Piippis

Aktiivijäsen
 • Content count

  2170
 • Joined

 • Last visited

About Piippis

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

5136 profile views
 1. No hei tietty tää: jokainen asettelee vauvansa ruoat lautaselle asetelmaan, josta muodostuu v-kirjain...
 2. Moi! Perustin muutama viikko sitten blogin nimeltä "Simppeli sormiruokakeittiö", jossa jaan omia sormiruokareseptejäni: sormiruoka.blogspot.fi/?m=1 Tein blogille myös FB-ryhmän, jossa meitä on jo melkein 900 jäsentä. Ryhmässä on kaikenlainen jeesustelu, silmien pyörittely ja arvostelu kielletty, eli rentoa ystävällistä menoa Ryhmä löytyy FB:stä nimellä Simppeli sormiruokakeittiö. Laitoin pari päivää sitten homman myös instaan, se on vielä vähän vaiheessa, mutta mainostetaan sekin, eli simppeli_sormiruokakeittio Tervetuloa!
 3. Mulla lähtee testiin tänään. Meneillään 7+3 ja kaksi viikkoa oon ollut kestokrapulassa. Yrjö ei lennä, mutta työtä joutuu tekemään sen eteen ettei lennä. Sea bandit on ollut käytössä jo yli viikon, niistä on ehkä vähän apua.
 4. Tää video. Ja mä olen turkulainen!
 5. YK3 ja eka "pakko panna nyt kun on ovis ja kohta tulee vieraita"-kerrasta. Aiemmin mentiin melkoisen tjotisti.
 6. Hei, oletteko törmänneet hyviin raskausappseihin? Itsellä olis haussa kalenteri, jossa näkyisi aina päivän kohdalla myös mitkä rv:t meneillään. Tyyliin siis "12.5. / 5+2" Samalla tyylillä kuin esim. FF näyttää (ainakin iPhonella) kalenterinäkymässä päivämäärän ja mikä kp meneillään. Tiedän että on monia sovelluksia jotka näyttävä että "Tänään on 5+2", mutta en ole vielä sellaiseen törmännyt, josta voisi helposti vilkaista tyyliin, että millä viikoilla menenkään kun on juhannus tai joulu tai mikä tahansa pvm.
 7. Jos tää raskaus jatkuu niin pojalle kerrotaan nt-ultran jälkeen. Tämä on suunnitelma ainakin tässä vaiheessa. On tuolloin juuri täyttänyt 4. Ja toivoo kovasti pikkusiskoa <3 "Velikin käy. Ehkä."
 8. Lisäys: Ostit minkä tahansa niin kiinnitä huomiota tehoihin ja materiaaliin. Tuossa mun Hobbsissa on 650W.
 9. Mulla on tää paketti, Russell Hobbs-merkkiä ja oon ollut tosi tyytyväinen. Tuosta linkistä ei pääse ostamaan, poistunut valikoimista. Tehoa tuossa sauvasekoittimessa on todella paljon ja silppurijuttua käytän blenderinä, toimii! http://www.discshop.fi/pienkoneet/russell_hobbs_sauvasekoitin_pakkaus_allure/P91188
 10. Meidän poika (3v 10kk) sai tänään neurologin kautta lähetteen toimintaterapiaan. Pojassa ei mitään varsinaista vikaa ole, mutta terapian avulla olisi tarkoitus saada pojalle rohkeutta ja itseluottamusta liikkumisasioissa. On aika varovainen esim. kiipeilyjutuissa, ryhmässä ei halua jumpata ja kroppa on hiukan jäykkä. Uteliaisuuttani haluaisin kuulla, että mitä toimintaterapiassa on puuhattu (ja miksi lapsi siellä on, jos tämän haluat kertoa)
 11. nepppari, kiitos! Kauanko te pidättelette ennen testiä? Mä oon stressissä, joka nyt päällä (koulu), ihan ku joku hätäpissaava elukka ja ramppaan vessassa ihan älyttömän usein.
 12. Ihan varmasti juon, jos juhliin lähden, siihen asti kunnes tikussa on kaksi viivaa.
 13. Ohjeet... Mä olin niin mies, että viskasin ne roskiin kun avasin paketin. Sit kaadoin jotain jämäruokaa siihen päälle. Ja vasta sit otin aivot käteen ja aloin miettiä, että ehkä tässä on omat niksinsä. Kiitos mesi
 14. Tänään testasin ekaa kertaa (ikinä) ovista. Miten näitä tulkitaan. T. Pölö
 15. Täällä meneillään jokin TJOTtailun esiaste / raskauden välttäminen kiertoa seuraamalla. HAHAHAH! Eli kortsut heivattiin kuukausi sitten ja koitetaan olla täräyttämättä ihan suoraan ovikseen, mutta jos tästä huolimatta tulisin raskaaksi niin tervetuloa. Yritys aloitetaan luultavasti syksyllä.