Azul

Aktiivijäsen
  • Content count

    60
  • Joined

  • Last visited

About Azul

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Yöimetyksen lopettaminen alkaa olemaan omalla kohdallani ajankohtaista, joten olisin kysellyt hyviä vinkkejä tämän onnistumiseen. Ja olisi myöskin mukava kuulla omia "selviytymistarinoitanne", miten yöimetyksen lopetus sujui, miten rinnat tottui muutokseen, oliko mies apuna jne. jne. Kaunis kiitos vastauksistanne.
  2. Saako 6kk vanhalle vaaville antaa jo pieniä vesirinkeleitä "imeskeltäväksi"?
  3. Sitteri näyttäisi täälläkin toimivan parhaiten, kun sylissä oli niin paljon helpompi pikkuisen viuhkoa.. Milloin vaavia voi rupea istuttamaan syöttötuoliin? Lastentarvikeliikkeissä sanoivat, että vasta 6kk ikäisenä.. pitääkö tämä paikkaansa? Meidän pikkuinen, kun pyrkii aina istuma- tai seisoma-asentoon aina kun vaan mahdollista..
  4. Kiitos vastauksistanne! Ja tyhmät kyssärit jatkuu... Missä vaavin asennossa olette saaneet soseet parhaiten uppoamaan? Pidättekö istualteen sylissä, hieman takakenossa, sitterissä tmv.?
  5. Täällä vasta on aloitettu soseiden maistelu, joten kyselisin että mihin aikaan vaavin päivärytmistä olette ajoittaneet maistelun? Olen testannut nyt ns. lounasaikaan ja noin 45-60 min. päähän kun vaavi on herännyt ekoilta päikkäreiltä.
  6. Kun olette valmistaneet soseita jääkuutiorasioihin pakastettavaksi, olette laittaneet siihen vielä jonkun "suojan" päälle vai sujauttaneet sellaisenaan pakkaseen?
  7. Kun olette valmistaneet soseita jääkuutiorasioihin pakastettavaksi, olette laittaneet siihen vielä jonkun "suojan" päälle vai sujauttaneet sellaisenaan pakkaseen?
  8. Osaisiko kukaan suositella lastentarvikkeiden nettikauppaa Italiasta (muu kuin bimbomarket.it)? Hakusessa Peg Peregon matkikset..
  9. Vieras_pliko_si: Kiitokset vastauksistasi! Nyt on helpompi tehdä vertailua ja täytyy tsekata myös tuo saksan eBay. Kiits vinkistä! Seisomatelinettä ei tosiaan ainakaan vielä tarvita ja tosiaan olisi hakusessa mahd. kevyet ja ketterät rattaat, jotka saa helposti lentokoneeseen jne.
  10. Nefertiti: meitä kiinnostaisi tilata Gessun matkikset tuolta, joten osaatko sanoa mitä postikulut maksoivat Suomeen? www.yatego.com:ista tilasimme Gessleinin yhdistelmävaunut ja sitä voin omalta osaltani suositella lämpimästi!
  11. Osaisiko joku kertoa, mikä on suurin ero Peg Peregon Plikoissa vs. Si -malli? Ja Si -mallista näyttää olevan vielä Classico ja Sportiva malli.. Ja italialaisia nettikauppavinkkejä otetaan myös ilomielin vastaan, joista saisi tilattua Peg Peregoja. Onko muita hyviä kuin bimbomarket.it?
  12. Kävin myöskin ottamassa possurokotteen tänään siinä puolen päivän aikoihin. Vasen käsi on ollut koko päivän hiukan kipeänä ja pistoskohtaan painaminen sattuu, mutta muita sivuoireita ei ole onneksi tullut.
  13. Lintu, tosikivalta kuulostaa tuo Stokkalta bongaamasi lahja. Oliko niitä ihan miesten osastolla vai mistä kannattaa lähtee etsimään?
  14. Lintu, tosikivalta kuulostaa tuo Stokkalta bongaamasi lahja. Oliko niitä ihan miesten osastolla vai mistä kannattaa lähtee etsimään?
  15. Mekin kävimme kerran Vaunuaitassa ja yksikään myyjistä ei edes vilkaissut meihin päin.. Olen myös muualta kuullut huonosta palvelusta, joten ei varmasti osteta sieltä mitään. Kävimme sitten katsomassa Gessleineja Keravan Pikku Hurmurissa ja tätä putiikkia voin suositella lämpimästi. Palvelu oli hyvää ja työntekijät hymyileväisiä ja mukavia.