Pnipsu

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Pnipsu

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mä sain rokotteen viime torstaina ja vieläkin pistokohta tuntuu selvästi kipuna kun koskee ja pistokäden puoleinen kainalo on myös hyvin kosketusarka. Käsi kipeytyi vasta silloin illalla niin kipeäksi ettei vaakatasoon saanut. Nukkumisesta sinä yönä ei tullut mitään kun vasemmalla puolella ei voinut nukkua eikä itseään saanut sängyssä edes liikuteltua kipeän käden ja valtavan rungon vuoksi. Lämpöäkin tais aamuyöllä olla jonkin verran, mutta oli mennyt sitten aamun mennessä ohi ihan nukkumalla. Seuraava päivä meni huilatessa, en tiedä johtuiko pienestä kuumeesta yöllä vai rokotuksesta, mutta olo oli kun olis ollu kamala kankkunen! Näin jälkikäteen olen ihan helpottunut että rokote on nyt otettuna, vaikka aluksi oli tunteet niin molemmin puoleiset rokotusta kohtaan.
  2. Otin napakorun pois jossain rv 15 ja siitä on tullut valkoinen "läiskä". En usko että menee läpi normaalisti synnytyksen jälkeen, mutta ei sen puoleen, en olis sitä enään laittanutkaan. Mulla on yhdellä tutulla tatska alamahan kohdilla ja se ei mennyt miksikään, ei sille kyllä yhtään arpiakaan ilmaantunut, mutta mulla itselläni on rinnan päällä ja on sitten enää muutamasta sentistä kyse etteikö raskausarpi siihenkin yllä. Mun masuni on aivan liekikäs arvista...
  3. Vajaa 3 vuotta, en muista tarkaan montako kiertoa siihen mahtui. Kiertopäivät vaihteli 28-64. Huhtikuussa tehty positiivinen tulos oli aivan shokki yllätys. Nyt vasta alkaa sen tajuamaan kun ollaan rv.30.
  4. No seuraavalla neuvola käynnillä aion sitten nostaa asiasta kisun pöydälle. Mulle ei tulehduksia ruokatorveen nyt sovi tulla, enkä enää jaksa tätä kamalaa närästystä yötä päivää. Siis kun tämä on mennyt jo niin kamalaksi että yölläkin herään ainakin 2 kertaa syömään jotain närästys lääkettä ja juomaan. Muutaman kerran on tullut ihan jopa oksennus, kun ei ole ollut apuun lääkettä. Raskaus on ihanaa aikaa, mutta joskus tulee olo ettei enää ikinä.
  5. Niin, ajattelin kysyä että onko muilla tälläistä ympärivuorokautista närästystä ? Nyt on menossa rv 30 ja olen aika varma että olen muuttumassa lohikäärmeeksi kun tuntuu että tulee kohta liekitkin suusta. Olen yrittänyt viime ajat pärjäillä Rennien voimalla, mutta sekin alkaa käymään jo aika vaisuksi tuotteeksi. Neuvolasta kyselin apuja mutta vastaus oli vain että älä syö sellaista joka närästää.. Joo, en syökkään ja ihan tosissaan, vesikin voi närästää! Mikä tähän ihan oikeasti auttaa...... ?
  6. Täällä myös on karvamaha! Just eilen pääsin miehelle sitä saunassa voivottelemastakin että kun yleensä mun ihokarvat on hyvinkin vaaleita, eikä siis kovin kauas näy ja nää masukarvat on aikas tummia! Oikeastaan tuossa navan yläpuolella on paljolti enempi karvaisuutta. Niin ja niistä "viivoista" jotka ilmaantuvat odottaville siihen navan alapuolelle, olikos se nyt sitten pojasta..kos tulee oikein tummana viiva? Mulla on ihan selvä viiva rintojen alta napaan asti ? Ei voe ymmartaa..
  7. Minä täällä myös ihan vasta alkajana... Tämä ei liity nyt ihan suoraan kysymykseen, mutta läheltä liippaa. Miten saan "meille tulee vauva"n kautta tehdyn raskauslaskurin näkyviin tuohon allekirjoitus kohtaan ? Kaikkeni jo yritin, mutta saapashan mä olen.