Churri

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Churri

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Testasin tosi aikaisin, mutta tässä ne mitä on tullut ennen "normaalia" testiaikaa -koiran ruuan haju ärsytti toisesta huoneesta asti -rinnat kipeät (erilailla kuin PMS kipuilussa) -nenä tukkoinen -jatkuvat tuntemukset kohdussa -hiukan herkistynyt, liikutun hassuista asioista -väsyttää Melko erikoista, en muista että aiemmissa raskauksissa oisi ollut mitään oireita vielä tässä vaiheessa.
  2. Minulla on tullut tänään, dpo9 / kp 24/27 / rv 3+2 2 eri testistä haamut. Ensimmäinen aamupissasta, toinen iltapäivällä. Olo on epäuskoinen, vaikka muutama ehkä oirekin on, jotka houkuttelivat testaamaan ennen kuin aloitan lääkekuurin. Pitää kokeilla myöhemmin uudestaan, lähteekö vahvistumaan. Edit: selvä plussa kp 25
  3. Jos en pystyis olemaan kuski niin varmaan sanoisin että oon kolmiolääkekuurilla ja sen kanssa ei alkoholia parane ottaa. Toki johonkin tilaisuuksiin voi ottaa alkoholittomia juomia mukaan.
  4. En aio ostella mitään ennen plussaa, ja tuskin vähään aikaan sen jälkeenkään. Tietysti sitten ekan ultran jälkeen voisi alkaa katselemaan kirppareilta kestovaippoja yms. Jos nyt jo ostelisi ja sitten ei onnistuisikaan niin ne tavarat pyörisi kipeinä muistoina.
  5. Itse odotuksessa ei niinkään hirvitä. Eniten emmityttää oma jaksaminen, ja väsymyksen vaikutus parisuhteeseen. Tietysti myös raha-asiat mietityttää jonkin verran.
  6. Ihan normisti minäkin juon. Joskus viiniä ruuan kanssa, joskus viiniä muuten vaan. Ajattelen päin vastoin niin että kun juominen nyt (toivottavasti pian) jää pois, niin nautitaan nyt niistä viimeisistä siemauksista. Humalaan asti en kuitenkaan juo muutenkaan.
  7. 18,4. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen normaalipainon rajoilla. Aiemmat raskaudet on alkaneet 3-4 kiloa kevyempänä.
  8. Syön monivitamiini- ja kalaöljyvalmisteita, joista jälkimmäisiä olen syönyt kyllä muutenkin. Yleiskuntoa yritän nostaa, alun pahoinvointi jää vähäisemmäksi kun kunto on hyvä. Muuten en erityisemmin asiaan valmistaudu.