Rory

Aktiivijäsen
 • Content count

  579
 • Joined

 • Last visited

About Rory

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2114 profile views
 1. ^Näen selvästi viivan ja väriä, niin sanoisin kyllä plussaksi
 2. Minun mielestä ainakin voisi, eihän tämä niin vakavaa ole
 3. Kiva ketju! Tässä tammikuisen nt-ultrakuva (viikolta 12+1), mutta ei taida näkyä nubia. Saa silti heittää arvauksia, ei tämä niin vakavaa ole. http://aijaa.com/Zpw3Dl Muoks. Tämä paljastui rakenneultrassa pojaksi
 4. Sinen, tuo on selvä haamu! Nimim. En koskaan näe viivanpaikkoja
 5. Ensimmäinen oli tulossa avosuutarjonnassa (hidasti synnytystä), mutta pyörähti onneksi ennen. Toinen oli raivotarjonnassa, ja synnytys meni paljon nopeammin. Minulla on kummatkin synnytykset käynnistetty (ensimmäinen syntyi viikolla 40+1 ja toinen 41+1). Onko kenelläkään tietoa, onko tällä vaikutusta mahdolliseen virheasentoon?
 6. Esikoisesta viikolla 39+6 kokoarvio oli 3,5kg ja syntyessä (40+1) 3840g. Toisesta kokoarvio viikolla 41+0 oli 3,8kg ja syntyessä seuraavana yönä 4420g. Jostain syystä en enää luota kokoarvioihin yhtään... Arviot siis ultran perusteella ja kummatkin käynnistettiin muun syyn takia.
 7. Nämä vaatemäärät on kyllä todella yksilöllisiä! Jos vauva tuntuu unien jälkeen lämpöselle ja nukkuu tyytyväisenä, niin eiköhän se vaatemäärä ole ollut silloin sopiva.
 8. No nyt mie oon löytänyt uuden suosikkivaipan, Bumgeniuksen 4.0 taskuvaippa! Ensimmäistä kertaa ostin ihan uutena vaipat ja ihastuin niin että piti laittaa pari lisää tilaukseen, noita ei oikein käytettyinä löytynyt. Nyt minun pitää miettiä, että raskisko myydä muutamaa Hilivinksien taskuvaippaa... Jos jotakin kiinnostaa, niin laittakaa yv:tä. Sitten olisi vielä muutama M koon Fuzzy taskuvaippa, jonka voisin myydä. Ei vaan saan aikaseksi tehtyä myynti-ilmoituksia.
 9. Mun ihan suosikkikestovaippa tällä hetkellä on Hilivinksien taskut coolmax-pinnalla. En osaa sanoa kyllä tuosta leveydestä, on meillä parit Fuzzytkin, mutta niitä ei ole tullut juuri käytettyä kun noin Hilivinksit on vaan niin ykköset.
 10. Noita kaukolämpöpussejakin tuntuu hyvin löytyvän käytettyinä. Ei kuitenkaa vauvan käytössä mene juuri miksikään.
 11. Mie olen aina tykännyt enemmän potkuhousuista, pikkuvauvalla parhaimmat oli ne, jossa oli haaroissa nepparit. Sukkahousut oli tympeä pukea ja sukat ei pysyneet millään jaloissa. Puolipotkuhousut ei ole koskaan ollut sopivia. Joko liian pitkät lahkeet, löysä/tiukka vyötärö. Pikkuvauvalla suosikki oli kietasubodyt neppareilla. Vasta 3kk eteenpäin tykkäsin alkaa pitää tavallisia bodeja.
 12. Talvivauvoille suosittelen ehdottomasti tätä: http://www.lastentar...kaukaloon-hiili Oma tyttö syntyi lokakuun lopussa ja oli koko talven meillä käytössä. Todella lämmin ja helppo pukea vauvalle. Ei tarvinut toppapukua siis ollenkaan, tai silloin meni sitten hätävarana äp:n toppapuku. LISÄYS: Ja pystyi helposti aukasemaan autossa tai jos tulikin lenkin jälkeen sisälle. Lisäksi oli todella näppärä käyttää turvakaukalossa.
 13. Onko täällä muita, jotka on käyttänyt Myllymuksujen taskuvaippoja (mikä tuli äpakkauksen 2011 mukana)? Minkä ikäiseksi/mihin painoon asti teillä on ne toiminut? Itse olen niistä kauheesti tykänyt, mutta nyt tuntuu, että on jo käyny vyötäröltä pieneksi. Tyttö on 5,5kk ja painoa noin 7,5kg. Pitääkö tässä nyt jo muka hommata L-koon vaippa? Muita taskuvaippa suosituksia, joihin menisi nuo Myllymuksujen imut?
 14. Taisi olla 20+ viikkoja kasassa, ennen kuin tunsin varmana liikkeet. Muutenkin koko raskausaikana tunsin melko vähän liikkeitä.