pinkdream

Aktiivijäsen
 • Content count

  2124
 • Joined

 • Last visited

About pinkdream

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3605 profile views
 1. Mulla yksi tyttö ja raskauspahoinvointia oli tosi vähän. Aluksi pientä kuvotusta silloin tällöin, mutta tosi vähäistä. Vastasin siis, että en kärsinyt pahoinvoinnista.
 2. Mulla on ollut Mirena nyt kaksi viikkoa ja pikkuhiljaa alkaa näyttää vaivattomalta. Aluksi tuli yli viikon vuotoa enemmän tai vähemmän, mutta nyt se on ruvennut loppumaan kokonaan. Mulla on ollut kysta jossain vaiheessa ja tuo alavatsan ilmavuus on kyllä loistava kuvaus sille! Mä uskon mun tuntemusten perusteella, että mulla on ollut kysta myös tässä viimeisen kuukauden aikana.. Ne kystathan lähtee sieltä itsellään pois, ilmeisesti puhkeavat (?) jotenkin jossain vaiheessa.. Se puhkeaminen saattaa sattuakin vähän tai tuntua ainakin jotenkin ikävästi.
 3. Mulla on tullut vähän rusehtavaa valkovuotoa nyt torstaista asti, mutta ei muuta. Tällä hetkellä ei oikeastaan tuu sitäkään. Toivottavasti olis tuollainen teidän kuvailema kunnon vuoto jo alkanut jos olis alkaakseen! Mulla aiheutti tuon saman minipillerit ja se johtui nimenomaan vaan siitä, että ei sopinut mulle.
 4. Mulle laitettiin just tänään Mirena. Jännitin sitä ihan SIKANA, sain jopa diapamia ennen toimenpidettä, että rentoutuisin. Otin 2x400mg ibumaxia tunti ennen toimenpidettä ja muutaman tunnin kuluttua laitosta, otin vielä yhden ibumaxin. Nyt, kun edellisestä särkylääkkeestä on yli kolme tuntia, alkaa taas epämiellyttävä tunne alamahassa, mutta en toisaalta oo varma onko tää luulosairautta, kun luen tätä ketjua. Itse laitto ei tuntunut kyllä hyvältä, mutta ei nyt sattunut mitenkään hirveästi. Lähinnä tuntui tosi inhottavalta. Mulla vihloi varsinkin vasemman puolen munasarjaa tosi ikävästi. muoks. Mulla on 3,5-vuotias tyttö. Silläkin on varmasti vähän vaikutusta onko synnyttänyt vai ei. Laitetaanko noita kuitenkin synnyttämättömille?
 5. Me tehtiin tytön kanssa itse kortit. Tulostin tytön iloisen leipurikuvan kartonkipohjaan, sitten liimattiin jotain koristeita lisäksi ja tyttö raapusteli itse kortteihin jotain omaa tekstiään. Tietty myös minä kirjoitin korttiin runon ja joulutoivotukset. Lisäksi käärittiin sellofaaniin jokaiselle erilaisia kääreellisiä suklaakonvehteja.
 6. Jee, kaksi luukkua avattu joulukalenterista.... Tyttö oli aivan ihmeissään pienistä paketeista. Ei meinannut uskaltaa edes avata pakettia sen jälkeen, kun oli oikean löytänyt!
 7. "Meidän täytyy keksiä säännöt rakkaudelle. Ja rakastaa niiden jaloissa.... Höh, kumma laulu!" Tyttö n.3v. (on vanha juttu) Ja sehän olis siis "ja rakastaa niiden rajoissa.." Tyttö tajus itsekin laulun kuulostavan kummalta, mutta ei tajunnut laulavansa itse väärin.
 8. Mulla oli alunperin suunnitelmissa tehdä joulukalenteri pyykkipoikien ja paperipussien avulla. Ostinkin jo numeroidut pyykkipojat. Muutin kuitenkin mieltäni ja laitoin tavaroita punaisiin ja vihreisiin paperipusseihin, jotka paketoin pieniksi paketeiksi ja sidoin valkoisella lahjanarulla kiinni. Paketteihin tulee punaisiin pusseihin vihreä ja vihreisiin pusseihin punainen itsetehty pakettikortti, johon kirjoitan tussilla numeron. Paketit laitan pahvilaatikkoon, jonka päällystän joulupaperilla. Ekasta luukusta löytyy lasten sakset, sillä tytöllä ei niitä vielä ole. Saa sitten harjoitella leikkausta ja lisäksi seuraavien luukkujen narut helposti auki.
