Paapu

Aktiivijäsen
 • Content count

  404
 • Joined

 • Last visited

About Paapu

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Kanta-Häme

Recent Profile Visitors

793 profile views
 1. Digitesti on epäherkkä testi, eli näyttää mun kokemuksen mukaan positiivista vasta myöhään. Nään mmemmylin muissa testeissä kyllä selvät plussaviivat. Digi voi näyttää plussaa vasta päivän-parin päästä. Suzie L:n testeissä kaksi viivaa myös <3
 2. Mmemmylillä selkeet kaks vaaleanpunaista viivaa näkyvissä <3
 3. Mä nään + mmemmylin testeissä. Apteekin oma ja marketeista saatavat Pregchekit on mun suosikkeja testeistä tosta Clearbluesta minäkin kuullu huonoa.
 4. Kaks viivaa näkyy mmemmylin testissä
 5. Digikin sen kertoo <3 http://aijaa.com/s3058e
 6. Kiitos kaikille <3 http://aijaa.com/XOPvln Tässä vielä äskeinen testi. Toivottavasti tämä olisi nyt pysyvä plussa.
 7. Olenpa hyvinkin <3 http://aijaa.com/EsJ5Dh
 8. Livenä näkyy mielestäni paremmin ja toiseenkin testiin tuli samanmoinen. Huomenna uutta testiä kehiin
 9. Näkyykö mitään? Eka kierto tm/km jälkeen, eikä oo dpo tiedossa. Kp 28 nyt kuitenkin. http://aijaa.com/ooqK0g
 10. Kolme raskautta ja kaksi lasta. 1. Raskaus eteni loppuun asti 2. Raskaus eteni loppuun asti 3. Tuulimuna/km rv. 10+5
 11. Täällä todettiin neuvolan ultrassa tuulimunaraskaus 20.12 ja viikkoja olisi sillon ollut noin 10. Jotenkin osasin sitä odottaa, eli ei tullut ihan yllätyksenä. Ärsyttää vaan suunnattomasti, kun kävin yksityisellä ultrassa n. rv. 6+2 ja löytyi vaan tyhjä sikiöpussi, mutta lääkärin mukaan raskaus vaan alkanut myöhemmin, eli kaikki hänen mielestään hyvin ja raskaus päättyy todennäköisesti synnytykseen. Tyhmänä uskoin, enkä mennyt heti uudestaan ultraan, vaan odotin monta viikkoa. Noh, tuulimunahan se kuitenkin oli. Mulle oli jo varattu aika lääkkeellisen tyhjennyksen aloitukseen, mutta tyhjentyminen alkoi onneksi itsekseen aatonaattona ja sikiöpussi tuli hyytymien ja kipujen kera ulos Tapaninpäivänä. Seuraavana päivänä polilla todettiin hyvä tyhjentyminen, enkä lääkkeitä joutunut ottamaan. Nyt odotellaan vuodon loppumista ja sitten mietitään mitä tehdään.
 12. Anskun kuvasta vähän hankala saada selvää, mutta mulla noin näkyvä viiva ollut plussa.
 13. Kyllä näkyy toinenkin viiva Rosetta
 14. Kiitos kaikille <3 helpotti huomattavasti. En tuhlaa enää senttiäkään noihin perhanan digitesteihin, vaan odotan varhaisultraa.
 15. Masentaa ja heitin jo toiveet nurkkaan. PC näyttää hyvää viivaa http://aijaa.com/NyeJtO, mutta CB Digi edelleen vaan 2-3. Ei hyvältä näytä :/ Tänään mun laskujen mukaan 5+1.