a_paradise_79

Aktiivijäsen
  • Content count

    1122
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by a_paradise_79

  1. En löytänyt keskustelua tästä, joten ajattelin aloittaa.. Onko muita kasvissyöjiä joukossa? Eli itse siis olen ovo-lakto-vege ja nyt siis kohta 26 viikkoa raskautta takana. Kerroin ruokavaliostani heti neuvolassa ja neuvolan täti ei ollut yhtään huolissaan. Muistutti vaan vitamiineista (ei liikaa A-vitamiinia, mutta monipuolista raskausajan vitamiinia olisi hyvä syödä) ja ruokavalion monipuolisuudesta (erityisesti mainitsi, että proteiineja olisi hyvä tarkkailla, että tulee tarpeeksi). Mutta mihinkään ravitsemusterapeutille tmv. ei ohjattu. Olen nyt vähän miettinyt, että saakohan vauva nyt varmasti kaiken tuosta mun ruokavaliosta, kun monessa paikassa puhutaan, että raskaana pitäisi syödä kalaa 2 x viikossa että saa hyviä rasvahappoja.. Korvaako kasvisöljyt tuon?! Itse syön ravintolisinä päivittäin tällä hetkellä: Multivita raskaus ja imetys x 1, Linolive omega 3-6-9 x 2 ja joku 100mg rautatabletti (en muista merkkiä). Puuttuukohan tuosta nyt jotain tärkeää? Päivittäin syön myös kasvisrasvalevitettä (sininen Keiju, jossa camelina-öljyjä) leivän päällä (yleensä 4-6 leipäpalaa per päivä).
  2. Kakkosketjua ei ole vissiin aloitettu kun tuo edellinen suljettiin?! Mitä mieltä olette lisäyksistä? Mun on varmaan pakko tilata tytölle vielä nuo vaaleanpunaiset pilvihaalarit.. Tosin otan varmaan koossa 74/80, koska ainakin ne ruskeat 86/92:set ovat tytölle vielä tosi reilut.. Onkohan nuo jo kuinka menneet? Siis että voinko odotella omia kutsuja kuun lopulle että tilaan vasta sitten?!
  3. Syyskausi alkaa 12.8. Jos joku haluaa tulla tuolloin (ke) katsastamaan malliston Järvenpäässä, niin laita yvtä. Annan osoitteen. Klo 16.30-19.30 pidän avoimet ovet.
  4. Meandilla -20% kaikesta tällä hetkellä.
  5. Meandilla -20% kaikesta tällä hetkellä.
  6. Meandilla -20% kaikesta tällä hetkellä.
  7. Mä olin iheissäni kun esikoinen (4,5v. tyttö) ei halunnut kun vaan tän hupparin kun malliston katsoi läpi. Ehkä se vielä keksii jotain muitakin suosikkeja..
  8. En löytänyt keskustelua Noshin vaatteista. Eli siis ekologisia kotimaisia vaatteita, joita myydään netissä ja kotikutsuilla. Itse meinaan pitää kutsut keväällä, naisille tulossa mallisto myös huhtikuussa. Kevät-kesä -mallisto löytyy netistä: http://noshorganics.kuvat.fi/kuvat/Nosh+Kotimyynti+Kev%C3%A4t-Kes%C3%A4+2014/
  9. Mä tykkäsin aika monesta vaatteesta, mutta pitää olla tarkkana nyt rahan kanssa että ehkä jotain kissajuttuja tytöille otan ja yhden vaatteen itselle (jos sitäkään).
  10. Onko kukaan ostanut raskausajan vitaamineja Virosta? Onko siellä apteekissa samat valmisteet kun meillä? Netistä selaillessa en ainakaan löytänyt kun jotain Mamavit merkkisiä tabletteja 30 tabletin erissä. Eli löytyykö sieltä näitä raskaus/imetysajalle suunniteltuja Multivitaa ja Multitabsia (tai Ladyvitaa) ollenkaan? Sisko on menossa ensi viikolla Tallinnaan ja lupasi ostaa mulle vitamiineja, mutta en nyt sit oikein tiedä mitä listalle laittelen (jos sitten mitään ei löydykään).
  11. Neiti mitattiin tänään 3-vuotisneuvolassa ja pituus oli 100,3cm eli kolmevuotiaana.
  12. Meille lähti sitten aika montakin tuotetta.. Itselle awesome dress Sekä magic pants Ja tyttö halusi sitten nämä (ja äiti osti housuja koska oli tarvetta):
