Kaisu_

Aktiivijäsen
 • Content count

  343
 • Joined

 • Last visited

About Kaisu_

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä 3v-neuvolassa tyttö oli 98cm ja 3,5vee 102cm, joten pikkusen päälle 3-vuotiaana on tullut metri täyteen.
 2. En sentään, mutta kaverilla taitoa riitti
 3. Tässä meiän pojan ristiäiskakku kesäkuulta
 4. Esikoistyttö syntyi spontaanisti (yliaikaskontrollin ärsyttämänä) rv41+5 ja pikkuveikka spontaanisti rv39+4. Eka alkoi vesienmenolla, toka supistuksilla. Myös synnytykset täysin erilaiset.
 5. ^Meillä on ainakin jalan kasvu hidastunut selkeesti vuoden takaisesta. Jalkaterän pituus on nyt n. 14,8cm, kun syksyllä se oli 14,5cm. Vuosi sitten ei tullut kuuloonkaan, että sama lenkkari passaisi kevään ja syksyn, nyt voisi käydäkin.
 6. ^^Meillä tytöllä 2-2,5v. kengänkoko 24-25, riippuen toki merkistäkin. Toi 25 menee varmaan nyt keväästä syksyyn asti.
 7. Maro, täsmääkö jossain näistä koko tai tyyli? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki
 8. ^Käykö eBay? Sieltä mä oon muutamia kenkiä ostanut, uusia, nahkaa, muutamilla euroilla
 9. Mä voisin oman AngelSoundsini myydä lähiviikkoina, jos jotain kiinnostaa?! Oli kyllä hyvä peli silloin ennen kuin liikkeet tuntui. Mulla oli vuotoja myös paljon rv10 ja rv12-18, joten mielenrauhan sai monena iltana.
 10. ^Meillä on just noi samat ollu vuoden verran käytössä, tyttö nyt 2v3kk. Annan jokaisen aterian jälkeen 1 tai 2 pastillia ja syö tosi mielellään. Hyviä ne on aikuisen makuunkin. Purkkaakin ois kaapissa odottamassa, mutten oo jaksanut ruveta reenaan...
 11. Täällä sama vika! Esikoisen nimi oli valmiina raskauden alusta alkaen, toki muitakin mietittiin mut aina palattiin takas ykkösvaihtoehtoon. Nyt toista odottaessa nimelle on hirvee lista vaatimuksia + sopivuus esikoisen nimen kanssa. Vaikeeta. Ok-nimiä on useampi, mut ykskään ei kolahda niinkuin esikoisen nimi aikanaan. Poika jää tätä menoo ilman nimee. Tai nimeksi tulee Poika tai Veli Mies varsinkin on ronkeli, kun monesta mun ehdottamasta sille tulee mieleen joku lapsuuden kaveri.
 12. Kokemattoman silmään vaan noi symmetriset näyttää automaattisesti helpommilta ja tukevammilta. Voiko rengasliina kuitenkin hakata ne kaikki?
 13. ^Kiitos paljon! Ei siis oo mitenkään ehdotonta makuuasento. Nyt jopa päinvastoin, kun oon kuullut, että moni vastasyntynytkään ei välttämättä niin viihdy. Siksi siis haluaisin pystyasennon olevan vaihtoehto ja se "pääasento" Pelkään vähän rengasliinan epäergonomisuutta omalle selälle/harteille, siksi innostuin noista symmetrisistä. Tuntuu että niissä ois muka variaatioitakin enemmän. Kai niissäkin saa vauvan Antsan kuvan mukaiseen asentoon...?
 14. Hakusessa kätevä kantoliina/-pussi vauva-ajaksi, jossa ei mielellään juuri yhtään sitomista. Hotsling ja vastaavat houkutti ensin, mutta monella vauva ei ollutkaan siellä pötköllään viihtynyt. Nyt oon katsellut lähinnä CarryBabya, Tri-cottia, My Baby Nestia ja Close Carrieria. Nää kaikki lienee aika vastaavia liinoja. Tri-cottista luin, että venähtää nopeasti ja vaatii tiheään pesua kutistuakseen. Noissa muissa onkin vähän säätövaraa. Oisko kellään kokemusta mistään näistä?
 15. ^Meillä on aikalailla tasan vuotta vanhempi tyttö ja vaatekoot meni juuri noin. 1v. käytti 80cm, 1,5v. käytti 86cm ja nyt 2v. käyttää 92cm. Meiän tyttö on kyllä vähän keskimääräistä pidempi.