bohemian

Aktiivijäsen
 • Content count

  3927
 • Joined

 • Last visited

About bohemian

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3997 profile views
 1. Tsempit odottelijoille ja erityistsempit Napisijalle huomiselle! Toivottavasti käynnistyy nopsaan . Muoks. Ja Kerttuselle myös peukut pystyssä käynnistyksen sujumiselle!
 2. ^Tossa on kyllä jo väriäkin minun mielestä .
 3. Se on kyllä kumma, miten omassa päässä näistä vikoista viikoista muodostuu niin tolkuttoman pitkä aika. Synnytyssalissa oltiin perjantaipäivä, ja siitä näkyy ikkunoista synnyttäneiden vuodeosastoa. Tuntui ihan käsittämättömän pitkältä se matka salista sinne. Niinkuin olisi vuosia siinä välillä, ennen kuin sinne asti tässä joskus päätyy.
 4. Nyt kun kivut ovat yltyneet niin alkaa kyllä todella olemaan sellainen olo, että saisi jo loppua tämä vaihe. Synnytys ahdistaa ja pelottaa, mutta sekin alkaa olemaan miellyttävämpi vaihtoehto tähän oloon verrattuna. Noh, kaiketi viimeistään keskiviikkona aloitellaan käynnistystä jos ei ennen sitä tapahdu. Nuo parikin päivää vaan tuntuvat juuri nyt tosi pitkiltä.
 5. Olenkohan joskus vastannut tähän? Esikoinen tärppäsi yk1 Toista kipuiltiin n. 1v 4-5kk, yrityskierrot vaikea laskea kun epäsäännöllinen kierto enkä muista kiertomääriä. Ja melkeimpä tuo aika oli tuskallisempaa sen pitkän kierron kanssa, vaikka varsinaisia yrityskiertoja ei niin montaa ollut kuin lyhyemmällä kierrolla. Tärppi tuli 3kk Terolut kuurin jälkeen... Kolmas tärppäsi arviolta yk4 tms. Kierto ei ollut vielä tasaantunut synnytyksen jäljiltä, ajallisesti ilman ehkäisyä oltiin touko-marraskuu ja joulukuun alussa tuli plussa.
 6. ^Laitan sulle illalla yv . Paitoja en ole oikein hommannut, yksi vaan, joka jää itselle imetykseen käyttöön. Mutta alaosia on muita myös maxipuolihame (musta trikoon tyyppinen), mustat täyspitkät legginsit, mustat leveäpunttiset pehmeät housut ja mustat ns pyöräilyshortsit (puuvillaa) jossa pitsireunus. Ja olihan muuten yksi toppikin. Mutta laitan tarkemmin illalla sitä yv:tä...
 7. Kiinnostaisiko suo noi MissyMomin mustat äitiysfarkut? Koko muistaakseni 50, mutta on reilu koko. Mulla oletettavasti enää n. 1,5-2 viikkoa raskautta jäljellä, enkä noita farkkuja kevään jälkeen ole käyttänyt enkä näillä helteillä tule käyttämäänkään...Ne oli uutena jonkun 60-70€, voisin myydä ne vaikka 20€:lla (+posti).
 8. Tosi tuttuja ajatuksia, komppaan täysin. Olisi ollut tuhat kertaa parempi, että ympärillä olevat ihmiset olisivat edes tukeneet sanomalla, että ompa teillä kyllä rankan kuuloinen arki. Eikä niin, että ladellaan ne tyypilliset latteudet "no koittakaa jaksaa, kaikki vauvat itkee jne.". Ihan jokapaikassa koki jotenkin ympäristön pitävän meitä vanhempia syypäänä siihen vauvan poikkeukselliseen käytökseen tai ainakin tuntui, että monen mielestä ylitulkittiin tilannetta eikä vaan mukamas osattu hoitaa yhtä hyvin vauvaa kuin muut (tämä siis rivien välistä tolkuttoman väsymyssumun läpi tulkittuna). Olisi jo paljon, kun kuulisi joltain sen, että valitettavasti jotkut vauvat ovat paljon vaativampia kuin toiset, se ei ole teidän vikanne ja varmasti tilanteen käsittely vaatii teiltä todella paljon voimia.
 9. ^Voi miten kurjaa . Negat saisi olla ihan kunnolla negoja, ettei mieli lähtisi heittämään vuoristorataa ...
 10. rainilla haamu !
 11. Viiva siinä kyllä selkeästi näkyy . Voisiko kierto olla ollut normaalia pidempi, jolloin ovulaatiostakaan ei olisi vielä niin pitkä aika?
 12. Onnea bertta <3!
 13. Näkyy kyllä viiva bertalla, toivottavasti vahvistuu !
 14. JuuLia: Itse tulin raskaaksi nyt kolmannen kerran niin, että imetin vielä paljon 8-9kk kuopusta. Viivat olivat vahvemmat ja näkyivät aiempina päivinä, kuin kummassakaan aiemmassa raskaudessa. Eli ainakaan minun kohdalla imetys ei haalistanut viivoja. Varmaan ylipäänsä ne hormonimäärät vaihtelee samallakin ihmisellä eri raskauksissa.
 15. Itsellä on nyt alkanut toiseen kertaan yhteistyö pelkopolitoiminnan kanssa Hämeenlinnassa, eka kerta oli keskimmäisen odotuksen aikana. Näistä käynneistä ja niiden vaikutuksesta toimintatapoihin ennen synnytystä ja sen aikana on jäänyt tosi positiivinen fiilis . Huolenaiheet on kuunneltu hyvin herkällä korvalla, ne on huomioitu synnytyksen yhteydessä ja on ollut itsellä tosi voimaantunut olo, kun ei ole kokenut itseään sivustaseuraajaksi.