  13. Mä kanssa luulen, että keltainen puputunika pitää neidille ostaa, kun keltainen on tällä hetkellä lempiväri.
  14. Mun mielestä pieniä talvihaalareita löytyy myös Jonathanilta (en tiedä tarkemmin hintaluokkaa) sekä myös Lindexiltä, KappAhlilta ja H&M:ltä. Ei varmaan vaan ole tullut vielä noi talvijutut myymälöihin (eikä nettiinkään) kun ensin myyvät nuo syysmallistot.
  15. Nyt on nettisivuilla uudet mallistot. Ihan kivoja juttuja, tosin mulle vaan noi aikuisten jutut oli vähän pettymys.. Mutta ehkä ne livenä iskee enemmän. Jos kiinnostaa, niin mulla tänään tosiaan kutsut Järvenpäässä klo 18.
  16. Video jossa vilahtelee jonkin verran syysuutuuksia: http://vimeo.com/71884510
  17. Meillä tytöllä (juuri täytti 3) edelleen kengät kokoa 25 (sandaalit ja lenkkarit). Syksyksi kumpparit olisi kokoa 26, samoin talvikumpparit. Katotaan ovatko ok kun se aika tulee. Ja pari kuukautta vanhempi pikkuserkku (poika) käyttää jo kuulemma kokoa 31 (tosin isänsä on parimetrinen ja isojalkainen).
  18. Emännänlahjoihin mäkin olin pettynyt. Kaikkialla sitä perhosta jota on ollut jo useampi mallisto täynnä..
  19. Ja jos kelpaa Nanson vaatteet (eli ovat puuvillamodaalia suurimmaksi osaksi) niin niistä löytyy hyvin malleja jotka sopivat mahankin kanssa. Itsellä mm. nämä kaksi (yhtä mustaa mekkoa en nettisivuilta enää löytänyt, on tainnut poistua valikoimista). Maininki Loiste
  20. Johtuuko ihan vaan ruokamyrkytyksen riskistä? Joka noissa katkiksissa kai on aika iso jos ei ole käsitelty ja säilytetty oikein (tarpeeksi viileässä)?
  21. Tulee ehkä myöhään, mutta Lindexillä oli alessa tällaisia (tosin onko tyttömäinen tuo kukka, saisi varmaan irti?)
  22. Ja vähän lisää poliiseja..
  23. Meillä tytöllä on vaatteita laidasta laitaan. Tällä hetkellä hänellä itsellään on vähän prinsessavaihe, mutta laittaa kyllä mieluusti jalkaansa esim. Me&I:n vihreät joogahousut. Tytölle olen ostanut niin tyttöjen, poikien kuin unisex-mallisia vaatteita. Eli on esimerkiksi traktoripaitoja, dinosauruksia, raitoja, yksivärisiä sekä niitä pinkkejä (Hello Kittyä muun muassa). Yleensä annan tytön valita vaatteet ja aika hyvin useimmat ostamani vaatteet tytölle käykin. Mutta tosiaan viime aikoina useinmiten niitä tunika-mallisia paitoja on halunnut käyttää.. Niin ja ihan ykkössuosikki vaatteissa on tällä hetkellä Sala McQueen sukat (punasiniset) vaikka prinsessavaihe päällä muuten onkin.
  24. Ensi syksyn mallistosta muutama sneak peak. Mä tykkään ainakin naisten mustasta paidasta ja lasten camel-yoogahousuista. Ja toi smulan pyllyssä haaremikin on aika söpö. http://freepdfhosting.com/a131741e39.pdf http://freepdfhosting.com/4735c778c4.pdf
  25. Siinähän se tuli. Eli kiinnostaa tietää kuinka moni muu osakestoilee kuten me ja kuinka moni taas menee täysin pelkästään toisilla vaipoilla. Saa perustella omaa valintaa jos haluaa. Meillä siis kestoillaan suurimmaksi osaksi. Joskus kyläillessä otan mukaan vaihtovaipaksi kertiksiä ja yövaippoina on kertikset (ainakin vielä, tällä hetkellä olisi himo kokeilla myös yökestoilua mutten vielä ole uskaltanut).. Muoks. Nyt ollaan päästy yökestoilun makuun ja kertiksiä menee vaan kun tyttö on äidilläni hoidossa (ei viitsi kotonaan hoitaa kestojen keräilyä, sallin sen hänelle kun meillä hoitaessa kuitenkin käyttää kestoja). Pitää katsoa miten keväällä käy kun tulee taas matkaa eteen (parin päivän reissu), että pystytäänkö kestoilemaan reissussakin. Yritys olisi kova..