kude

Aktiivijäsen
  • Content count

    111
  • Joined

  • Last visited

About kude

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mä kysyin kuinka monesti epiduraalin voi saada ja kätilö sano että joskus joku oli saanut 6 annosta. Eli kyllä sitä useemman voi saada. Mutta harvinaista kuulemma on että sitä kovin montaa kerkeää ottaa, yleensähän synnytystä sitten joudutetaan puhkasemalla kalvot tai oksitosiinilla (vai mikä se nyt on )..
  2. Onko kenelläkään kokemusta Peppyparents liikkeestä(www.peppyparents.com)?
  3. Onko kukaan tilannu Baby joggerin city selectejä ulko mailta? Mistä maasta? Paljonko postit? Säilyikö takuu? Mietinnässä josko itekkin tilais..
  4. Onko kellään tietoa, että myydäänkö floridassa ihan Nan:in korviketta? Kun ymmärtääkseni monessa maassa myydään..
  5. Mä leikkasin mun kahdista h&m:n mammafarkuista sen resorin pois kun ahdisti. Hyvin toimii, paljon paremmat päälle kun ennen. Harmittaa kun en jo edellisessä raskaudessa tajunnut tehdä samaa. Ja tämä siis kun viikkoja vasta 15, en tiedä miten käytännössä toimii sitten loppuraskaudesta..
  6. Sama! Mun mielestä vauvoilla on isot posket ja kunnon reidet söpöt ja ne vaan kuuluu vauvoille. Mä aina oon aatellu että mun oma vauva on semmonen pullukka, ja nyt sitte onkin tommonen laiheliini. Mutta mä en ymmärrä sitä miten joku voi ottaa itteensä kun ihastellaan tyyliin ompas isot posket.
  7. Syntyi 40+3 0kk 3120g ja 49cm 1kk 3680g ja 54cm 2kk 4600g ja 58,5cm 3kk 5130g ja 61cm 4kk 5390g ja 63,5cm 5kk 5890g ja 64,4cm 6kk 6285g ja 65,5cm 7kk 6430g ja 67,2cm 7,5kk 6495g pituutta en muista Nyt hälyyttää pituus ja painokäyrät. Tyttö on virkee ja syö tosi hyvin, mutta on vaan pieni. Seuraava käynti lääkärille, saa nähdä mitä sitten. -20 käyrillä mennään..
  8. Meillä on nyt alkanut pullo maistumaan pitkän ja vaivalloisen taistelun jälkeen. Tilanne siis se, että 7kk tyttö ollut ihan pienestä lähtien tosi kova tissitakainen, pullo ja tutti ei ole kelvannut. Pulloon olen koittanut totutella aina sillon tällön mutta se on johtanu vaan tytön raivareihin. Nyt sitten olen itse raskaana ja imettäminen sattuu joten sitä on alettu pakostakin jättämään pois. Ensin koitettiin normaalipullolla(avent), sitä tyttö ei tajunnu ollenkaan kun sieltä tulee niin paljon maitoa vaikkei imekkään. Hirveet raivarit. Otettiin monien pullojen ja mukien jälkeen Mam:in pullo mistä saa melkolailla samanlaisen otteen kun pullosta. Vähän pienemmät raivarit ja pullolla leikkimistä. Aloin vaan pikkuhiljaa jättämään imetyskertoja välistä ja tarjosin pullosta lämmintä maitoa. Otti pienellä hirmu koville. Kerran sitten annoin vähän viileämpää maitoa (huoneen lämpöstä) jota sai juotua ehkä 40ml. Parina päivänä sain juotettua kerran päivässä tuon 40ml. Enempää ei mennyt. Sitten ostin kaupasta tuttelia. Tarjosin lämpymänä, kelpas jotenkuten (ehkä 50ml) kun käveli samalla ympäri kämppää kun juotti, max 2 kertaa päivässä. Tajusin tarjota huoneenlämpösenä ja se alko maistumaan vähän paremmin. Pari päivää ollaan nyt menty tällä: huoneenlämpöstä tuttelia Mam:in pullosta ja tyttö juo jo kohtuu hyvin. Tänään juonu jo 4 kertaa 50-100ml. Tää on huimaa edistystä, mä jo ajattelin ettei tästä tule mitään.. Samaan aikaan jätin yöimetyksen härskiksti vaan pois, kerran saa aamulla 4-7aikaan vähän maitoa. Ekana yönä heräs huutamaan/kitisemään 15min