roseline

Jäsen
  • Content count

    63
  • Joined

  • Last visited

About roseline

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meille tulee kesävauva
  2. Ohhoh! En ole ikinä kuullut, että Pregnyl aiheuttaisi valeplussan, vaikka loogistahan se on... Meillä eka IVF melkein 3 vuotta sitten ja 1,5 vk punktiosta testasin plussan ja sieltä tuli ihana poika. Nyt meillä uusi IVF: 1 viikko ja 2 päivää ja aamulla plussasin haalean, mutta selkeän. Maanantaina hätähousuna testasin ja negaahan se näytti. Nyt mietin kuitenkin, että olikohan se sitten oikea plussa vai vaan pregnylin aiheuttama... Voi kökkö!
  3. Hei kaikki! Pitkästä aikaa näillä foorumeilla Harmittaa, että en enää pääse jostain syystä suojatulle puolelle, vaikka ennen pääsinkin... Mutta asiaan! Kertokaahan minulle, miten toimitaan, kun ensimmäinen on saanut alkunsa hoidoista. Otetaanko toisen kanssa yhteys heti lapsettomuuspolille vai pitääkö ensin hakea lähete terveyskeskuksesta?
  4. Meillä neuvolantäti on päättänyt, että kaikilla, joilla on vähääkään ylimääräistä tulee radi ja sokerivauva. On laittanut minut kaksi kertaa sokerirasitukseen, arvoissa ei mitään vikaa. Mutta nyt kun vauva on hitusen isompi, on hän taas aivan varma, että sokerivauvahan se on! Hauskintahan tässä on se, ettei hän minulle itselleni sano mitään, mutta kuulin eilen neuvolaan mennessä, kun hän puhui minusta opiskelijalle ovi auki. Ja edellinen äiti kuuli keskustelun yhtä hyvin kuin minäkin! Ystäväni käy samalla terkalla ja täti oli hänestäkin varma, että isokokoinen on vauvan pakko olla, vaikka perussairauden vuoksi todennäköisempää on pieni vauva...
  5. Vastaan itselleni, jos joku sitä miettii: Eli kaikki verotuksessa vähennettävät tulee laskea siihen päälle (tulonhankkimiskulut+matkakorvaukset yms.).
  6. Iso omppu: minulla oli aika kovatkin kivut alkuraskaudessa ja kaikki kovempi rasitus tai nopeat liikkeet sattuivat. Sinuna en olisi huolissaan (helpommin sanottu kuin tehty)
  7. Kertokaas typerälle. Kelan verkkohakemuksessa näkyy tarvittava työtulo, jotta se on 20% suurempi kuin vuoden 2009 tulo. Sen muistin kysyä kelantädiltä, että laskenko siihen lisäksi vähennettävät matkakulut, mutta unohdin kysyä pitääkö siihen laskea vielä tulonhakkimiskulut 620e, mikä lisätään siihen verotuksessa automaattisesti ja työeläke- ja työttömyysvakuutusmaksut?
  8. Meillä on seksi tyystin kadonnut. Ei haluta ei. Ja minä kun olin ennen se aktiivisemp osapuoli Onneksi on ymmärtäväinen mies Seksiunia näen kyllä paljon, ja vielä sellaisia omituisia: on kuin katsoisi pornoleffaa unissaan. 2 tai useampi (!) minulle vierasta ihmistä harrastaa seksiä minun unissani, ei koskaan tuttuja, enkä ikinä ole mukana Tirkistelijän vikaa? Elena: tuollaiset vinkit pitää jakaa muiden kanssa!
  9. Jo- onnea! Me ollaan päivälleen yhtä pitkällä raskauksissamme
  10. Meillä miehellä vähänlaisesti kavereita, joten lääkäri suositteli suoraan IVF ja ICSI. Hieman alistimulaatiota -> 12 rakkulaa -> viisi munasolua talteen -> 3 hedelmöittyi -> 2 matkaan ja nyt plussa Nyt vasta 4+3, toivon sydämeni pohjasta kaiffarin pysyvän matkassa..
  11. Ennen raskautta pelkäsin synnytystä aivan hulluna, mutta nyt kun olen raskaana, pelkään keskenmenoa aivan tajuttomasti.
  12. Lähipiiri toitotti sitä, että pitää opiskella ensin loppuun. Kaverit tukivat yritystä ja kauemmat sukulaiset odottaneet ilmoitusta perheenlisäyksestä.
  13. 2 vuotta yritystä takana, tutkimukset lapsettomuuspolilla ja ensimmäisestä IVF:sta tärppäsi
  14. Poikaa povataan, katsotaan miten käy...