Sue Ellen

Aktiivijäsen
 • Content count

  3241
 • Joined

 • Last visited

About Sue Ellen

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 01/11/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3432 profile views
 1. Juu tänään ei taas edes viivanpaikkaa. Ärsyttävää kun vihjataan eikä sitten kuitenkaan.
 2. http://aijaa.com/endYZv No tein vielä viimeisen testin pois aamulla, ja taas ihan samanlainen kuin eilen, väritahra ja haamulta näyttävä raita sen vieressä. Kuvassa ylempänä eilisen "haamu", joka nyt tietysti näin pitkän ajan jälkeen on vielä hieman haalistunut. Löyhässä hirressä siis edelleen.
 3. Tais olla minun testissä valuvirhe, ainakin myöhemmin tehty oli aivan puhtoisen valkea nega. Nooo, eka kierros vasta ja tosiaan hitokseen aikaisin hosuttu testaamaankin.
 4. Se minuakin arveluttaa, tuo väritahra. Näkyy siinä edelleen, selkeästi kuivuneenakin. Mutta anyway todennäköisestinihan hirveän aikaisessa olen, joten ei se auta kuin odotella miten homma etenee.
 5. Dpo en tiiä, kp en tiiä muuta kuin että aikainen. Yläpuolella toissapäivänä tehty tahallinen negatesti, koska halusin nähdä tuleeko valitettavan yleistynyt viivanpaikka. Alempana tältä aamulta, jossa mielestäni "jotakin" näen. http://aijaa.com/Vu7qfN
 6. Tänään vielä eilistäkin surkeampi ajatus viivasta.
 7. Eikä tulis mieleenkään kysyä. Miten niin mielenhäiriö?
 8. Seralla ihan selvä, eikä ees mikään haamu! <3
 9. Miten Lalliksen kävi? Täällä aloitettu tikkutreenit suunnilleen dpo1 lähtien, tässä tämän aamun pc (dpo 8 tai 9, luulisin) http://i7.aijaa.com/b/00753/13954824.jpg - Aijaa.com
 10. Hcg veressä alle 1.
 11. Luulen että nuo on niitä ihan taviksia, en oo tiennytkään että on kahdenlaisia!
 12. Nyt on dpo9, kp26 eli eilinen tikku oli päivää aiempia. PC:n liuskaan myös haaleaakin haaleampi raita tulee. On tämä malttamattoman mieli kumma. Ensin iik ääk kauheeta paniikki kun kumi repesi ja nyt ihan täpitäpi päällä mut hyvällä tavalla.
 13. Sepä se. Mut ne on apteekin omia, enkä oo niillä aiemmin viivanpaikkoja saanut.
 14. Aamun haamujenhaamu tai näköharha... http://aijaa.com/IxNeiG
 15. Haamun esiaste vai mielikuvitusviivanpaikka? http://aijaa.com/w2Tety