Crosse

Jäsen
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Crosse

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ei mekään kerrota kenellekään juuri tuon "raportoimispakon" takia.. Kerrotaan meidän vanhemmille ja sisaruksille sitten kun on jotain kerrottavaa.
  2. Kaksikerroksinen luhtitalo, kolmio 66,5m2. Niin ja oma! Tarkoituksena maksaa tämä pois ja hankkia tontti ja rakentaa siihen oma tönö (ollaan asuttu tässä alle puoli vuotta ja kyllästytty jo asennevammaiseen naapuriin/naapureihin)
  3. Reilu kolme vuotta ollaan oltu yhdessä ja kuukauden kuluttua annetaan vauvalle lupa tulla Ja tarkoitus mennä naimisiin ensi vuonna ennen lapsen syntymää (jos nyt edes odotan siinä vaiheessa..)
  4. Mä olen niin "taikauskoinen", etten uskalla ostaa tai ottaa siskon lasten vanhoja vaatteita valmiiksi, kun pelkään, ettei sitä vauvaa sitten koskaan kuulukaan.. Mutta kovasti nokka osoittaa kaupassa lastenvaateosastolle..
  5. Täällä myös yksi (tai kaksi, kai tuo miehekekin odottaa), joka odottelee yrityksen aloittamista! Viimeinen opiskeluvuosi käynnistyi juuri ja raskauslaskuri ahkerassa käytössä, että koska voisi alkaa yrittämään Toisaalta ajattelen, että voisihan sitä nyt jo jättää pillerit pois, "tuskin se heti saa alkunsa", varsinkin kun on pco, mutta mitä jos se saakin alkunsa heti! Koulu jäisi kesken muutaman kuukauden tähden.. Miten ihmeessä sitä jaksaa odottaa?!
  6. Meillä mies taitaa kuumeilla salaa enemmän kuin antaa sen näkyä päällepäin, mulla taasen vauvakuume on aivan mahdoton (ja miesraukka saa kuunnella kaiken mun vuodatuksen ja itkun).. Mutta kyllä sen miehestä huomaa, että haluaa lapsia kovasti kun näkee, miten hän katsoo pieniä lapsia..
  7. Minä 24 ja mies 27. Kova kuume molemmilla, mutta mulla opiskelut vielä kesken, joten vielä pitäisi vuosi jaksaa odottaa..