syksyn tyttö

Aktiivijäsen
 • Content count

  2585
 • Joined

 • Last visited

About syksyn tyttö

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Myyn äitiysvaatepaketti, kaikkia käyttänyt m kokoinen vaikka osan koko merkintä on L. Housut 5 € /kpl, paidat 3€ kpl ja tukivyö 10 €. Kaikkiin postit lisäksi tai nouto Klaukkalassa, kuljetus pääkaupunkiseudulla onnistuu omien menojen mukaan.
 2. Snow, loppuvaiheessa yleensä tulee vasta. Mulla ekassa oli hepatoosi ja tokassa kontrolloitiin ekan kerran viikolla 34 jolloin arvot olivat koholla, mutta ei oireita. Nyt on katsottu arvoja jo useamman kerran kun välillä kutisee(en tiedä olenko vain vainoharhainen) mutta vielä sapet olleet hyvälllä tasolla ja maksa-arvot vaihdelleet kovasti miksi niitä on nyt parin viikon välein seurattu.
 3. Eikö tukossa oleva nenä ole yksi raskausoire kun limakalvot turpoaa.
 4. Meillä on esikoisella kanssa alkanut nokkosrokko tänä syksynä ja ei vaadi kuin +10 astetta. On nyt kuukauden kuuri allergialääkettä ja auttaa ainakin kun nyt syö. Pojalla on myös taipumus atooppiseen ihottumaan. Toivottavasti menee ajan kanssa ohi. Onneksi ei kutise vaa näyttää vaan hurjalta.
 5. Meillä oli liberon teippivaippa keväällä kun vielä käytettiin yövaippaa ja hyvin harvoin falskasi. Merkin vaihto voi auttaa jos isompi koko ei ole hyvä. Noi merkithän ovat vähän erimallisia. Oletteko kokeilleet isompaa liberoa vai vaan katsoneet kilorajoja? Isomman koon kun voi saada hyvin laitettua vaikka kilot eivät täsmääkään.
 6. Monessa ryhmiksessä varahoitoa tarvitaan vain talvi-, kesä-, syys- ja joululomien yhteydessä
 7. Höh. Vanhahan meillä on. Meni suunnitelmat uusiksi.
 8. Voiko isäkuukauden eli sen 6 viikkoa pitää kahdessa erässä?
 9. Mie soittaisin tuosta kuhmusta varmuuden vuoksi päivystykseen.
 10. Mulla on kestoilusta aikaa niin muistuttaisko joku mua siitä mitä etikalla ja soodalla kestojen pesussa tehdään?
 11. Olen esikoista yksin kantanut kudotulla selkärepussa. Eiköhän se mene sitten siinä vaikka vauva edessä. Uutta kantovälinettä kun en kumminkaan tämän takia halua hommata kun harvemmin kumminkin tarve kumpaakin yksin kantaa.
 12. Noin mieki tekisin. Itse vaan mietin olisiko mahdollisesti hyviä sidontoja mitä tuossa käyttää.
 13. Miten sitoa kaksi lasta jos haluan ulkona ollessa kantaa kumpaakin samaan aikaan? Isompi on kaksi ja puoli ja pienempi pari kuinen. Liinoina on trikoinen ja kudottu sekä rengasliina.
 14. Kiitos. Odotellaan vaan.
 15. Meillä on kuukauden ikäinen tyttö jolla on tosi paljon hormooninäppylää kasvoissa. Voinko jotenkin itse vaikuttaa näppylöiden syntyyn ja katoamiseen.