Pupuliin

Aktiivijäsen
 • Content count

  523
 • Joined

 • Last visited

About Pupuliin

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Pirkanmaa
 1. Entäs taantuminen tässä asiassa? Poika oppi kuivaksi tasan 2,5 -vuotiaana, omasta aloitteestaan ja olikin puoli vuotta täysin kuiva yöt päivät. Syksyllä iski kunnon flunssa ja siihen loppui yökuivuus. Nyt on talven aikana taantunut niin, että tarhassa pissaa päiväunillakin runsaasti. Pissalla käy ennen unia, eikä juo sen enempää, kuin muutkaan. Pissaa tulee kuitenkin tosi paljon yölläkin ja tässä on nyt menty selvästi taaksepäin koko talvi. Eli mistään vaiheesta ei oikein voi olla kyse. Yhden pissanäytteet on katsottu ja ne oli puhtaat.
 2. Meidän ihkuihana 3,5 v senkun parantaa vaan, nyt mäiskitään sitten jo päin näköä, kun ei meno miellytä. Hermot kilahti itsellä ihan täysin äsken ja jätin läpsivän penskan istumaan olohuoneeseen keskenään. Siellähän karjuu nyt yksikseen, mun päreet ei pidä enää yhtään. parempi tietysti tämäkin, kuin noudattaa sitä ensimäistä refleksiä ja läimäistä takaisin,kun oikeasti jo sattui. Silti, ei parhaita hyvä-äiti-fiiliksiä tässä taloudessa nyt todellakaan.
 3. ^Meillä on kanssa tuollainen kierre menossa. Pienempi kiukkuaa 2-v uhmaa ja isompi alottelee tota 4-v raivarointia hyvällä menestyksellä. Pää punaisena tulee huudetttua harva se päivä, eikä mitään häävejä hyvä-äiti -fiiliksiä pahemmin ole. Isompi kehittää järjettömän ja joskus fyysiseksikin yltyvän raivarin ihan mitättömästä asiasta ja sitä sitten jatkuu parhaimmillaan lähes tunninkin. Mistä tolla riittääkin ääntä siihen karjumiseen? Jäähystä, teoriassa se temppuilu pitäisi vaan jaksaa sietää. Kyllä se tenava jossain kohtaa tajuaa, että mutsi on tosissaan eikä temppuilu auta. Käytännössä mä en itse jaksa yhtään, en viitti edes tota megaraivaria yrittää jäähylle ja pienemmän perässä en vaan nyt jaksa juosta. Pitäis ryhdistäytyä, kun tietää kyllä miten PITÄISI tehdä, ei vaan oo vielä virta tai hermot riittäny.
 4. Lasten päiväkodissa on kihomatoja, yhdellä lapsella noiden ryhmässä on niitä todettu. Tänään hoitaja sanoi lapsia haettaessa, että pojan pylly on kutissut ja on tuo sitä kotonakin yrittänyt rapsutella. Onneksi saan otettua labranäytteen heti aamulla ja sen mukaan sitten hoito. Mutta voi kiesus jos ne on noin hirveitä piruja mitä täältä oon lukenu, mä en selviä siitä siivoamisesta järjissäni...
 5. Meiltä lisää: Poika 3,5 v kesä=aamu/valoisaa hämäräistä= pimeää/hämärää Tyttö 2 v märkäset=märät rutiitti=jugurtti (tän taisin jo kertoakin)
 6. Meillä on siirrytty saunomaan koko perheen voimin lasten kylvetyksen sijaan ja siellä tulee aina välillä väläyksiä elämän tosiasioista. Viimeksi menin lasten kanssa edellä saunaan ja mies tuli perässä. Tyttö 2 v katseli lasioven läpi, kun isä oli suihkussa ja kun mies avasi oven, neiti kysyy "isi, onko sulla pippeli?" Mies tähän että "joo on". Jatkokysymys seurasi välittömästi: "isi, onko sulla iso?" Naurua nieleskellen totesin tytölle, että isi on iso mies ja siksi on iso pippelikin. Poika 3,5 v tuumasi vielä perään, että "joo, mulla on vielä pieni". Vaihdettiin sitten aika äkkiä aihetta...