välein ja mä istuin silmät ristissä sitä taputtelemassa, seuraavana yönä heräili ehkä 5 kertaa mutta ei ollut vailla maitoa ja nukahti kun meni viereen seisomaan. Muina öinä herää kerran syömään, ja kerran heräs kun oli ilmeisesti unissaan kääntynyt selälleen (nukkuu siis mahallaan) ja nukahti kun käänsin oikein päin. Kyllä helpottaa, 5 kuukauden iässä nimittäin alko öisin semmonen tissiralli että oli äiti melko väsyny jo. Heräili 0,5-2h välein joka yö ja oli aina vailla tissiä ja nukahtaminen oli vaikeeta takas. Tsempit siis jokaiselle joka yrittää pulloon totuttaa, se on kova homma ja kestää aikansa että löytää omat konstinsa ja parhaan makuisen korvikkeen. :girl_smile:Toivottavasti joku edes saa apua tästä mun romaanista. Muoks. Meillä ei siis nokkamukiakaan huoli. Jos ei ole sitä "tippalukkoa" (en nyt muista mikä nimeltään) niin tulee liian kovaa ja jos on niin ei tajua imeä. Mukejakin on koitettu montaa erinlaista.
  9. Minä n. 4700g Mies n.3600g Tyttö 3120g Onneks tyttö meni ihan omia latujaan.
  10. ^Seuraavana yönä huusi kerran tissin perään, heräs ehkä 3 kertaa. Kolmantena yönä heräili useemman kerran, mutta ei itkenyt yhtään tissin perään ja alko heti nukkumaan kun meni huoneeseen ja silitti hetken. Näinkö helppoa tää oli? Mun tissitakiainen ei enään kaipaa yöllä tissiä.
  11. Mielenkiinnolla luen, meille tulossa näillä näkymin n. 1v 2kk ikäeroa.. Eli mä oon ite raskaana jollain 9 viikolla, imetystä oon alkanut pikkuhiljaa lopettelemaan kun se sattuu mua ihan hirveesti, ja tyttö on semmonen tissiriippuvainen että yöllä haluais olla koko ajan tissilla. Mulla todennäkösesti töihin lähtö vähäks aikaa tässä välissä, ei jaksa imettää ja olla raskaana, sekä tehdä töitä samaan aikaan..
  12. Syntyi 40+3 0kk 3120g ja 49cm 1kk 3680g ja 54cm 2kk 4600g ja 58,5cm 3kk 5130g ja 61cm 4kk 5390g ja 63,5cm 5kk 5890g ja 64,4cm 6kk 6285g ja 65,5cm 7kk 6430g ja 67,2cm Nyt alkoi painokäyrä hälyttämään.. Vuorotellen tulee tytöllä pituutta ja painoa.
  13. Meillä on edessä ainakin kertojen vähentäminen ja paljon! Esim. toissayönä kävin 8 kertaa imettämässä 7kk tyttöä, eilen sitten päätin että enään ei tipu. 6 kertaa heräs ja joka kerralla huusi 10-20min. Taputtelin ja silittelin sekä yritin tajota vettä, mutta sai aikaan vaan vielä entistä kovempaa huutoa. Yhdesti annoin maitoa kun oli iltapuuron syönti jäänyt vähiin. Saas nähdä miten tää tästä, mutta itse en kyllä enään jaksa rampata imettämässä keskellä yötä kun selvästi on lohtutissiä. Lisäks mulla on itsellä töihin lähtö edessä joten en senkään takia meinaa moista rallia jatkaa..
  14. Keksiikö kukaan syytä miks imettäminen alkaa yhtäkkiä sattumaan? Tyttö siis jo melkein 7kk imetän nykyään n. 8 kertaa päivässä. Toisesta rinnasta ei maitoa tule kun ehkä yks annos päivässä, ja toisesta sitten imetän muuten. Nyt se on alkanut yhtäkkiä sattumaan, tuntuu siltä kun tyhjää rintaa pumppais pumpulla. Puristamalla saa jonku tipan kumminkin tuleen... Rintatulehdus ei taida olla kyseessä kun ei ole mitään muhkuroita/kuumotusta ym..
  15. Meillä tulossa reissu Floridaan, tyttö silloin 10kk. Miten vauvan ruoat, minkälaisia valikoimia? Uskaltaako kasviksista tehdä itse? Miten pitkästä lentomatkasta selviytyy pikkusen kanssa? Auto vuokrataan lentokentältä, saakohan vuokrattua lastenistuimia ja mihin hintaan? Kaikki vinkit tervetulleita.