Ink Q

Aktiivijäsen
 • Content count

  3798
 • Joined

 • Last visited

About Ink Q

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Samanlainen ja synnytyksen aikaan myös saman kokoinen (ns. poikamaha) oli kaikista, vauvan sukupuolesta riippumatta.
 2. Vilautan meidän lasten nimet: *pois*
 3. ^ Veikkaan poikaa. Minä en osaa tehdä spoileria, joten kerron vastauksen minun kuvaani seuraavassa valkoisella: Kuvassani on tyttö.
 4. Aika hiljaista täällä on veikkausten kanssa, joten mä varmaan voin paljastaa, että kaikki ovat arvanneet 50% oikein. Haluatteko arvata uudelleen.
 5. Puolet on mennyt oikein. Vielä toivon lisää veikkauksia.
 6. Tuli puhetta tästä ketjusta kuukausiketjulaisten kanssa, niin upitanpa tämän ja lisään yhden kuvan niille, jotka eivät tunnista minua/lasta. Siispä mahtaneeko hän olla tyttö vai poika?
 7. Minä oon pukenut pojille ns. poikien vaatteita ja varsinkin pienenä tosi paljon unisex-vaatteita. Nyt isompana pojat ihan selvästi ilahtuvat tietynlaisista vaatteista, joten en ole niistä ihan tyyten raatsinut kieltäytyäkään. 5v rakastaa super mariota ja angry birdsejä, ja 3v taas just noita hirviöitä ja dinoja, ja niin se vaan on, että ne vaatteet pyörivät aina päällä ja ne minun mielestäni hienot jäävät sinne pinon pohjalle. Yritän kuitenkin ostaa suht laadukkaita ja omastakin mielestä kivan näköisiä vaatteita noiden kriteerien sisälläkin. Varsinkin teepaidoissa oon kuitenkin antanut jo lapsille aikalailla vapaat kädet, kun ne ovat niin kovalla kulutuksella, ettei niistä mitään jäljelle jää varmaan kesän jälkeen. Ihan hauskaahan se on katsoa, kun pojat kävelevät rinta rottingilla paidoissaan, yllättävän tärkeä juttu se näyttää jo olevan, että saa itse valitsemissaan vaatteissa olla. Pinkki on mun oma lempiväri, joten sitä olen sitten ihan rutkasti suoltanut tyttövauvankin vaatteisiin kahden pojan jälkeen. Unisexia varmasti jää pojilta hänelle (jos ehjänä joku selviää), mutta varmastikin uudet ostan ns. tyttöpuolelta ainakin siihen asti, kun tyttö itse alkaa esittää toiveita, ihan jo vaihtelun vuoksi. Väreistä mä voisin pukea kummallekin sukupuolelle mitä vain, ratkaisevampaa on vaatteen malli ja "tyyli". Esim pinkki kauluspaita tai vaikka dinopaita on ihan jees pojalle, mutta röyhelöt, pitsit, strassit yms tekevät siitä sitten tyttöjen vaatteen. Samoin mekot, hameet ja tunikat, vaikka olisi vaaleansinisiä autoja, ovat kyllä armotta minusta tyttöjen vaatteita.
 8. Huuhaata joo tosiaan on. Ja eikö se lähinnä olisi masentavaa, jos kovasti toivoisi esim tyttöä ja testikin sitä lupaisi, ja sitten ei pitäisikään paikkansa. Jos on kovin utelias ja rahakas, niin ultrassa sukupuoli voi näkyä suhteellisen aikaisin toisella kolmanneksella asiantuntijan (siis just tuohon sukupuolen katsomiseen perehtyneen ultraajan) katsomana. Itse sain tietää kolmannen sukupuolen viikolla 14+6 (kun itse ultrasin ja ultra oli siis ilmaiseksi käytössä), mutta parempi olisi viikko tai kaksi vielä siitä odotella.
 9. Osaisiko joku kertoa laiskalle (joka ei jaksa lukea koko ticketin sivua läpi, eikä tätä ketjuakaan jos asiasta on jo puhuttu ), että mikä noista ticketin vk-takeista ja vk-housuista vastaisi noita ticksun välikausihaalareita? Esikoinen täytti 5v ja epäilen, että haluaa pikkuhiljaa siirtyä haalarista takki + housut -komboon, ja mietin että jos alessa tulee vastaan jo seuraavaa kokoa, niin voisi ostaa. Pojalla on ollut uffo-haalari, ja se on minusta ollut hyvä kulutuksenkestoltaan ja vedenpitävyydeltään. Mikä olisi vastaava housut/takki -kombo? Saa toki suositella muidenkin valmistajien vastaavia.
 10. Minä oon kans käyttänyt vaan reikäkuminauhaa. Ajaa erittäin hyvin asiansa eikä maksa käytännössä mitään.
 11. Venla ja Elsa ainaki "rimmais" kivasti.
 12. Tanssija: Minustakin tuo on nätti nimi, ehdotin sitä Pullan aikaan miehelle. Äkkiä ne assosiaatiot lopulta unohtuu, jos se tyyppi ei oo mikään edelleen aktiivisesti kaveripiirissä pyörivä tyyppi.
 13. ^^Helmi-Lilja ois oikeesti aika hauska. Lilja Johanna olis ehkä munki suosikki, ja sillähän nyt ei oo mitään väliä jos lapsen tokanimi on sama kuin jollain tutulla, jos ei ole käyttönimi.
 14. Lilja kävis minusta hyvin noiden kaikkien uusien tokanimikandidaattien kanssa, Lilja Johanna, Lilja Maria, Lilja Tuulikki, Lilja Elisa, Lilja Susanna ... kaikki hyviä!
 15. Venla ja Lilja ois musta hyvä yhdistelmä, ja kävis sukunimeenki. Tosin nuo tokanimikandidaatit on kaikki vähän semmoisia, että herkästi huutavat kolmatta nimeä rinnalle vielä, ja Lilja Vuokko olis ehkä vähän liian kukkamainen.