M_H

Aktiivijäsen
 • Content count

  1778
 • Joined

 • Last visited

About M_H

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2533 profile views
 1. From the album Päiväkirjaan

 2. From the album Päiväkirjaan

 3. From the album Päiväkirjaan

 4. From the album Päiväkirjaan

  RV 25+0
 5. @sarvis Haaleakin plussa on plussa! Mä tein kesällä myöhäisen plussan, joka oli todella pitkään haalea, mutta tuolla se vaan mahassa potkii Sulla on kuitenkin ihan selvästi tosiaan väriä noissa ja viivakin on vahvistunut hienosti! Tsemppiä kovasti alkuraskauteen, toivottavasti kaikki menee hyvin!
 6. Onko kellään vielä kokemusta concord reverso plussasta? Arvotaan britaxin max fix kakkosen ja sen välillä. Britaxia sais halvemmalla, mutta concord on menestynyt testeissä tosi hienosti. Mietityttää vaan vähän, kun täällä concordia ei pääse kokeilemaan autoon ja sen sanotaan vievän aika reilusti tilaa. Britax mahtui hienosti meidän octaviaan. Britax oli myös melko tilavan oloinen ja ainakin meidän 2v4kk pojalla oli siinä enemmän jalkatilaa kuin omassa 2way pearlissa, kun taas concordista en osaa sanoa, kun en ole sitä missään oikeasti nähnyt. Onneksi istuimen tuleva käyttäjä on vasta 3kk, niin on aikaa arpoa Automatkat kaukalossa vaan tuppaa olemaan yhtä huutoa, niin kuin oli pojankin kanssa ja se helpotti, kun siirryttiin istuimeen.
 7. From the album Päiväkirjaan

 8. From the album Päiväkirjaan

 9. From the album Päiväkirjaan

 10. Mulla on vähän vastaava kokemus. Ensimmäinen raskaus alkoi heti ensimmäisestä yrityskierrosta, mutta päättyi keskenmenoon. Toisen kerran tulin raskaaksi vuoden kuluttua, mutta myös sillä kertaa meni kesken. Sitten ei enää tapahtunutkaan mitään ja alkoi olla epämääräisiä kipuja alavatsalla, joita tutkiessa löydettiinkin sitten endometrioomat munasarjoista. Saatiin lähete lapsettomuuspolille ja hoitosuositus oli suoraan IVF, josta saatiinkin meidän esikoispoika. Nyt odotan toista lastamme ja tämä raskaus alkoi yllättäen ilman apuja. Noita tutkimuksia ei siis kannata etukäteen kammota liikaa, vaan kyllä se on parempi tietää, jos jotain on vialla. Paljon voidaan hoitaa ja hoidon onnistuessa palkinto on kyllä sen arvoinen Ehdottomasti siis rohkeasti vaan tutkimuksiin, jos lapsi on toiveissa! Ja sen verran vielä, että eri raskauksissa oireet todellakin vaihtelee, eli oireista/oireettomuudesta ei välttämättä kannata liikoja päätellä
 11. From the album Päiväkirjaan

 12. From the album Päiväkirjaan