Thauma

Jäsen
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Thauma

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kummankin taulukon mukaan tytöstämme olisi pitänyt tulla poika...
  2. Viiva ei ollut erityisen tumma, mutta hyvin selkeä kuitenkin ja jatkui rintoihin saakka. Tyttö syntyi.
  3. Lupasin itselleni lueskellessani alkuraskaudessa tätä ketjua sydän kurkussa, että jos tässä hyvin lopulta käy, tulen tähän ketjuun tuomaan taas yhden positiivisen tarinan niille, jotka joutuvat kärsimään pelosta alkuraskaudessa. Negatiivisia tarinoita kun en silloin itse ainakaan kaivannut, huoli oli jatkuvana seuralaisena ilman niitäkin. Minulla oli siis satunnaista niukkaa vuotoa ja tuhruilua koko alkuraskauden. Alkoivat viikolla 6 ja loppuivat viikon 12 jälkeen lopulta. Tästä jäi päälle ahdistus, jonka takia en oikein osannut nauttia raskaudesta missään vaiheessa. Mutta loppu oli kuitenkin onnellinen. Syytä vuodoille ei löydetty, tosin mahdollisesti johtuivat siitä, että istukka oli kiinnittynyt hyvin alhaalle. Tämä ei kuitenkaan aiheuttanut ongelmia enää myöhemmin, nousi ylemmäs, kuten usein kai käy. Voimia kaikille, jotka vuodoista/tuhruilusta kärsivät ja erityisesti niille, joiden tarinalla ei ollut yhtä onnellista loppua!
  4. Meillä yhteisiä vuosia oli ollut noin kuusi ennen yrityksen aloittamista.
  5. Ketjun lueskeleminen on tavallaan lohdullista. Ainakin tietää, ettei ole yksin tunteineen... Epävarmuus ahdistaa minuakin eniten. Ja se, ettei raskautumisen edistämiseksi pysty tekemään itse juuri mitään. Toki huolehdin siitä, että elämäntapani ovat hyvät jne., mutta kun silti ei voi olla varma, onko mitään tapahtumassa. Sitä jotenkin on elämässä niin tottunut siihen, että jos vain yrittää tarpeeksi, kyllä sitä jossain vaiheessa onnistuu. Mutta "vauva-projekti" ei välttämättä noudatakaan tuota kaavaa (mokoma ilkiö).
  6. Syön aikaisempaa säännöllisemmin vitamiineja. Enemmän valmistautumiseni on ehkä tuota Lungwenan mainitsemaa henkistä valmistautumista: otan selvää asioista (=luen ahkerasti tätä foorumia ) ja pohdiskelen kaikkea aiheeseen liittyvää miljoonalta eri kantilta. Ja keskustelen miehen kanssa näistä asioista varmistaakseni, että hänkin alkaa olla valmis isyyteen.