Vivi

Jäsen
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Vivi

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. n. viikko synnytyksestä joka kerran jälkeen on mahtunut vanhat vaatteet. Painoa tuli kaikissa kolmessa 10kg molemmin puolin. keskimmäisestä paino tippui jopa alle lähtöpainon (paino ennen raskautta vaihdellut 49-51kg)
  2. 1.) 7h 2.) 5h 3.) 30min
  3. 1. 12kg 2. 9kg 3. 14kg Paino ollut jälkitarkastuksessa lähtöpainossa. Mielenkiinnolla seurannut painoa, mitään stressia en ole ikinä ottanut.
  4. KYS

    Synnytyksistä on hyvät kokemukset sekä sitten synnyttäneiden osastolta. Kätilöopiskelijoita on ollut aina mukana ja hirveän mukavia ovat olleet. Raskausaikana sitten taas oli yksi lääkäri jolle en kyllä toista kertaa haluaisi mennä. Ei voi puhua hoitovirheestä, mutta virhe kuitenkin. Terkka sanoi mulle tästä lääkäristä on kanssa jouduttu valittamaan useasti. Tämä lääkäri oli myös joku ulkomaalaissyntyinen.
  5. Nyt tässä kolmannessa BMI oli alussa 18,5 ja paino nousi 14kg. Vauva painoi 3,4kg. Kaksi aikaisempaa on muuten mennyt samalla tavalla mutta paino nousi vähemmän (ja vauvojen painoissa muutamia grammoja eroja)
  6. esikoiselle pakkaus, kahdelle seuraavalle rahana. Ekalta kaikki ne tarvikkeet tallessa niin ei niillä samoilla tarvikkeilla sitten tehnyt mitään. Ja vaatteitakin oli.
  7. ensimmäisessä epiduraali ja ilokaasu, epiduraali auttoi. toisessa samat plus amme, kaikki muut auttoi paitsi se ilokaasu. kolmannesta ei mitään kun ei kerennyt antamaan mitään. hyvin meni ilmankin, vaikka siinä vaiheessa ei ehkä siltä tuntunutkaan
  8. aika tarkalleen, 100g heitolla.
  9. noin 6,5h. Suurinpiirtein 9.30-16. Minä vien ja mies hakee.
  10. Ikää oli 22v. ja molemmat oltiin opiskelijoita, opiskelut oli noin puolivälissä
  11. kotiin lähtiessä vähän
  12. sairaalasta kotiuduttua mahtui, mutta ei kovin mukavalta tuntunut. Mutta viikon päästä oli jo ihan normaalissa käytössä.
  13. jälkimmäisesta tasan 28 päivän kuluttua, imetyksestä huolimatta. Ensimmäisestä en muista tarkkaan, mutta hieman pidempään meni kuitenkin
  14. molemmissa kaksi yötä
  15. eka: ilokaasu ja epiduraali toinen: ilokaasu, epiduraali, lämpöhoidot ja allas