RiiQ

Aktiivijäsen
  • Content count

    58
  • Joined

  • Last visited

About RiiQ

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Kanta-Häme
  1. meillä lähtee ihan maalaiskouluun, kun ei muita vaihtoehtoja ole, eikä ole tullut mieleenikään. hyvä taso taitaa ihan kunnallisellakin puolella täällä olla!
  2. kiva lukea palstaa. meillä lähtee syksyllä esikoinen kouluun ja kaikki vertaisluettava on tervetullutta
  3. meillä ei ole vielä käytössä, kun en ole vielä keksinyt miten säännöt laadittaisiin. Tyttö on joskus väläyttänyt viikkorahan saamisesta (nähnyt vinkin tv:ssä) ja katsotaan miten tilanne etenee. Lukiessani palstaa, niin itseasiassa kerätessään rahaa itse, selventäisi se hänen ymmärtämystä siitä, kuinka paljon joku lelu maksaa. Loppuis ehkä hullujen lelujen vinkumiset siihen. Huoneen siivoaminen on takkuamista muutenkin, ehkä siihen rahamotivaatio voisi olla kova juttu. Roskat kiikuttaa ihan mielellään muutenkin ja hoitaa/leikkii pikkuveljensä kanssa, ja se kuuluukin ihan ilmaisiin "töihin".
  4. Olen lopettelemassa imetystä pojan ollessa nyt 14 kk. Kuukausi sitten lopetin imettämisen päivällä sekä yöllä, kuvioihin jäi iltaisin ennen nukkumaan menoa sekä aamuisin. Yöt meilläkin yöimetyksen aikaan oli levottomia (vaikka herää tuo nykyäänkin 2-4 x yössä). Iltaimetyksen hoidin muualla kuin makuuhuoneessa, jotta pojalle ei jäisi kuvitelmaa, että imetys kuuluisi nukkumisrituaaleihin. Joulusta asti poika ei enää halunut iltatissiä, mutta aamuimetystä kesti vuoden vaihteeseen säännöllisesti, mutta nyt olen alkanut himmaamaan, usein menee ihan ok läpi, joskus ränää kello kuudesta toista tuntia kitisten, kiehnäten, repimällä paitaani, nukahtaen ja taas alusta. Kuten MarsiM sanoikin helpotusta tuo imettäminen teki aamuihin, sillä sai pidennettyä aamu-unia tai ylipäätänsä nukahdettua takaisin. Nyt olen kuitenkin ihan sitä mieltä, että olen itsekin valmis jättämään imetyksen taakse..henkistä valmentautumista on tehty. Eroahdistuskin on lieventynyt imetyksen vähenemisen vuoksi ja nyt on myös helpompi jättää poika hoitoon pitemmäksi aikaa. Ensimmäinen yökyläily on viikon päästä ja senkin vuoksi olen halunut helpottaa vanhempieni työtä vieroittaa tissitys kokonaan veks.
  5. Poitsu tykkäsi kaikista laatikoista: peruna, lanttu, porkkana. Rosollista lähinnä omput, porkkanat ja punajuuret. Kinkkua sai myös. Ei olla oltu niin tarkkoja tämän kakkosen kanssa. Masu voi hyvin.
  6. Täysimetin nelisen kuukautta. Aamuisin (harvoin) kaipailee vieläkin.
  7. Lopettelin yö/ilta/päivä-imettämisen pojan täyttäessä 13kk. Alussa takaisinnukkuminen tuotti vaikeuksia, mutt ahkerasti vesipulloa ja tuttia tarjottaessa ja tietenkin syliä kyllästyi vääntämään. Olisiko mennyt viikko, eli aika helpolla. Aamusyöttö on vaan jäänyt päälle, joskus sitä vielä kaipailee, mutta pääasiassa on siitä jo aika hyvin vieroitettu. Imetyksen lopettamisen taitosvaiheessa ollaan..
  8. Hankittiin Jutta Designilta Kushiesin siniset kala-uikkarit pojalle kokoa M, koska helppo käyttää ja kilomäärältään menee ainakin koko kevään.
  9. Kolme vuotta sitten hoikistuessani oli A75, joka sitten alkoi työruokailun ja lihoamisen puitteissa kasvaa takaisin B80:iin , joka oli myös raskausaikana. Nyt imettäessäni C80.
  10. kolmen pv päästä sektiosta, itse ja vauva voitiin hyvin. kehottivat lähtemään kun sikanuhaa oli ilmaantunut sairaalaan, ei kuitenkaan synnärin puolelle.
  11. From the album Vauvakuvia

  12. Kerroimme juuri kummankin vanhemmille, siskolleni, isomummeille ja siinä samalla kuuli kummitätini ja -setänikin. Ystäville ja miehen veljille emme ole hiiskuneet, elleivät vahingossa sukulaisiltamme kuule. Kaikki tarpeelliset tahot kuulevat sitten h-hetkenä.
  13. Tämän toisen kanssa mennään sektioon myös ensi viikolla, syyksi pt, lapsivettä normaalin rajoissa ja kasvu notkahtanut viime kerrasta alaspäin. Käännöstä yritettiin vkolla 35.
  14. Vastasin ei, koska en enää raskauden aikana ota. Katsotaan sen jälkeen sitten. Pitää saada meikäläinen vakuuttuneemmaksi.
  15. - kivun kestäminen - omat reaktiot - imukuppisynnytys eka siis syntyi suunnitellulla sektiolla (pt ja vähäinen vesi)