Vappu

Aktiivijäsen
 • Content count

  201
 • Joined

 • Last visited

About Vappu

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tinka minkä kokeisia sun lapset on olleet? Mulla kans 3 asteen repeämä tuli juurikin imukupista. Poika oli kasvotarjonnassa ja 4kg. Nyt odotan kakkosta ja pohdin samaa kuin muutkin, sektio vai alatie..
 2. No niin reissu ohi ja hyvin meni. Ruoat oli mukana koko reissulle mutta hedelmäsoseita ostettiin paikallisista kaupoista. Korviketta saa ostaa apteekeista ja kaupoista, NANia ainakin löytyi. Vaipat oli tuttuja merkkejä, uimavaippoja myöten. Matkarattailla mahtui menemään hyvin ja mandukasta oli apua esim. taksissa matkustettaessa. Toki käytävät ja kujat on kapeita mutta ihan hyvin pärjättiin. Busseilla ei matkustettu ollenkaan mutta ahtailta vaikuttivat. Tuuli oli välillä vähän ongelmallinen mutta meillä oli mukana iso huivi vaunujen päälle joka suojasi lasta tuulelta. Pipo ja lämpimiä vaatteita kannattaa myös pakata. Imiset olivat ystävällisiä ja todella lapsirakkaita. Rantabulevardeilla matkalla Sliemaan oli useita lasten leikkipaikkoja joten myös isommille lapsille löytyy tekemistä.
 3. Varmaan syynä oli se että jos ääntelee niin ponnistus ei ole niin vahva kun jos keskittää senkin huutamiseen menevän energian siihen työntöön. Mulla oli semmonen fiilis et jos olisin huutanu niin en olis pystyny keskittymään itse asiaan
 4. Kiitos monista vastauksista! Meillä oli ajatuksena ottaa mukaan Manduka ja jotkut matkarattaat. Tulen kertomaan kokemuksia matkan jälkeen!
 5. Hei onko kellään kokemusta käykä Quinnyn footmuff myös esim. Emmaljungaan?
 6. Kiitos vinkistä! Otamme mandukan mukaan ja ehkä jotkut pikkuset matkarattaat. Pitää selvittää saako sinne viedä omat piltit ja korvikkeet. Oliko Malta hyvä lomakohde?
 7. Kiitos vastauksista! Taidankin etsiä sellaisia sitten!
 8. Moikka! Olemme lähdössä huhtikuun lopussa Maltalle n.1v. lapsen kanssa. Ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan!
 9. Ei ole pakko olla koppa. Meillä on Emmaljungan cangaroo vaunut ja ratasosaa ei saa ihan makuuasentoon. Tarvitsisin siis vinkkejä mitkä rattaat toimis lämpöpussin kanssa. Ajattelin ostaa ne partsille.
 10. Etsin parvekevaunuja/kakkosvaunuja ja tarvitsisin vinkkejä tilasvista vaunuista. Emmaljungan citykoppa on nyt käytössä ja sen makuumitta on 80cm että siitä isompi pitäisi olla.
 11. Mä olen jostain lukenu tai kuullu että vois johtua siitä että vauvan niska on jumissa. Eli jos vaikka synnytyksessä on pää ollu huonossa asennossa tms. niin se voisi vaikuttaa asentoon. Jos oikein muistan vaivasta kärsinyt vauva kävi osteopaatilla tai jonkin sortin käsittelyssä ja vaiva korjaantui.
 12. Kiitos kun jaoit kokemuksesi! Ihana kuulla että se voi helpottaa piankin. Itse sain myös reseptillä samoja lääkkeitä kuin sinä mutta taidan olla syömättä niitä kun ne ei muuta tee kuin helpota kutinaa. Tai näin minä ymmärsin. Nyt vaan toivon että pääsen tästä eroon yhtä nopeasti kuin sinäkin!
 13. Mulla puhkesi ihottuma viikko synnytyksen jälkeen ja on juurikin nokkosihottuman tyylistä. Sitä tuli alkuksi reisiin ja siitä se levisi käsiin ja rintojen päälle. Lääkäri epäili että kyseessä on PUPP.
 14. Mulle puhkesi ilmeisesti raskausihottuma viikko synnytyksen jälkeen ja kuulisin mielelläni jos joku muukin on kärsinyt ko. vaivasta. Milloin meni ohi ja saitko lääkkeitä?
 15. Häntäluun tulehtuminen (paise) 3 viikkoa ennen laskettuaaikaa!!!ARGH! Ei taas!