Minnukka79

Jäsen
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Minnukka79

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla meni toinen kaksonen kesken muistaakseni rv:llä 8. Ja vuosi sitten oli myös km viikolla 5.
  2. Pihakäytössä pojilla haalarit, joskus on kokeiltu takkia ja housuja pihakäytössä, mutta osoittautuivat huonoksi kovissa leikeissä, ts. aina meni lunta selkään takin alta jne. Takki ja housut ovat sitten muuhun kuin pihakäyttöön.
  3. Päiväkoti. Halusin ehdottomasti, että toiminta on ns. valvottua, eli että paikalla on useampi kuin yksi hoitaja kerrallaan.
  4. Ollaan viety aina kesälomalle jäätyämme jotakin. Viimeksi taisimme viedä hoitajille pullot Fresitaa ja tykkäsivät todella!
  5. Olen ihan mielikuvitukseton ja olen yleensä vienyt vaan suklaakonvehtirasiat tms. Jokaiselle omat, henkilökuntaa on 6 hlöä. Joskus olen vielä leiponut lisäksi yhteisen kahvikakun hoitajien kahvitauolle.
  6. Meillä tehdään kasvunkansiota ja vuosittain ollaan maksettu 7 euroa, joka sisältää valokuvat kansioon ja pastillit. Isompi pojista ollut päiväkodissa jo 3,5-vuotta ja kansiota on kiva katsella kun on kuvia ja askarteluja alusta asti.
  7. Meillä pojat kohta 3- ja 6-vuotiaat ovat hoidossa n. 8 h päivässä. Viedään 7.30 ja haetaan 15.30-16.00 välillä.
  8. Tosi paljon saatu käytettyinä vaatteita. Ja isoveljeltä jää pikkuveljelle vaatteet. Ollaan toki myös ostettu, ihan marketeista ja lastenvaatteita myyvistä liikkeistä.
  9. Kävin allekirjoittamassa!