Sinttiäinen

Aktiivijäsen
  • Content count

    1193
  • Joined

  • Last visited

About Sinttiäinen

  • Rank
    Addikti

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tän saisi poistaa: http://www.vauva.info/foorumi/topic/22977-tytt%C3%B6jen-vaatteita-koot-50-80/ Kiitos!
  2. Nox, vähän upeita luomuksia sulla "vapaalla kädellä"! Ihana kakku kaikin puolin. Jos vielä käyt täällä niin kyselisin mikähän tuo kakun kuorrutus on, sokerimassaa..?
  3. Laitanpa tännekin... Jos jotakuta kiinnostaa koko 4rider tumman ruskea yhdistelmävaunu-setti (kohta 3v vanha, ensimmäiset 1v9kk olivat kunnolla käytössä, sittemmin vain sisänukkumavaunuina, satunnaisilla lenkeillä ja eteisen täytteenä) ostoskori, koppa, ratasosa, footmuff, sadesuoja, niin voisin myydä pois. Yv:llä saa kysellä lisää.
  4. Nadda: Jep, tuo kelan korvaus ainakin saatiin kun tosiaan reseptillä olivat. Se jo vähän helpotti. forgetmenot: Ei mennyt mitkään muut rasvat meillä vakuutukseen kuin kortisoni, himpskatti! Kaikki muut laskettiin perusrasvoiksi, ihan pöllöä! Naksu07: Tulee kyllä meilläkin tulevaisuudessa olemaan vakuutuksen kriteerinä. Kaikki ihmeellisimmätkin rasvat lasketaan meidän vakuutuksessa perusrasvoiksi, jos ei ole ns. vaikuttavaa lääkeainetta kuten esim. tujussa kortisonissa. Eli se, että saa reseptin ei meillä vielä takaa mitään. Hyvä tietää, että Pohjantähti korvaa
  5. Kiitos imukommenteista Otin pesujen kautta käyttöön ne äp:nkin imut ja lisäksi meillä on noita Myllymuksujen bambuimuja. Mutta tosiaan aika hyvin pärjätään päiväsaikaan Bummareiden omalla isolla imulla, potatusvälit kun ovat aika lyhyitä Meillä on kokoprobleema: Kestoilu on pari päivää ollut tauolla siitä syystä, että ottaessani esiin kestovaipan tyttö alkaa kitistä ahdistuneesti ja sanoo pipi. Kun otan kertsin esiin ei tule mitään reaktiota. Olen testannut monta kertaa ja laittanut päällekin ja kitinäitku vaan jatkuu Eivät ne varsinaisesti paina, kun hyvin asettelee, mutta kyllä aina jostain kohti jää "rantu" ihoon eli kestot ovat nyt tauolla Kokeilussa siis Bummareiden taskut, pari tuhinatuvan taskua ja pari Dimoon taskua. Harmittaa , onneksi on tulossa tämä toinen, jolle voin aloittaa jos vaikka istuisi paremmin.
  6. Vilkkaaseen keskusteluun liittyen tuli vielä mieleen ehkä vähän OT: Muutama viikko sitten Hesarissa eräs neuvolan täti harmitteli sitä, että hänen ammattitaitoonsa ei luoteta kun ei ole omia lapsia! Eli vanhemmat kysyvät, onko sulla omia lapsia ja jos ei ole niin sitten "sä et voi ymmärtää" Marttyyriys-äitiydestä tuli mieleen eräs sukulaiseni isolla sukupäivällisellä, kun keskusteltiin, että lähdetäänkö joskus isolla porukalla reissuun Lappiin, ilmoitti, että "Me ei kyllä tulla mukaan koska mulla on seitsemän vuoden univelat"(vanhin lapsi tuolloin 7v). Jep jep, pöytä kyllä hiljeni. Itse ei ole tullut äitikorttia käytettyä juurikaan, olen toki ylpeä omasta äitiydestäni, mutta en kellekään lapsettomalle sillä perustelisi yhtään mitään.
