a_paradise_79

Aktiivijäsen
 • Content count

  1122
 • Joined

 • Last visited

About a_paradise_79

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 02/17/79

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/pages/ArtAnnika/228100763974940
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Järvenpää
 1. Syyskausi alkaa 12.8. Jos joku haluaa tulla tuolloin (ke) katsastamaan malliston Järvenpäässä, niin laita yvtä. Annan osoitteen. Klo 16.30-19.30 pidän avoimet ovet.
 2. Meandilla -20% kaikesta tällä hetkellä.
 3. Meandilla -20% kaikesta tällä hetkellä.
 4. Meandilla -20% kaikesta tällä hetkellä.
 5. Mä olin iheissäni kun esikoinen (4,5v. tyttö) ei halunnut kun vaan tän hupparin kun malliston katsoi läpi. Ehkä se vielä keksii jotain muitakin suosikkeja..
 6. En löytänyt keskustelua Noshin vaatteista. Eli siis ekologisia kotimaisia vaatteita, joita myydään netissä ja kotikutsuilla. Itse meinaan pitää kutsut keväällä, naisille tulossa mallisto myös huhtikuussa. Kevät-kesä -mallisto löytyy netistä: http://noshorganics.kuvat.fi/kuvat/Nosh+Kotimyynti+Kev%C3%A4t-Kes%C3%A4+2014/
 7. Mä tykkäsin aika monesta vaatteesta, mutta pitää olla tarkkana nyt rahan kanssa että ehkä jotain kissajuttuja tytöille otan ja yhden vaatteen itselle (jos sitäkään).
 8. Neiti mitattiin tänään 3-vuotisneuvolassa ja pituus oli 100,3cm eli kolmevuotiaana.
 9. Meille lähti sitten aika montakin tuotetta.. Itselle awesome dress Sekä magic pants Ja tyttö halusi sitten nämä (ja äiti osti housuja koska oli tarvetta):
 10. Mä kanssa luulen, että keltainen puputunika pitää neidille ostaa, kun keltainen on tällä hetkellä lempiväri.
 11. Mun mielestä pieniä talvihaalareita löytyy myös Jonathanilta (en tiedä tarkemmin hintaluokkaa) sekä myös Lindexiltä, KappAhlilta ja H&M:ltä. Ei varmaan vaan ole tullut vielä noi talvijutut myymälöihin (eikä nettiinkään) kun ensin myyvät nuo syysmallistot.
 12. Nyt on nettisivuilla uudet mallistot. Ihan kivoja juttuja, tosin mulle vaan noi aikuisten jutut oli vähän pettymys.. Mutta ehkä ne livenä iskee enemmän. Jos kiinnostaa, niin mulla tänään tosiaan kutsut Järvenpäässä klo 18.
 13. Video jossa vilahtelee jonkin verran syysuutuuksia: http://vimeo.com/71884510
 14. Meillä tytöllä (juuri täytti 3) edelleen kengät kokoa 25 (sandaalit ja lenkkarit). Syksyksi kumpparit olisi kokoa 26, samoin talvikumpparit. Katotaan ovatko ok kun se aika tulee. Ja pari kuukautta vanhempi pikkuserkku (poika) käyttää jo kuulemma kokoa 31 (tosin isänsä on parimetrinen ja isojalkainen).
 15. Emännänlahjoihin mäkin olin pettynyt. Kaikkialla sitä perhosta jota on ollut jo useampi mallisto täynnä..