luminalle

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About luminalle

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Lähimmille soitetaan ja kännykkään ajattelin tallentaa viestipohjan mihin tiedot voi täyttää. Ajatuksissa on lainata isännän suosikkilaulun sanoja kun aiheeseen niin hyvin sopivat..
  2. Tapiolalla on tosiaan ehtona että kodin vakuutus on heillä. Ja yleensäkin eniten alennuksia saa kun keskittää kaikki samaan yhtiöön.
  3. Täällä on tosi ihania ideoita. Ajatuksissa on kutsut ja kiitokset itse tehdä.
  4. Tämä asia mietityttää jo etukäteen, sillä olemme harkinneet vihkiäisiä puolisen vuotta vauvan syntymän jälkeen.. Toki edellyttää että kilotkin karisee ennen sitä. Kampaaja jo etukäteen varoitti tästä, koska raskauden aikana minulla on ollut paksummat hiukset kuin koskaan aikaisemmin.. auts.
  5. Lämpimästi suosittelen Bebesiä ja Bebelane.com Jälkimmäisestä sain aivan loistavaa palvelua kun tilasin juhlamekkoa..
  6. Possunuha ei pelota ja en ole ajatellut rokotetta ottaa, mutta toki sitten kun sitä oikeasti alkaa saamaan niin varmaan harkitsee vielä kerran..
  7. Mitä kaikkia asioita tuossa etukäteen tehtävässä synnytyssuunnitelmassa käsitellään ? Kannattaako listata asioita jo etukäteen ?
  8. Miehen suvun kastemekossa aikanaan kastetaan, kastetyyny tulee minun suvustani. Perinteitä kannatan.