  4. From the album einjun kuvat

  5. From the album einjun kuvat

  6. OYS

    Pitääkö OYSiin ilmoittaa etukäteen tulostaan? Ekassa raskaudessa soitin etukäteen, kun olin epävarma, että kannattaako vielä lähteä näytille. Viimeksi en soittanut, koska neuvolasta sanottiin, että ei tarvitse. Sairaalaan saapuessa kätilö mutisi jotain, että ei löydä mun tietoja, joten tuli mieleen, että olisiko sittenkin pitänyt soittaa, että täältä ollaan tulossa. Eipä siitä soittamisesta mitään haittaakaan tietysti ole, mutta kunhan pohdiskelen.
  7. Ihan selvä viiva, arvoitus!
  8. Kiitos ehdotuksista! Miro oli harkinnassa esikoiselle. Jokin siinä vähän tökkii, mutta ei täysin poissuljettu vaihtoehto kuitenkaan. Myös Viljami on aina ollut mieleinen nimi, esikoiselle sitäkin harkittiin. Mimsin ehdotuksista Peetu Oskari kolahti eniten. Oskaria olin itsekin miettinyt toiseksi nimeksi, kun en kerran Ossia voi nimeksi antaa (meillä on sen niminen kissa ). Täytyy kysyä miehen mielipide tuosta. Sopisi kyllä hyvin veljessarjan jatkoksi. H:lla alkavat ei oikein käy, kun meidän sukunimen kanssa tulisi vähän hassu yhdistelmä. Sisukin voisi olla ihan varteenotettava vaihtoehto. Plussaa tälle ja Peetulle, että löytyy ensi vuodesta alkaen myös kalenterista. Ilmari ei niin sytytä. --- Töminän kriteereihin sopisi Joosa ja Jaani.
  9. From the album einjun kuvat

  10. From the album einjun kuvat

  11. Isoveljet Samu Valtteri ja Arttu Kasperi, mikä pikkuveljelle nimeksi?
  12. From the album einjun kuvat

  13. From the album einjun kuvat

  14. From the album einjun kuvat

  15. From the album einjun kuvat

  16. From the album einjun kuvat

  17. Mimsin tytöillä kauniit nimet.
  18. Meidän pojat: Samu Valtteri Arttu Kasperi
  19. Toinen syntyi oviksesta laskettuna 38+5, mutta virallisesti 39+3. Supistuksilla käynnistyi jälleen.
  20. Minä näen viivan, mutta en osaa sanoa, onko väriä vai ei.
  21. ^Joo, muut nimet ei kyllä viitanneet mihinkään eksoottiseen alkuperään. muoks. Tipurtius oli siis kolmas nimi.
  22. Kastetuista bongattu Tipurtius (m) ja Haana (n).
  23. Pohdittiin tänään miehen kanssa nimiä, ja yllätyksekseni miehenkin listalta löytyi tuo Arttu. Muita yhtäläisyyksiä ei sitten ollutkaan. Mies ehdotti myöskin tuota Jamia, mutta mun mielestä se on vähän liian samanlainen esikoisen nimen kanssa, ja lisäksi aiheuttaa vähän puuroutumista sukunimen kanssa. Lassista miehelle tuli mieleen joku pornotähti ja Eelistä elin, joten ne meni hylkyyn. Esitietolomakkeeseen laitettiin nyt sitten tuo Arttu, ja mikäli mitään parempaa ei tule vastaan tässä parin kuukauden aikana, niin Arttu se sitten varmaan tulee olemaan. Lapsi raukka, kun ei oo mitään kovin hehkeää tarinaa nimivalinnan takana.
  24. Ensimmäinen plussa tuli yk 8, mutta se oli tuulimuna. Seuraava yk 13, kemiallinen. Yk 14 plussa kesti loppuun asti, ja poika tuli. Toisella kerralla pysyvä plussa (tai ainakin tähän asti pysyvä, nyt rv 28+4) yk 12, kemialliset yk 11 ja 8 (muistaakseni).
  25. Mulla tulee Arosta mieleen vain Twilight.