 9. Mä päädyin laittamaan viikonloppuna punaiset verhot olkkariin ja jouluvaloja. Verhot on tosiaan ihan vaan kokopunaiset paneliverhot ruskeiden ohuiden verhojen rinnalla eli ne tulee olemaan ikkunassa varmaan sinne kevätpuolelle asti jos ei sitä ennen iske mitään verhoinnostusta, mutta epäilen.. Valoja laitoin olkkariin, keittiöön ja tytön huoneeseen. Tontut ja muut jouluisemmat koristeet otetaan esille sitten vasta ekana adventtina.
 10. ^ Mäkään en malttais odottaa.. Mulla on tytön kalenteriin hommattuna jo neljä pientä eläinfiguuria. Ne laitan varmaan kahteen eri luukkuun. Sitten on sellainen pieni, ohut Tomppa-kirja, sitten mun äiti oli ostanut pienen my little ponyn (tai jotain halppisjuttuja, se oli sellaises ihan pienessä rasiassa, missä on myös pussillinen pieniä purukumeja seassa). Muuta ei oo vielä hommattuna, mutta loppuihin luukkuihin pitäis ostaa mm. pieni muumi-käsipeili, mitä on ihaillut kaupassa monesti. Yhteen luukkuun piparimuotti ja mukaan loru, jossa luvataan leipoa pipareita sinä päivänä. Sitten joihinkin luukkuihin just pähkinöitä tai kuivattuja hedelmiä (taatelit on herkkua), pieni purkkapaketti ja joihinkin ehkä jotain karkkiakin. Myös led-tuikun vois ostaa esim. itsenäisyyspäivälle tai jollekkin adventtisunnuntaille. Lähempänä joulua vois keksiä jonkun lorun tyyliin: "kaksi yötä enää jouluun on...." ja sitten keksiä joku juttu siihen liittyen. Esimerkiksi, että olis aika koristella kuusi tai vastaavaa... Jouluvaloihin liittyen, itsekin mietin jouluvalojen laittamista juurikin piristämään tätä ankeaa pitkittynyttä syksyä. Ihan hyvin vois pikkuhiljaa laittaa jotain vähiten jouluisia esille..
 11. Niin joo, ja jos tyttö toteaa ruokapöydässä: "tomaatit on ikuisia", voi varmaan arvata mikä on hittibiisi tällä hetkellä....
 12. Meidän SE 3v3kk sanoo "mennään ilman jaloi" kun kävelee paljain jaloin. Kuulostaa hauskalta, kun samainen herra laulee Chisun kesähittiä "Kolmas pyörä" - "Ja me juostaisiin ilman jaloi..." Meilläkin kävellään ilman varpaita.
 13. Ainakin Seinäjoen Lindexissä oli muumivaatteita iso kasa -50%. En tiedä sitten miten muissa Lindexeissä..
 14. Koska te laitatte jouluvalot ja muut koristeet esille? Nyt on niin masentava ilma, että joku valo jo kelpaisi, mutta toisaalta oon vähän sillä mielellä, että ei haluaisi liian ajoissa jouluvaloja ripustaa, että niistä ei katoa hohto sitten jouluun mennessä..
 15. ^ Niimpä, kalliita marjoja on helppo jatkaa kiisseliksi. Marjathan olis ihan pelkiltään tai jonkun lisukkeen kanssa mainio välipala, mutta kun ne maksaa niin paljon, ne on helppo tehdä kiisseliksi ja saa monta litraa "hyvää" tavaraa.... Se on kyllä jännä miten niitä sokerijugurtteja ja muita syötetään vielä niin paljon. Kuitenkin nykypäivänä niistäkin niin paljon jo puhutaan yleisesti (ei vaan terveysintoilijoiden piireissä) että ovat melkoinen sokeripommi..