spagetti

Jäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About spagetti

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nurmijärvi
 1. Lapsettomuustutkimusten yhteydessä mulle tehtiin aukiolotutkimus ja mä koin sen todella kivuliaaksi, taju oli lähteä. Mulla oli kyllä putket auki ja tärppikin tuli vasta reilun puolen vuoden päästä.
 2. Me asutaan omassa paritalo neliössä, kaksi aikuista ja yksi lapsi. Ihanan väljästi elellään entiseen verrattuna, miehen harrastukset vievät aika paljon tilaa ja nyt niille on varattu paikka autotallista. Toinenkin lapsi tänne sopisi vielä heinosti.
 3. Meillä on ollut käytössä Pentikin pieni pupu kolmikuisesta asti aina tähän päivään Nyt 3,5 vuden iässä unikaveritkin jo vaihtuvat.
 4. Kiitos myötätunnosta Kaavinta onnistui hienosti ja oma vointikin on tosi hyvä. Tosin unilääkkeet vaikuttivat vielä aamulla ja olin tosi väsynyt, nyt syön kahta antibioottikuuria yhtä aikaa ennalta ehkäisten kohtutulehdusta. Kaiken kaikkiaan vointi on hyvä ja mieliala kohentunutja mulle jäi koko toimenpiteestä positiivinen fiilis. Nyt toivon vaan, että meillä tärppäisi uudestaan ja päästäisiin loppuun asti.
 5. Pahoittelut kaikille keskenmenon kokeneille. Mulla todettiin viime maanantaina keskeytynyt keskenmeno. Sikiön koko vastasi viikkoja 6+ ja viikkoja piti olla kasassa 7+6. Valitsin lääkkeellisen tyhjennyksen, mutta valitettavasti kohtu ei tyhjentynyt ja huomenna menen kaavintaan. Tämä toinen lääkäri sanoi, että useimmiten keskeytyneessä keskenmenossa lääkkeet eivät kohtua tyhjennä. Miksi mulle ei voitu sanoa tätä heti?! Olisin valinnut kaavinnan, nyt olen turhaan kärvistellyt useamman päivän. Tahtoisin vaan niin tämän asian pois päiväjärjestyksestä.
 6. Mä jouduin maanantaina raskausmyrkytyksen vuoksi osastolle sisälle ja täällä ollaan synnytykseen asti. Neuvolasta lähettivät saman tien sairaalaan ja hyvä, että nopeasti reagoivat. Arvot kokoajan kohonneett ja olen jatkuvassa tarkkailussa. Kotiin ei ole menemistä ja parempi kai näin vaikka koti-ikävä onkin kamala. Vauvasta ei missään tapauksessa tule täysiaikaista sanoi lääkäri. Nyt elellään päivä kerrallaan. Mulla on myös paikat auenneet...
 7. Meille tulee Teutonian Spiritit, ihastuttiin niihin kaupassa niin paljon, että muita emme halua. Tuntuivat ihanan ketteriltä ja samalla tukevilta. Jostain syystä olen aina halunnut kolmipyöräiset vaunut mieluummin.
 8. Meille annettiin rakenneultrassa sukupuolesta lupaus, nähtäväksi jää pitääkö paikkansa, itse uskon pitävän Aika iso muutos kuulemma saisi tulla, että tuo lupaus muuttuisi
 9. Meillä kesti melkein 3 vuotta ennen kuin tuli plussa. Tutkimuksissa käytiin ja hoidot piti alkaa, mutta luonto päätti toisin Nyt onkin kaikki sujunut hyvin ja toivottavasti sujuukin loppuun asti.
 10. Mulle tulee sekä Kaksplussa, että Vauva-lehti. Tykkään Vauvasta enemmän, jotenkin Kaksplussa sopii mun mielestä paremmin isompien lapsien perheille.
 11. Laralla on kaunis lastenhuone Meillä kaikki on niin suunnitteluasteella, kun vauvansänky tulee meidän makkariin.
 12. Mä olen oikeastaan kuunnellut samaa musiikkia kuin ennenkin ja aika paljon klassista kun itse sieitä kovasti tykkään. Laulan kuorossa, joten vauva kuule kaikenlaista älämölöä harjoituksissa ja konserteissa
 13. Mäkin löysin tänne
 14. Kaikki tulinen ruoka ja mieluiten tomaattipohjainen Nyttemmin ei ole ollut mitään erityisiä himoja mihinkään ruokaan.
 15. Eniten ärsyttää mahantaputtelijat ja mahan koon arvostelijat Antaisivat MUN mahan olla rauhassa. Nyt ärsyttää se, että hyvää nukkuma-asentoa on mahdotonta löytää. Koko kroppa on aamuisin ihan kipeä, kun pystyn parhaiten nukkumaan koko yön vasemmalla kyljellä