Ann

Rekisteröitynyt
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Ann

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meidän poju on nyt eskarissa ja harrastaa talvisin uintia kerran viikossa (alkeis+jatkouimakoulut 1-2, sekä nyt vesiralli) Kahtena edellisenä kesänä on ollut naperofutiksessa, mutta nyt ei siitä ilmeisesti ole innostunut. Mutta kun uinti toukokuussa loppuu, niin sitten kesäksi joku "laji" kuitenkin tilalle. Musta toi 1xviikossa on vielä alle kouluikäiselle ihan riittävä. Varsinkin jos sitten muuten liikkuu ja touhuaa vapaa-aikana.
  2. Meillä alkoi myös 3-vuotiaana poskessa olevalla läiskällä, mikä vaihtoi muotoaan koko ajan. Välillä oli vaalea karhea läntti, sitten punoitti ja taas märki. Lastenlääkäri totesi atooppiseksi ihottumaksi mitä minä hieman kyseenalaistin, koska läntti oli vain toisessa poskessa. (suvussa myös psoria, joten tätäkin pelkäsin). Saatiin siihen sitten jotain resepti kortisonia, jolla läiskä saatiin aina pois, mutta hetken päästä tuli takaisin. Vuoden ajan jaksoin tuota rallia ja sitten huomasin kalan vaikuttavan ärhäkästi länttiin. Ja eikun poika taas lääkäriin ja siellä käski aloittaa kaladieetin ja purkaa se tarvittaessa. Mitään allergia testejä lääkäri ei suositellut. Ja kas kummaa, kun lopetimme kalan syönnin, läntti parantui. Nyt vajaan 2 vuoden kaladieetin jälkeen aloimme syödä taas kalaa tosi harvoin. Huomasin juuri, että läntti alkaa taas tulla, joten nyt on taas kala kiellettyjen listalla. Pojalla on käytössä myös Hyla-tuotteet, koska vatsa löystyy tavallisesta maidosta. Muuten iholla on välillä vaaleita kuivia kohtia, mutta tuo posken läntti oli ja on edelleenkin vähän mysteeri. 100% varmuutta kun ei ole johtuuko se kalasta
  3. Meillä 6-vuotias ei ole koskaan sanonut mitään nimestään, mutta aivan pienestä saakka on murissut, jos häntä on kutsuttu koko nimellään.