Vappu

Aktiivijäsen
 • Content count

  201
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vappu

 1. Eli kuinka nopeasti olette saaneet tulokset np-ultrasta? Saako jo ultrassa tietää jotain vai odotellaanko sitä verikokeen tulosta ennen kuin lääkäri kommentoi mitään? Itsellä tuo ultra edessä 2 viikon päästä ja ensikertalaisena se kovasti askarruttaa!
 2. Kaipailen vinkkejä mobilen hankintaan! Mistä ja minkälaisia?
 3. Hei! Tiedustelen miten olette pitäneet vuosilomanne? Onko joku kikkakolmonen joka tässä kannattaa huomioida? Kaikki kokemukset vuosilomien pidosta äitiyslomaan liittyen otetaan vastaan ilolla! Olen oppinut kyselemään kaikesta näitä kikkoja kun ei koskaan...
 4. Hei! Mua kiinnostaa tietää kuinka kauan puolisonne oli poissa töistä synnytyksen jälkeen? Kokemukset tuosta ajasta ovat tervetulleita!
 5. Moikka! Olemme lähdössä huhtikuun lopussa Maltalle n.1v. lapsen kanssa. Ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan!
 6. Tinka minkä kokeisia sun lapset on olleet? Mulla kans 3 asteen repeämä tuli juurikin imukupista. Poika oli kasvotarjonnassa ja 4kg. Nyt odotan kakkosta ja pohdin samaa kuin muutkin, sektio vai alatie..
 7. No niin reissu ohi ja hyvin meni. Ruoat oli mukana koko reissulle mutta hedelmäsoseita ostettiin paikallisista kaupoista. Korviketta saa ostaa apteekeista ja kaupoista, NANia ainakin löytyi. Vaipat oli tuttuja merkkejä, uimavaippoja myöten. Matkarattailla mahtui menemään hyvin ja mandukasta oli apua esim. taksissa matkustettaessa. Toki käytävät ja kujat on kapeita mutta ihan hyvin pärjättiin. Busseilla ei matkustettu ollenkaan mutta ahtailta vaikuttivat. Tuuli oli välillä vähän ongelmallinen mutta meillä oli mukana iso huivi vaunujen päälle joka suojasi lasta tuulelta. Pipo ja lämpimiä vaatteita kannattaa myös pakata. Imiset olivat ystävällisiä ja todella lapsirakkaita. Rantabulevardeilla matkalla Sliemaan oli useita lasten leikkipaikkoja joten myös isommille lapsille löytyy tekemistä.
 8. Varmaan syynä oli se että jos ääntelee niin ponnistus ei ole niin vahva kun jos keskittää senkin huutamiseen menevän energian siihen työntöön. Mulla oli semmonen fiilis et jos olisin huutanu niin en olis pystyny keskittymään itse asiaan
 9. Kiitos monista vastauksista! Meillä oli ajatuksena ottaa mukaan Manduka ja jotkut matkarattaat. Tulen kertomaan kokemuksia matkan jälkeen!
 10. Tänne kaikki vinkit kuinka olette nujertaneet raskaudenaikaista pahoinvointia? Mitä olette syöneet, juoneet, tehneet.. kaikki apu on tarpeen!
 11. Hei onko kellään kokemusta käykä Quinnyn footmuff myös esim. Emmaljungaan?
 12. Kiitos vinkistä! Otamme mandukan mukaan ja ehkä jotkut pikkuset matkarattaat. Pitää selvittää saako sinne viedä omat piltit ja korvikkeet. Oliko Malta hyvä lomakohde?
 13. Etsin parvekevaunuja/kakkosvaunuja ja tarvitsisin vinkkejä tilasvista vaunuista. Emmaljungan citykoppa on nyt käytössä ja sen makuumitta on 80cm että siitä isompi pitäisi olla.
 14. Kiitos vastauksista! Taidankin etsiä sellaisia sitten!
 15. Ei ole pakko olla koppa. Meillä on Emmaljungan cangaroo vaunut ja ratasosaa ei saa ihan makuuasentoon. Tarvitsisin siis vinkkejä mitkä rattaat toimis lämpöpussin kanssa. Ajattelin ostaa ne partsille.
 16. Mä olen jostain lukenu tai kuullu että vois johtua siitä että vauvan niska on jumissa. Eli jos vaikka synnytyksessä on pää ollu huonossa asennossa tms. niin se voisi vaikuttaa asentoon. Jos oikein muistan vaivasta kärsinyt vauva kävi osteopaatilla tai jonkin sortin käsittelyssä ja vaiva korjaantui.
 17. Mulle puhkesi ilmeisesti raskausihottuma viikko synnytyksen jälkeen ja kuulisin mielelläni jos joku muukin on kärsinyt ko. vaivasta. Milloin meni ohi ja saitko lääkkeitä?
 18. Kiitos kun jaoit kokemuksesi! Ihana kuulla että se voi helpottaa piankin. Itse sain myös reseptillä samoja lääkkeitä kuin sinä mutta taidan olla syömättä niitä kun ne ei muuta tee kuin helpota kutinaa. Tai näin minä ymmärsin. Nyt vaan toivon että pääsen tästä eroon yhtä nopeasti kuin sinäkin!
 19. Mulla puhkesi ihottuma viikko synnytyksen jälkeen ja on juurikin nokkosihottuman tyylistä. Sitä tuli alkuksi reisiin ja siitä se levisi käsiin ja rintojen päälle. Lääkäri epäili että kyseessä on PUPP.
 20. Häntäluun tulehtuminen (paise) 3 viikkoa ennen laskettuaaikaa!!!ARGH! Ei taas!
 21. Hei Kuulisin mielellläni jos jollekkin on puhjennut laktoosi-intoleranssi raskauden aikana. Epäilen että mulle on näin käynyt ja mietinkin miten yleistä se on? Kohtalotovereita?
 22. tuplat pois!
 23. Ai hyvä kuulla että muillakin on saman tyyppistä ongelmaa. Mä en vaan ole vielä ihan varma onko tää laktoosi-intoleranssia vai jotain muuta. Tutkimus jatkuu.
 24. Kiitos nopeista vastauksista. Taidankin tästä lähteä pesemään vaippoja
 25. Kiinnostuin kestovaipoista ja kysyisinkin nyt riittääkö äitiyspakkauksessa tulleet osat kestovaippailun aloittamiseen vai pitääkö mun esim. ostaa vielä lisäimua? Kannattaisiko sinne imsevimsen imuosaan laittaa vielä harsoa? Ja jos niin kuinka paljon Kuullostaa varmaan tosi avuttomalle mutta mulle tää ei tunnu uppoavan kaaliin millään. Ja miksi niitä äitiyspakkauksen kestovaippoja sanotaan? Onko ne All-in-one vai ?!