 7. Meillä vielä 3,5 v-kin sanoo Simatti=sinappi, Salama Viiksi = Salama McQueen pikkusisko just 2 v puhuu jo varsin sujuvasti, mutta edelleen esim hämänakki=hämähäkki ankeessi = anteeksi Haiva=laiva
 8. Ikävä juttu, mutta minkään liikkeen ei tarvitse ostaa jo myymäänsä tuotetta takaisin, palautus lahjakorttia vastaan on ihan normaalia ja asiallista palvelua.
 9. Mua mahdollisesti hiukan ärsyttää, laitoin yhden vaatteen tonne fb:n huutopuolelle ja sitä on huutanut yksi, jolla itsellään on samankokoinen, eri kuosinen vaate myynnissä melkein 20 e kalliimmalla. Että katsotaas vaan, jos se voittaa ton mun vaatteen niin kohta se on myynnissä hillittömällä voitolla.
 10. Enkö mä oo vielä vastannut tänne? No, 3-v mitat syyskuun lopulla oli 104 cm /18,1 kg. Talvikenkä ostettiin kasvuvaran kera numeroa 30, jätkä kasvaa siis sekä ylös, että maatapitkin. edit; 104 eikä 108 cm...
 11. Mun kuva tollasesta on ystäväni kauhutarina, kuinka samalla tontilla (eri talossa) asunut appiukko käveli heille avaimillaan sisään ja ihan suihkuhuoneeseen asti, kun tämä ystävä oli miehensä kanssa suihkussa. LUkot meni vaihtoon siinä talossa samantien. Mutta oikeasti, jos pelisäännöt on selvät kaikille osapuolille ja miehesi tulee myös hyvin juttuun vanhempiesi kanssa niin ihan harkinnan arvoinen idea. Onhan useampi sukupolvi saman katon alla tavallaan rikkaus lapsille muutenkin, kuin hoitoavun muodossa.
 12. Jos läiskät pahenee ja kutiaa kovasti, vois olla paikallaan ottaa sieninäytteet niistä. Lattialla ryömiessä nyt vois hankaumaan mennä melkein mitä vaan, vaikka koti pidetäänkin siistinä ja jotkut ihon sienet on tosi ärhäköitä tarttumaan.
 13. Meillä on toiminut Lipolan aika hyvin. Tosin taitaa tulla ns. hoitoväsyä jo siihenkin, että välillä pitäis vaihtaa johonkin muuhun. PItänee testata toi Essex. Tyttö kuoriutui tässä viime viikolla ihan kokonaan, ihon pintakerros kesi pois isoina hiutaleina ja joka paikka näytti lumisateiselta, jos tyttö ilman paitaa oli käynyt istahtamassa. Lääkäri laittoi sentään perus-ruoka-aineallergia -verikoesetin, mutta suppeahan se on. Olen epäillyt, että joku omenan lisäksi saattaisi ihoa pahentaa, kun neiti tulee välillä päiväkodista hehkuvan punaiset läntit poskillaan ja kuulemma joskus helottaa koko aamupäivänkin (ei siis tule ulkoilusta tai liikunnasta). Kutinaan on saatu reseptillä Ataraxia, joka auttaa öihin pahimpina aikoina hyvin. Talvella tuota taas tulee kulumaan, kun kesä meni kivasti pelkillä rasvoilla.
 14. Meidän ukkelin mitat oli 102,8 cm /18,2 kg.
 15. Poitsu kolmevee tuskastui, kun sähelsin jonkun puntin tai hihan kanssa pukemishommissa ja komensi: "Äiti, keskity vähän!" Autoreissulla samainen nuorimies katseli tienvarteen pysäköityjä menopelejä ja innostui, kun näkyi jotain isompaa: "Isi, katso, betoniauto! Isi, katso, tölkkiauto!" Me oltiin miehen kanssa hetken, kunnes huomasin tienvarressa Koffin rekan...