  7. Vastaanpa itse itselleni, jos joku joskus pähkäilee samaa: Eivät menneet rasvat vakuutukseen, kun ovat ns. perusrasvoja. Kortisonin kanssa en vielä tiedä miten käy.
  8. Laitan vielä tännekin: Etsin tytölle Småfolkin toppahaalaria vanhemmalla kuosilla (eli ei tän vuoden), eli omppukuosilla, missä on vähän isompi omppu edessä. Koko 2-3. Jos jossain törmäätte niin saa vinkata Huutiksessa on harvoin myynnissä ja kaupoista ei enää saa
  9. a_paradise_79: Kokoa 2-3 kun ilmeisesti 1-2 on jo vaarassa olla liian nafti tänä talvena tytölle joka on nyt 84cm pitkä. Tää mun kysymys olis varmaan kuulunut pukeutumisen puolelle, sorry!
  10. Etsin Småfolkin toppahaalaria vanhemmalla kuosilla (eli ei tän vuoden), eli omppukuosilla, missä on vähän isompi omppu edessä. Jos jossain törmäätte niin saa vinkata Huutiksessa on harvoin myynnissä ja kaupoista ei enää saa
  11. Oletteko saaneet noi rasvat vakuutukseen? Vakuutuksiahan on monenlaisia. Meillä on kattava (kallis) vauvavakuutus lapselle, mutta päätös viipyy nyt ties kuinka kauan ja kiinnostaisi tietää. Joku tiesi sanoa, että ns. perusrasvat; Repair, Apo Base, Caralan jne ei menisi ikinä vakuutukseen... Mietin tässä, että uskallanko saman tien mennä ostamaan eri rasvoja koko arsenaalin vai testaanko jokaista erikseen hetken ja mietin sitten mitä otan seuraavaksi testiin eli minkä ostan seuraavaksi.
  12. Kiitos toukka tuosta oliiviöljypesuneste -vinkistä, meillä kun hankalia alueita ovat mm. korvat ja kämmenet ja ne kun rasvaa niin tyttö hieroo unissaan kaikki rasvat tukkaan Ja tuo rasvatukka vaatii vähän pesuainetta. Haalariyökkärit on meilläkin käytössä, täytyy vaan rasvata niin paljon, että jotain jää ihollekin vaikka osa hankautuu vaatteeseen Vaikeaa on päivällä, täytyy ehkä talvella miettä tarkkaan alinta kerrosta pukeutumisessa...
  13. Heippa, Meillä tytöllä on juuri todettu atooppinen ihottuma. Tällä hetkellä mennään kortisoni + (paksu) perusvoiderasvaus kolme kertaa päivässä, pahimmat paikat ovat jalat, korvat, ranteet ja kämmenet. Kokeneemmat, kun ohjeena on lumiukkorasvaus niin: Mitäs sitten..? Pidät vauhdikkaan tahtonaisen paikoillaan, että rasva imeytyy ihoon eikä esim. sohvaan tai mattoon?! Vai: Puet vaatteet päälle ja päästät tytön karkuun, jotta rasva imeytyy vaatteisiin?! Luin ketjun läpi, ja muutamia pesuainesuositulsia löysin... Meillä on nyt voidepesut ihan Aqualan L:llä, mutta mites hiukset? Jotain hyvää saa suositella!
  14. Hipsis heijaa, Pari kysymystä: 1. Onko Allegro -pesuaine kellekään tuttu? Mulle on lahjoitettu sitä iso pönikkä. Mainostavat että käy kestovaippapyykkiin, ja jossain keskustelussa joku niin väittikin... 2. Oletteko käyttäneet 2011 äitiyspakkauksen Mio kestovaippojen imuja muissa vaipoissa? Ne on taiteltavia puuvillaimuja ja mietin panenkon ne kuorineen kiertoon vai hyödynnänkö meidän taskuvaippoihin imut...? Ai että tää ketju on ihana Sanoo ihan tuore noviisi-kestoilija joka on aiheeseen nyt hurahtanut
  15. Tuhannesti kiitos forgetmenot Tää oli just se mitä etsin! Ihanaa!