Nintje

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Nintje

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Ulkomailla
  1. Eka 40+1 ja toka 36+1. Molemmat alkoi spontaanisti säännöllisillä supistuksilla.
  2. Hakusessa olisi nettikauppa, josta saisi töppöset vauvalle talveksi. Täällä harvoin lämpötila laskee alle nollan ja vaunuissa vielä vaan istutaan eli varmaan fleecetöppöset tms olis passelit.
  3. Annick mä oon naapuri saarella ja täällä kyllä suositellaan D-vitamiinin antoa. Tosin meillä taitaa arska paistaa vielä vähemmän kun teillä.. Maitohappobakteereista ei ole kukaan sanonut mitään.
  4. Kiitoksia vastauksista Tuo pitkähihainen body + huppari ratkaisu kuulostaa hyvälle - kokeilen siis sitä ennen kuin ymppään useampaa bodyä päällekäin. Niin ja juurikin sisävaatteita lähinnä mietin - meillä lämpötila keikkuu yleensä siinä 18-20 asteen paikkeilla.
  5. Vähän nolottaa jo valmiiksi hölmö kysymys, mutta kysyn kuitenkin.. Kesävauva on ollut helppo pukea. Mutta entäs kun säät viilenevät niin pistättekö useamman bodyn päällekäin (tyyliin lyhythihainen + pitkähihainen)? Tuleeko liian topattu paketti? Kyseessä siis pötkylä joka ei vielä itse liiku ja mietin että paidat ei varmaan oikein toimi.
  6. Noniin... sarjassamme todella typerä kysymys (olis voinut tietty postata sinnekin...) Sängyn osto edessä. Meillä valmiina vähän alle metrin mittanen "kehto", jossa olen vauvan kaavaillut nukkuvan ekat 6kk meidän makkarissa. Haluisin kuitenkin malttamattomana saada tuon vauvan oman huoneen valmiiksi ja sinne pitäisi siis hankkia pinnäsänky. Nyt vaan mietin, että onko järkeä ostaa 120 cm pitkä vai suoraan semmoinen yli 140cm pinnis, mistä saa myöhemmin sängyn? Mitenköhän kauan tuommoinen 120cm olis käytössä (kolmella patjan korkeudella)? Tai miten valtava toi 140cm sitten olis n. puolivuotiaalle...
  7. Kiitsa vinkistä Rhia! Amazonissa näkyi olevan myös yks ihan mielenkiintoisen oloinen kirja (joskin vähän kuivan näköinen...) useampikielisille:Tracey Tokuhama-Espinosan Raising Multilingual Children. Aikas arvokas vaan.
  8. Mua kans kiinnostais hyvät kirjat aiheesta. Puhumme miehen kanssa keskenämme englantia ja englanninkielisessä maassa myös asumme (ainakin toistaiseksi). Itse haluan puhua lapselle suomea ja mieheni hollantia - vähän jännittää millainen soppa saadaan aikaiseksi.. Ilmeisen paljon johdonmukaisuutta tarvitaan, että homma tulee toimimaan.
  9. Aina suositellaan, että vauvalla pitäisi olla uusi/käyttämötön patja kätkytkuoleman riskin alentamiksesi. Mites jos on ostanut käytetyt vaunut niin pitäisikö ostaa myös niihin uusi patja? Vauvalla on kyllä oma sänky, mutta kyllähän se varmasti välillä vaunuissakin nukkuu kun ollaan kävelyllä tms.
  10. Kiitsa infosta ! Siis ihan kivaltahan noikin kuulostavat.. Varsinkin houkuttelee se, että käyvät sitten isommallekin lapselle - toisaalta halusin semmoset pelit missä ratasosan suuntaa voi vaihtaa. Useampia vaunuja ei varmaan ole ainakaan heti mahdollisuutta hankkia, joten oon tässä kuitenkin pähkäillyt uusien/uudempien Mutsyjen, Quinny Buzzien ja Bugaboo Cameleonien kanssa. Semmoset pelit olis kivat, jotka kävis vähän kaikenlaiseen käyttöön ja mahd pitkän aikaa (kaupungissa asutaan ja harvemmin, jos koskaan, lunta sataa). En mä arvannutkaan, että vaunujen ostaminen voi olla näin hankalaa !
  11. Miehen sukulaiset tarjosi tosi halvalla kuvassa olevia (jos osasin liittää kuvan...) Quinnyn vaunuja. Mä oon vaan vähän ronkeli, enkä oo ihan varma haluanko.... Aattelin kysellä tietääkö kukaan kuinka vanha ja mikä Quinnyn malli tämä on ja olisko jollain mahdollisesti käyttökokemuksia. Mukaan tulis myös se koppaosa.
  12. Meillä otettiin tosi rennosti ja tärppi tuli kuudennesta kierrosta. Hormonaalista ehkäisyä en minäkään ole käyttänyt moneen vuoteen.
  13. Hetken aikaa tässä on taustailtu ja tämä siis eka viesti Puoli vuotta stressitöntä yritystä ja sunnuntaina testasin plussan. Ihan alussa siis mennään ja aivan uskomaton fiilis. Onnea kaikille plussanneille minultakin!