Moona79

Jäsen
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Moona79

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Syön kalaöljyä, raskausmultivitaa ja foolihappoa. Liikuntaa sopivasti. Eipä juuri muuta.
  2. Normaalisti elellään kunnes plussa tulee. Sitä edeltävällä käytöksellä ei juuri merkitystä. Tosin meillä ei juuri alkoholia juoda.
  3. En ole uskaltanut ostaa mitään vauva-juttuja. Tuskin uskallan ennen kuin sitten joskus kun on raskaus jo pitkällä. Yhdet äitiyshousut otin kaverilta kun olisi muuten vienyt kirpparille. Muuta ei sitten olekaan vielä valmiina.
  4. Kierron pituus 25-27pv. Ovisplussa tikuilla kp9-12. Oireiden perusteella kp10-12. Aika säännöllisestyi menee.
  5. Sairauskuluvakuutus ei korvaa lapsettomuustutkimuksia tai hoitoja. Ne ei ole varsinaisia sairauskia. Kannattaa tutkailla vakuutuskirjasta tai kysyä vakuutuksen antajalta tarkemmin... jos vaikka joku kuitenkin korvaisi. Paljonhan hoidot maksaa, mutta mitäpä sitä ei lapsesta olisi valmis maksamaan.
  6. Mulle tehtiin keväällä tuo aukiolotutkimus. Kyllä sen kesti, vaikka vähän sattuikin. Molemmat johtimet tukossa, joten nesteet valui ulos jo koko tutkimusen ajan. Mies kannattaa ottaa mukaan jos vaan pääsee. Tuloksen kun kuulee heti, niin on sitä mukavampi yhdessä sulatella. Turha sitä etukäteen on pelätä. Kaikki vaan on kestettävä!
  7. Meillä molemmat kärsii tästä lapsettomuudesta. Mies ei sitä aina näytä, mutta tiedän että kaipaa lasta yhtä paljon kuin minä. Nyt veli odottaa esikoistaan, tärpännyt nopesti. Ja me ollaan yritetty pidempään. Ei paljon osaa iloita heidän onnestaan.