narupallo

Jäsen
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

About narupallo

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kerroin heti plussan tehtyäni, koska raskaana ollessa ei saa niitä hommia tehdä myrkyllisten aineiden takia. Siirryin heti muihin hommiin. Noin aikaisessa vaiheessa en olisi halunnut vielä kertoa, mutta ei ollut muuta vaihtoehtoa.
 2. Lapsivedet alkoi mennä klo. 17. Klo. 19 ensimmäiset supistukset ja kipupiikin jälkeen sain nukuttua, ja joskus yöllä heräsin supistuksiin. Vauva syntyi siitä 2h kuluttua eli klo. 02.00
 3. Nimiäiset, koska ei kuuluta kirkkoon
 4. En ole koskaan tupakoinut, ja mies lopetti tuossa alkusyksystä
 5. Facebookkin laitan silloin tällöin. Kavereina vaan sukulaisia, ystäviä ja työkavereita, alle 100 yhteensä. Kuvia ei nää kuin kaverini.
 6. Omistusasunnossa rivarikolmiossa, neliöitä 65,5. Muutaman vuoden sisällä viimeistään omakotitalo hankinnassa.
 7. Olin 18v. kun tein testin ja 19v. kun lapsi syntyi. Olin kuumeillut vauvasta jo kaaauan, ja halusin nuorena äidiksi
 8. Esikoinen täyttää muutaman kk kuluttua 6v. Joten esikoiselle ja tälle toiselle tulisi aika iso ikäero. Mutta seuraavat lapset tulisi paljon pienemmällä ikäerolla, 1-2vuoden välein. Halutaan lapset tehdä nuorina ja sitten niistä on enemmän seuraa ja leikkikavereita toisilleen.
 9. Minulla jo yksi lapsi edellisestä suhteesta. Mie haluaisi tottakai omia, kaksi tai kolme on hänen toiveissaan. Ja minä haluaisin ehkä sen kaksi vielä. Aika näyttää, 3-4 lasta yhteensä
 10. Onko pienelle lapselle, 5kk, aihetta esim. kuulosuojaimiin, jos siellä jotain musiikkiesityksiä tai vastaavia pidetään? Pitkään aikaan ei ole tullut käytyä laivalla, puhumattakaan pienen lapsen kanssa. Me luultavasti otetaan matkarattaat mukaan, selviääköhän niillä? Jos saisi noista meidän vaunuista laitettua lämpöpussin rattaisiin.