ruukkis

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About ruukkis

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tyttö syntyi perjantai iltapäivällä ja kotiin päästiin (vasta) maanantai aamupäivällä. Tämän toisen kanssa jos vaan kaikki on kunnossa synnytyksen jälkeen lähdetään 'samantien'. Sairaalassa en saanut nukuttua, oli kuuma, jos oma vauva oli hiljaa huonekaverin vauva ei ollut ym...
  2. Täysimetyksellä mentiin puoli vuotta ja sitä kun lopettelin taisi menkat alkaa.
  3. kp 27/28 tuli haalea plussa, enkä sen jälkeen enää testaillut.
  4. Tosiaan irtopohjallisen kun ottaa pois (jos ei ole liimattu kiinni) ja laittaa lapsen seisomaan sen päälle näkee melko hyvin miten paljon tilaa jää.
  5. Ekassa raskaudessa tuli +19kg, tässä raskaudessa on tullut +8kg (rv 35). Edellisestä raskaudesta jäi +5kg, joten ihan hyvä että tällä kertaa on tullut vähemmän (kun on vähän vähentänyt herkkujen määrää, suhteessa edelliseen raskauteen ).
  6. 41+4, muutaman vuorokauden kärvistelyn jälkeen...
  7. Lääkäri arvioi käsikopelolla että 3,5kg laskettuna päivänä, tuli 4,2kg viikko lasketun ajan jälkeen. =)
  8. Täälläkin yksi karvamasu! Ekassa raskaudessa tuli jo tummia karvoja (tuli tyttö) ja tässä raskaudessa ilmestyi melko aikaisin myös (luvattu poikaa). Linea negraa ei juurikaan ole, ehkä ihan ihan haalea sellainen. Raskauden jälkeen karvat vaaleni, eikä kasvanut niin paljoa, mutta kyllä siltikin sai välillä nyppiä pois...
  9. Gessleinin Futureissa on nykyään teleskooppiaisa ja periteinen nappisäätö aisa.
  10. Neuvolassa annettiin yhteystieto lappu jossa oli vierailuajat myös. Sen lisäksi siinä luki, että miehen ja sisarusten lisäksi toivotaan ettei tulisi vieraita, koska vauvat ovat vierihoidossa ja huoneet ovat ahtaat. Tuo yksi vieras kerrallaan varmaan on osittain myös tuon huoneiden ahtauden takia. Mut tiedä sitten. Ja kai niitä vieraita voi päiväsalissa tavata jos kerralla tulis enempi?